Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Hyvän ihopäivän Ere Perez -meikkejä | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Hyvän ihopäivän Ere Perez -meikkejä

                                                                                                                                  *sis.mainoslinkkejä

Luonnonkosmetiikan meikit eivät ole enää pienen piirin puuhastelua, mutta skenestä löytyy silti grand old -helmiä, joiden olemassaolosta en olekaan tiennyt. Tänään tehdään korjausliike kulttimainetta nauttivan Ere Perez -meikkisarjan kohdalla meikkivoiteen ja poskipunan voimin.

Meikkeihin keskittyvä Ere Perez on porskuttanut luonnonkosmetiikan skenessä jo tovin, mutta on repertuaariltaan freesi: trendikkäät seerumimeikkivoiteet ja värikkäät pigmentit kulkevat sulassa sovussa. Australialainen lafka on niittänyt mainetta green beauty -piireissä jo lähemmäs parikymmentä vuotta ja Suomeen Ere Perezin purkit rantautuivat viime vuonna.

Ere Perezillä on Petan cruelty free -sertifikaatti ja iso osa meikeistä on vegaanisia, Almond-ripsaria lukuunottamatta. Luonnonkosmetiikan sertifikaattia ei ole, joskin sarja on pitkälti green beauty -osastoa, ja painottaa ihoa hoitavia kasviperäisiä ainesosia, jotka tukevat niitä hyviä ihopäiviä.

Ostin meikkivoiteen itse, ja poskipunan sain tilauksen hyvitystuotteena. 


Ere Perez -meikit: seerumimeikkivoide ja voidemainen poskipuna

Quinoa Water Foundation -meikkivoide

Valikoiman kahdesta eri meikkivoiteesta päädyin Quinoa Water Foundation -meikkivoiteeseen, joka lupaa olla kepeä, mattainen ja ongelmallisellekin iholle sopiva. Vesipohjainen meikkivoide on lasisessa pipettipullossa, ja kyseessä on ns. seerumimeikkivoide. Ja ainesosat eivät pelkästään tuo pigmenttiä, vaan hoitavat: mm. kvinoa taistelee tulehduksia vastaan ja mustaherukka boostaa antioksidantteja iholle. 

Seerumimainen meikkivoide on puolipeittävä, semi-mattapinnan jättävä, hyvin kepeän koostumuksen meikkipohja. Tykkään luonnollisesta mutta silti peittävästä lopputuloksesta, mutta pientä hienosäätöä meikkivoide vaatii: levitys kannattaa tehdä ihan sormin ja suht' vikkelään, sillä meikin häivytys onnistuu silloin  paremmin. Silti koostumus on hyvä, oikeasti kevyt ja pienellä vaivannäöllä levittyvä, eikä lainkaan liian "luonnonkosmetiikkamainen".

Sävy Haze on neutraali, vaalea sävy, joka on talvella kalkkilaivan kapteeni-iholleni himppasen liian tumma, mutta kevyt kerros toimii hyvin mineraalimeikin alla. Monen kehuma *Oat Milk Foundation  -meikkivoide on ilmeisesti kosteuttavampi tapaus.

Tuote verkossa: *Quinoa Water Foundation -meikkivoide (Naturelle)
Carrot Color Pot -voidemainen poskipuna 

Kun puhumme nousussa olevista meikeistä, voidemaiset, kosteuttavat ja kuultavat poskipunat ovat the thing.

Ere Perezilläkin on niitä tietenkin: Carrot -poskipunista valitsin sävyn Harmony, joka on turvallinen persikkainen vaaleanpunainen. Tätä voi toki käyttää myös huulivoiteena.


Carrot-poskipunissa on arvatenkin tähtiainesosana antioksidanttipitoista porkkanaa (!) ja purkin sisältö pohjaa kasvivahoihin. Poskipunan koostumus on ihanan pehmeää, helposti sormella levittyvää ja meikissä kestävää. 

Lopputulos on semi-mattainen, ja pigmenttiä on hyvä annostella ensin ihan varovasti, koska sitäkin riittää. Jos käytät puuteria meikkivoiteen päällä, voidemainen poskipuna on hyvä levittää ennen puuteria. 

Olen tottuneempi puuterimaisten poskipunien käyttäjä, mutta voidemaiset versiot eivät tunnu yhtään hullummilta, eivätkä ole lainkaan "vaikeita". Koostumus on sen verran pigmenttistä, että uskon että tämä purkki kestää käytössä pienen ikuisuuden.

Tuote verkossa: *Ere Perez Carrot Color Pot, useita sävyjä (Naturellen verkkokauppa)

Summaten: Ere Perez on mutkattoman laadukas ja värikäs luonnonkosmetiikan meikkisarja ensiraapaisun perusteella!

*Koko Ere Perezin valikoiman näet täältä Naturellen verkkokaupasta.

Ere Perez Carrot Color Pot sävy Harmony:Kommentit

 1. Aah, toi poski/huulipuna näyttää ihanalta! Aloin kyllä pikkaisen harkitsemaan ensi kesäksi, jolloin tykkään enemmän voidemaisista tuotteista kasvoilla. ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä taas tykkään sutia voidemaisia enempi talvella, mutta kyllähän tuo sävy mätsää täysin myös kesään. :)

   Poista
 2. Mua kiinnostaa nämä molemmat ja Ere Perez sarjana muutenkin :) Oon tosiaan kokeillut vain sitä kosteuttavampaa Oat Milk Foundation -meikkivoidetta, josta blogissa vinkkasinkin, että on tosi hyvä! Ihana sävy tuossa poskipunassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin tietty lukee sen sun blogista :* Mä en uskaltanut sitä toista meikkivoidetta ainakaan vielä sillä tykkään enemmän mattaisista.

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^