Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Vuoden 2018 luetuimmat blogipostaukset | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Vuoden 2018 luetuimmat blogipostaukset

Vuoden lopuksi on aika tehdä katsauksia kuluneeseen vuoteen blogissa. Kokosin top 5-ryhmän tänä vuonna julkaisemistani blogipostauksista, jotka kiinnostivat eniten teitä lukijoita. Selkeästi luonnolliset meikit ja kotimainen kosmetiikka vetävät parhaiten. Ensimmäisen suosio oli minulle silti pieni yllätys! Aion naputella myös kuluneen vuoden parhaat vegaanikosmetiikat-postaukset, mutta sen aika on joulunpyhien jälkeen.

Tämän postauksen myötä toivotan rauhaisaa joulun aikaa - ja kiitän jo nyt siitä, että olette ahkerasti lukeneet blogiani kuluneena vuonna! <3

*Kuvien tuotteista osa on saatu blogin kautta*


Seuraavat postaukset siis saivat eniten huomiota Googlen analytiikan mukaan blogissani. 

Sijalla viisi on postaus nimeltä Kuoriva kasvohoito Ekopharman tapaan. Kävin kevättalvella kosmetologilla kasvohoidossa, joka toteutettiin kotimaisen luonnonkosmetiikkasarja Ekopharman hedelmähappotuotteilla. Ammattilaisen tekemä happohoito oli tehokas ja ihoa selkeästi kirkastava. Ekopharma-postaukseni ovat aina suosittuja ja Ekopharma-hoidosta olin kirjoittanut aiemminkin, mutta trendikkäät hedelmähapot kotimaisina saivat vielä ekstrahuomiota.


Sijalla neljä on niin ikään kotimaista: CHOICE Finland - luonnollista vegaanikosmetiikkaa joka iholle napsi niin ikään paljon lukijoita. Tämä uusi kotimainen kosmetiikkasarja oli iholle lempeä etenkin kevään pakkasilla. Kauniiden purkkien vetovoima on myös huomattu! Toivoisinkin että lafkan tuotteita olisi jatkossa laajemminkin jälleenmyynnissä.Top kolmoseen päätyi meikkejä. Vertailussa BB-voiteet suojakertoimella valotti neljän eri vegaanille sopivan BB-voiteen eroja - vaihtoehtoja löytyi eri hintaluokasta, koostumuksesta ja peittävyydestä. Eettiset meikit ovat monelle päänvaivaa aiheuttava asia, joten meikkivertailu kiinnostikin odotetusti.


Numero kaksi luetuimmissa postauksissa on Se paras luonnonkosmetiikan meikkivoide? -mietintä. Nui -sarjan meikkivoide räjäytti toden totta pankin luonnonkosmetiikan ehostuksen kohdalla: tässä on täysin synteettisten kanssa samassa sarjassa kilpaileva meikkipohja. Ei siis varsinainen ihme, että monelle sen tärkeimmän meikkituotteen löytyminen veti lukijoita.Ja se kaikista luetuin postaukseni vuonna 2018 oli - tadaa -  Irtoräpsyt ilman liimaa: testissä magneettiripset. Vuonna 2018 kauneusmaailmassa nousuun lähtenyt juttu oli toden totta irtoripset, joiden kiinnittämiseen ei tarvinnut kemikaaleja, vaan ripset asettuivat paikoilleen magneetein. Jälleen puhumme uutuuskosmetiikasta, jota vegaanisena ei ole oikeastaan aiemmin löytynyt. Ja nämä osoittautuivat aika helpoksi myös minulle, joka en ollut ennen irtoripsiin koskenutkaan.

Kuitenkin hieman hämmennyin ensimmäisen sijan suosiota, sillä postaus on keikkunut kärkipaikoilla heti julkaisustaan lähtien. Veikkaan, että tätä on jaettu myös jossain päin Facebookia, sillä liikenteen lähdettä en pysty tarkkaan selvittämään. Oletko törmännyt postauksen jakamiseen (ei minun taholta) kenties esim. Facebookissa?


Comments

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^