Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Uudelleen ostettu: kuivaihoisen must have -kasvotuote | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Uudelleen ostettu: kuivaihoisen must have -kasvotuote

                                                                                                                                 *mainoslinkki

Viimeisen vuoden aikana olen oppinut ylivoimaisen keinon ihon pintakuivuuden hillintään ja kasvojen kosteustasapainon ylläpitämiseen. Avainsana on astetta kosteuttavampi kasvovesi, tai pikemminkin  hoitovesi.

Uudelleen ostettu -postauksia olen naputellut laiskasti, mutta ideana on se, että olen hankkinut tietyn kosmetiikan vielä uudelleen sen jälkeen kun blogin kautta saatu kappale on kulunut loppuun. Nyt estradilla on juuri tällainen "tuhti kasvovesi": luonnonkosmetiikkasarja Lovely Dayn Hyaluron + Bloom pelasti kasvojeni kuivakan kiristelevän olotilan viime talvena. Ihmepulloon on syytä palata taas, sillä pienellä jujulla iho pysyy paremmassa kunnossa.


Hoitovesi pelastaa kuivan ihon: testissä Lovely Day Hyaluron + Bloom -kasvovesi


Aasialaisen ihonhoitorutiinin mukainen hoitovesi on hienoja uutisia Suomen leveyksille. Lovely Dayn tuote on virallisesti kasvovesi-nimellä, mutta se täyttää hoitoveden vaatimukset. Hoitoveden idea on sitoa kosteutta iholle osana ihonhoidon rutiinia kasvovettä tehokkaammin. Tavan kasvovedet kosteuttavat myös, mutta esim. pelkkä kukkaisvesipohjainen kasvovesi jää joskus kaipaamaan kunnon kosteusboostia.

Kylmä ja kuiva ilma sekä ilmastointi kuivattavat ihoa erityisen tehokkaasti, ja hoitovesi ennen seerumeita, voiteita ja öljyjä kosteuttaa sekä auttaa kosteutta pysymään iholla. Tuotteen paikka on  yleensä kasvopesun jälkeen ennen seerumia ja kasvovoidetta. Eli yksistään tuote ei tee ihmeitä, vaan se tukee koko ihonhoitoa.


Lovely Dayn kasvovesi sopii monelle ihotyypille, se on tarpeeksi lempeä sekaiholle mutta ei liian tuhtia rasvoittuville kausille.  Hieman paksumpi vesimäinen koostumus ei ole lähmäinen, ja tätä voi huoletta kerrostella suihkimalla ja sormin. Vanulapun kautta myös, mutta silloin vähemmän ainetta päätyy suoraan iholle. Eikä totta puhuen pieni pyyhkäisy vanulapun kautta tuo kasvovesien parhaita ominaisuuksia esille.

 Lovely Dayn hoitovedessä tykkään ihanasta koostumuksesta, miedosta tuoksusta, söpöstä väristä ja ennen kaikkea kympin arvoisista ainesosista. Hyaluronihappo on ylivertainen sitomaan itseensä kosteutta ja sitä löytyy kahdessa eri molekyylikoossa. Hellävarainen PHA-happo kuorii  ihoa lempeästi, kirkastaa ja ehkäisee epäpuhtauksia. PHA-hapon molekyylikoko on isompi, joten se ei pureudu yhtä "syvälle" ihoon kuin esim. AHA tai BHA -hapot, jotka voivat punoituttaa herkkää ihoa. Eli samalla hoitovesi huolehtii myös ihon heleydestä ilman mekaanista kuorintaliikettä.

Lisäksi rauhoittava aloe vera ja kamomilla sekä kosteuttavat ruusuvesi ja pinkin värin antava hibiskuksen uute ravitsevat hipiää. Hoitovedestä ei löydy eteerisiä öljyjä tai alkoholia.

Lovely Day on indie-vibainen vegaaninen, Petan cruelty free -sertifioitu luonnollinen ihonhoidon sarja, jota Suomessa saa ainoastaan Biodellysta. *Koko valikoiman näet täältä näin. Ostin 50 ml:n matkakokoisen purkin hintaan 18,9 euroa, saatavilla on myös täysikokoinen 100 millin pullo.

Jos etsit lisää vegaanisia luonnonkosmetiikan superkosteuttavia kasvovesiä/hoitovesiä, suosittelen lukemaan postauksen: Tärppinä kosteuttava hoitovesi (koontipostaus!)

Näkyykö talvi ihonhoidossasi?Kommentit

 1. Tämä on pitkään ollut kokeilulistalla. Jospa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Kyllä talvella on paras aika kokeilla tätä!

   Poista
 2. Näkyyhän se, voiteet on vaihdettava hivenen paksumpiin ja hyaluronihapposeerumit sekä muut humektaanit ovat entistäkin kovemmassa käytössä. :) Love dayn toner on todella ihana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, hyaluroni tekee ihmeitä etenkin tähän aikaan vuodesta. Muistankin että olet myös hehkuttanut Lovely Dayta <3

   Poista
 3. Tää kuulostaa kyllä hyvältä tuotteelta! :)

  VastaaPoista
 4. Olen tänä talvena sisäistänyt kunnolla tuon kasvovedellä läträämisen taian ja tuotesuosituksesi ovat innoittaneet entisestään! Käyttelen Flow'n kanervakasvovettä loppuun (ihan ok, käytön jälkeen iho tosin punoittaa melko paljon), mutta ennen vuodenvaihdetta ostin nyt tämän Lovely dayn ja Senjan hoitovedet. Etenkin Senja on vakuuttanut ihan täysin, tämän toisen kanssa vielä teen tuttavuutta. Tuntuu, että otsa on tämän kanssa jäänyt toisinaan vähän tahmeaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa että olet löytänyt sopivia tuotteita! Tuo mainitsemasi Senjan hoitovesi on myös lyönyt ihan ällikällä. Flow'n ruusuvedestä olen tykännyt myös. :)

   Poista
 5. Mä olin tosi pettynyt tähän. Ei tehnyt iholle mitään :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa harmi! Mulla tämä on selkeästi kosteuttavampi kasvovesi, ja toki myös muut ihonhoitotuotteet katson talveen sopiviksi.

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^