Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Ensikosketus Estelle & Thildiin | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Ensikosketus Estelle & Thildiin

Ruotsalaisella Estelle & Thild -luonnonkosmetiikkasarjalla tuntuu olevan vankka fanikunta ja moni bloggaajakollega onkin vinkannut brändin purkeista.

Olen pitänyt sarjaa jotenkin tosi kalliina merkkinä mutta eihän se varsinaisen premium-kosmetiikan hinnoissa kuitenkaan ole. Ehkä tyylikäs brändäys vaikutti mielikuviini? No, Estelle & kumppanit kyllä on tyylikäs sekä toimiva, ja can't believe että annoin tutustumisen odottaa näin pitkään. Nappasin joulualesta Estelle & Thildin Sparkling Citrus Bloom -vartalovoiteen ja suihkugeelin lahjapakkauksen itselleni ja alan ymmärtää suosiota.

Linkit ovat mainoslinkkejä

Testissä Estelle & Thildin vegaanista luonnonkosmetiikkaa


Estelle & Thildin tuotteilla on luonnonkosmetiikan Ecocert -sertifikaatti ja  vieläpä Petan cruelty free -tunnus. Iso osa tuotteista on vegaanisia, ja tiedot vegaanisuudesta löydät tuoteteksteistä.

Sarjan tuotteiden tuoksumaailma ja koostumus ovat ihanan helposti lähestyttäviä vaikka luonnonkosmetiikka ei olisikaan tuttua. Estelle & Thildin kosmetiikka meneekin vähän "ei uskoisi luonnonkosmetiikaksi" -linjaan.

Testituotteiden sitrustuoksu on kepeä ja vieno, ei maanläheinen, vaan freesi. Lue: ei vastaa siis mielikuvaa "perinteisestä luonnonkosmetiikasta". Yksi syy sarjan suosioon onkin varmasti myös se, että se uppoaa koostumusten miellyttävyyden perusteella hyvin myös synteettisen kosmetiikan käyttäjiin?


Sparkling Citrus -linjan suihkugeeli on juoksevaa, mutta ei valu aivan sormien välistä. Vieno sitrustuoksu on ihana arjen aamusuihkuissa, vaikka itse kuulunu niihin jotka etsivät nimen omaan tuoksuvaa suihkugeeliä. Koostumus on myös lempeä kuivalle iholle, se ei ylipese.


Pumppupullossa oleva  Sparkling Citrus -vartalovoide on aivan todella hyvää. Vartalovoiteen koostumus on kepeää, helposti levittyvää ja nopeasti iholle asettuvaa. Miellyttävämpiä luonnonkosmetiikan vartalovoiteita joita tielleni on osunut. En tykkää jankista, lähmästä tai rasvan tunteesta kroppavoiteissa, ja siinä mielessä Estelle & Thildin vartalovoide osuu just nappiin. 

Talveksi tosin joudun usein valitsemaan yleensä jotain paksumpaa kroppavoidetta, mutta tällaiset kevyemmin kosteuttavat vartalovoiteet ovat muutoin ihan mun juttu. Mutta kosteutta tästä löytyy kyllä normaalikuntoiselle iholle: superkosteuttavat sheavoi ja jojoba löytyvät ainesosista.


Estelle & Thildin valikoimaan kuuluu kosmetiikkaa kasvoille, kropalle, käsille ja uutuutena myös meikkejä. Sarjaa on laajasti myynnissä, esimerkiksi täällä verkkokaupassa Sparkling Citrus Bloom -vartalovoiteen hinta on hieman yli 17 euroa ja suihkugeelin 14 euroa ja risat.

Onko sinulla kokemuksia Estelle & Thild -kosmetiikasta? Huikkaa kommentteihin!


Kommentit

 1. Mullakin on Estelle & Thild'stä mielikuva, että se on hintava merkki, enkä ole sen takia "uskaltanut" juurikaan purkkeja lähestyä, heh;) Joitakin näytejuttuja on tainnut kokeilla, mutta ei jäänyt mitään ihmeempiä muistikuvia. Pitänee tähänkin tutustua paremmin, jos hyviä tarjouksia tulee vastaan, vaikkei hinnat itsessään tosiaankaan ole kovin korkeita, mutta tarjoukset vetää enemmän puoleensa. Tuotteiden ulkoasu on soma<3
  Kivaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarjoukset veti myös minua puoleensa toki tässä.:) Kyllä mullakin oli mielikuva kalliimmasta brändistä, mutta hinta-laatu on oikein jees. <3

   Poista
 2. Mulla on vartalovoide purkissa ja se on tosi hyvä. Samoin tykkäsin Jolie boxissa tulleesta nestemäistä käsisaippuasta. Mutta ne kasvotuotteet joita olen kokeillut.. en ole törmännyt tämän hintaluokan kosmetiikkaan, joka jättäisi täydellisen toimimattomuuden tunteen. Olen kokeillut kahta voidetta ja kasvovettä, jota en olisi ostanut incin heikkouden vuoksi, jos se ei olisi ollut Viking Linen ainoa luonnonkosmetiikan kasvovesi ja akuutti tarve. Mikään tuote ei kosteuttanut tai hoitanut siinä määrin, että olisi ollut syytä jatkaa käyttöä. Yritin käsivoiteena ym. mutta omalle iholleni nollia . Varmasti monella toimii, nämä kokemukset ovat niin henkilökohtaisia. Vartalotuotteita voisin ostaa uudelleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt kun muistelen, olen kuullut positiivista kommenttia etenkin vartalotuotteista.:) Kiitos kokemusten jakamisesta, toki kosmetiikka toimii yksilöllisesti mutta itsekin etsin nyt jo astetta kosteuttavampia kasvovesiä jne.

   Poista
 3. Vartalovoiteen koostumus on juuri hyvä, koska pahimmillaan luonnonkosmetiikan voiteet voivat pyöriä iholla ja imeytyä hitaasti, mutta onneksi on toimivia vaihtoehtoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä, Estelle & Thildin vartalovoide on aivan huippu, ei pyöri iholla yhtään! :)

   Poista
 4. En ole tuota merkkiä käyttänyt tai edes harkinnutkaan kalliin hintamielikuvan vuoksi, mutta eihän nuo nyt ihan mitään älyttömiä maksa sittenkään. Jospa sitä nyt joku kerta uskaltautuisi kokeilemaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kannattaa, etenkin vartalotuotteista on pidetty jo tämän kommenttiketjun perusteella. :)

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^