Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Silmänympärysihon todelliset tehotuotteet 100 % Pure | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Silmänympärysihon todelliset tehotuotteet 100 % Pure

 Kosmetiikat pr-näytteitä, sis. mainoslinkkejä*

Kunpa minulle olisi kerrottu jo ainakin kymmenen vuotta sitten, että silmänympärysihon hoito ei ole sama kuin anti-age-hoito, vaan perusteltua herkän ihoalueen hoitamista ikään katsomatta. Silmänympärysiho eroaa muusta kasvojen ihosta, joten sen omat voiteet eivät ole markkinointihapatusta. Silmiä ja luomia ympäröivä iho on ohuempaa eikä ole esim. samalla tavalla rasvoittuva talirauhasten vähyyden tai puutteen vuoksi, kuin muutoin kasvojen iho. Kuivuus näkyykin helpoiten herkällä silmänympärysiholla pieninä juonteina, joita voi ehkäistä oikeilla kosteustuotteilla. 

Pitkästä aikaa vinkkaankin näistä pienistä mutta tuikitärkeistä tuotteista! Valokeilassa on luonnollista 100 % Pure -kosmetiikkaa ja sarjan retinolia sisältävä silmänympärysvoide ja superkosteuttava hydgrogeeli-naamio silmänympäryksille.  


100 % pure retinol eye cream

Tehohoitoa silmänympäryksille: 100 % Pure Retinol -silmänympärysvoide ja hydrogel-naamiot


Hydrogel-naamiot silmänalusille 


Korealainen kosmetiikka on tuonut superkosteuttavat, iholle tehoaineita siirtävät hydrogel-naamiot laajemmin kosmetiikkamarkkinoiden tietoisuuteen. 100 % Puren valikoiman yksi bestsellereistä on silmänympäryksiä tehokosteuttava Bright Eyes -naamiopari. 


iivis hydrogeelinaamio ei päästä kosteutta ja aktiiviaineita haihtumaan iholta. Superkosteuttavaan aloeen pohjautuva kofeiinia sisältävä naamio lupaa virkistää, kirkastaa ja madaltaa silmäpusseja. Naamioita kannattaa muhitella ainakin 20 minuuttia, jotta kosteus siirtyy parhaiten iholle.

Muhittelu tekeekin pieniä taikoja: sy-ihoni oli naamiokäsittelyn jäljiltä kosteutetumpi ja "pinkeämpi" hyvällä tavalla. Olin skeptinen, mutta naamio toimii ilmeen pikafreeseejana.

Ja miksei tosiaan naamioita olisi myös normaalia ihoa herkemmälle silmänympärysiholle - kasvojen iholle tarkoitetut kasvonaamiot eivät ole silmiä ympäröivälle iholle tarkoitettuja, sillä ne voivat olla turhan tehokkaita tai puhdistavia hennolle ihoalueelle.  Hydrogeelin koostumus on pehmeä ja kostea, mutta naamiot eivät valu kasvoilta lainkaan.

hydrogel silmanalusille100 % Pure Retinol silmänympärysvoide 


100 % Puren Retinol PM -silmänympärysvoide loihtii ikääntymisen ensi merkkejä (kuten niitä kuivuusjuonteita) pois todellisten tehokombojen voimalla. Vinkkaan tästä etenkin kuivaihoisille ja niille, jotka etsivät astetta täyteläisempää luonnonkosmetiikan silmänympärysvoidetta. 

Retinolia pidetään yhtenä kaikista tehokkaimpana ihon uudistajana,  ja tätä A-vitamiinin alkoholimuotoa käytetään muun muassa anti-age-voiteissa ja kollageenin tuotannon boostaajina. Purkin kyljen ohje vain yöaikaan käytettävyydestä kannattaa huomioida: valo heikentää retinolin tehoa ja aine voi herkistää auringolle.

100 pure silmanymparysvoide retinol

Voiteessa on myös vitamiineja, kantasoluja, peptidejä sekä hyaluronihappoa, joka sitoo kosteutta jopa 1000 kertaa painonsa verran, joten pikkuruiseen purkkiin on pakattu todellisia tehoaineita. Retinolia ei kannata yliannostella, se voi aiheuttaa alussa oireita iholle - oma hipiäni tosin toivotti voiteen heti tervetulleeksi.

Retinolin todelliset vaikutukset näkyvät muutamassa kuukaudessa, mutta 100% Puren silmänympärysvoide on miellyttävä iholla ja välittömästi kosteuttava. Pieni nokare levittyy silkkisesti, ei tuoksu juurikaan, ja imeytyy iholle hyvin. Koostumus on täyteläistä, muttei jankkia.


House of Organicissa on Suomen laajin valikoima 100 % Puren kosmetiikkaa ja myös postauksen tuotteet voit ostaa sieltä. Verkkokaupassa *100 % Puren Retinol -silmäympärysvoiteen hinta on 47,9 euroa  ja *Bright Eyes Mask -naamiot 8,9 euroa per pari .Miten sinä hoidat silmänympärysihoasi? 

Kommentit

 1. Olen kokeillut joitakin silmänympäryshoitoläpyköitä, mutta en ole saanut niistä oikein mitään irti. Tuo Retinol-voide sen sijaan kiinnostaa kovasti. En ole siitä ennen kuullutkaan. Laitan heti muistiin;) Kuulostaa mainiolta tuotteelta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hydrogel-"läpykät" ovat oikein jees, mulla on ollut joskus kankaisia tms. mutta eivät olleet läheskään yhtä kosteuttavia. Retinol -voide on mulla vakkari-iltakäytössä. :)

   Poista
 2. 100% Puren kaikki naamiota ovat kyllä ihanan tehokkaita.
  Aloin käyttämään silmänympärysgeeliä 15-vuotiaana ja siitä koko ikäni olen käyttänyt sy-voiteita. Onneksi. Iän tuomia muutoksia kyllä näkyy ja eniten siinä, mihin aurinkolasit loppuvat. Vuosien eläminen aurinkoisessa maassa teki tehtävänsä mutta päivääkään en vaihtaisi pois siitä elämänjaksosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi olisinpa minäkin käyttänyt jo noin nuorena! Varmasti aurinko myös vaikuttaa mutta toisaalta, kokemuksia on kertynyt ja nyt on tietoa jo hyvistä luonnonkosmetiikan SPF-voiteista. :)

   Poista
 3. 100% Puren sy-voide kuulostaa tosi hyvältä :) Mä olen käyttänyt sy-voiteita jo 16-vuotiaasta saakka, mutta silloin tosiaan tuli käytettyä vain ihan perus kosteuttavia versioita. 30+ sy-iho kaipaa jo kunnon kamaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh sä oot ollut pro jo pitkään! Ei mullakaan kovin kaukana kolmekymmentä vielä ole, gulp.

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^