Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Uudet suosikkisiveltimet voidemaiselle meikille | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Uudet suosikkisiveltimet voidemaiselle meikille

                                                                                                 *Tuotteet pr-malleja, sis. mainoslinkin

Olenko ainoa josta tuntuu siltä, että meikkisiveltimien maailma ei helposti raota salaisuuksiaan? On ihanaa että valikoimaa riittää ja cruelty free -siveltimiä on hyvin saatavilla, mutta usein löydän itseni googlaamasta vimmatusti ohjeita uudennäköisten siveltimien "käyttöohjeisiin". Saman tein kun sain pr-näytteenä Ecotoolsin uuden 360 Ultimate Blend -sivellinsetin, joka sisältää kolme tasapäistä pyöreää sivellintä. 

Setti osoittautui sittemmin aivan erittäin hyväksi voidemaisten meikkituotteiden levitykseen, kuten esim. voidemeikkipohjien tai -poskipunien. Voidemainen värikosmetiikka kirvoittaa aina kommentteja siitä, kuinka meikin levittäminen iholle on haastavaa sormin tai muilla siveltimillä, mutta kas, nämä uudet sudit ovat erinomaisia voidemaisille meikeille! Ja voidemaisella tarkoitan perinteistä nestemäistä meikkiä jämäkämpää meikkituotetta.


Ecotoolsin uusi ässäkombo sisältää kolme erikokoista vaaleanpunavartista sivellintä. Harjakset ovat tasapäiset, pyöreään muotoon leikatut ja aika jämäkät.  

Siveltimet ovat melko pehmoisia, mutta eivät supertaipuisia, mikä onkin näiden juju - voidemainen meikki kun ei levity liian pehmeällä ja taipuisalla sudilla toivotusti. Meikkisiveltimien kanssa voi olla hyvinkin luova tai minimalisti, mutta nämä sudit eivät olisi parhaimmillaan esim. puuterimaisten tuotteiden kanssa.


Tiheäpäiset siveltimet nappaavat väriä tosi hyvin, ja esimerkiksi meikkivoidetta voi huoletta levitellä tasaisesti monella siveltimen vedolla. Esimerkiksi kotimaisen Korento-sarjan voidemainen meikkipohja on levittynyt kuin unelma isoimmalla Ultimate Buff -sudilla, joka on tarkoitettu meikkivoiteelle.

 Siveltimellä meikin voi pyöritellä ja häivytellä. Tätä meikkivoidetta en pelkin sormin ole saanut kunnolla asettumaan kasvoille. 


Ultimate Pop -sivellin on keskikokoinen, ja ensimmäinen löytämäni sivellin joka toimii voidemaisilla poskipunilla! Monesti juuri voidemaiset poskipunat herättävät kysymyksiä levityksessä: onnistuu myös sormin, mutta häivyttyvät erinomaisesti tällä sudilla. Voidemaisista poskipunista löysin viimeksi Ere Perezin.Ja pienin Ultimate Cover -sivellin on ässähyvä peitevoiteen levitykseen. Totta kyllä että hoidan tämän homman usein laiskuuttani sormin, mutta esim. Avrilin peitevoide ja Hyntin paras voidemainen peiteaine toimivat oikein hyvin siveltimellä.


Ecotoolsin 360 Ultimate Blend -sivellinsetti on saatavilla ainakin Sokokselta hieman yli 23 euron sopuhintaan. Verkkokaupoista Ecotoolsin siveltimiä voit ostaa esim. oletkaunis -valikoimasta ja Hyvinvoinnin Tavaratalosta.

Kommentit

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^