Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Heleämpi iho kahdella edullisella Mossan tuotteella | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Heleämpi iho kahdella edullisella Mossan tuotteella

Mossan kosmetiikka saatu, *mainoslinkki

Kasvojen kosteutus, kirkastaminen ja kaikenlainen heleyttäminen on tullut ihonhoitoon jäädäkseen, ja tämä on hyviä uutisia näille leveysasteille. Sen sijaan sijaan että tavoittelisi täydellisen kiillotonta ja mattapintaista hipiää, ihon terve hehku ja kuulaus saa näkyä. Tähän liittyy myös tietty luonnollisuus: mattapintaisuus ei aina ole kovin realistinen tavoite.

Ihoa kirkastavat ja heleyttävät kosmetiikat näkyvät myös edullisen luonnonkosmetiikan tulokkaissa: Mossan Glow Cocktail -uutuudet lupaavat tehdä taikoja samealle ja pigmenttimuutoksista kärsivälle iholle. Sain nämä uutuudet pr-toimistosta testiin ja katsotaas, mitä pikkupurkit tekevät!


Mossa Glow Cocktail -tuotteet testissä


Mossa on edullisen luonnonkosmetiikan valmistaja, joka ei kuitenkaan kalpene tehoissa. Uudet Glow Cocktail -tuotteet sisältävät hellävaraisen kosteusnaamion ja kirkastavan seerumin. Mossan valikoimassa vegaaninen luonnonkosmetiikka on hyvin edustettuna, ja tuotteilla on myös Ecocert -sertikaatti.

Talvella ihonhoidon ykkösasia on tietenkin kosteutus ja silloin kosteusnaamio tehostaa hoitorutiinia. Mossan Glow Cocktail -kirkastava kosteusnaamio on hyvin hellävarainen, ihon sävyä antioksidanttipitoisten kasvien avulla heleyttävä hoitotuote. Koostumus on geelimäistä ja mineraaleista peräisin oleva pieni kimallus on söpöä!

Mossan kirkastava ja kosteuttava *Brightening Hydro Mask -kasvonaamio on lempeän ihonhoitajan valinta. Hyaluronihappoa sisältävä naamio ei kuivahda kasvoille, vaan asettuu kasvoille hoitavan tuntuisesti. Iho on naamion jäljiltä pehmeämpi ja tasaisempi, joskin omalle hipiälleni tehokkaimmat kirkastajat löytyvät kuorivien hedelmähapponaamioiden joukosta. Miellyttävä ja hennosti tuoksuva naamio on oikein kelpo pieni hemmotteluhetki, jonka *hieman yli 17 euron hinta on luonnonkosmetiikan naamioiden joukossa edullinen.
Kirkastava seerumi kuuluu ihonhoitooni kesät talvet. *Mossan Glow Cocktail -seerumi on hyvin kosteuspainotteinen, ja kosteutus onkin ollut suurin hyöty seerumissa. Pigmenttimuutoksia vaalentavat tuotteet toimivat ajan kuluessa, sillä iho uusiutuu noin kuukaudessa, joten ensifiilikset löytyvät hyvästä koostumuksesta ja incistä. 

Mossan Glow Cocktail -seerumi lupaa kirkastaa ja tasoittaa ihon sävyä ja ehkäistä esim. auringon ja ikääntymisen tuomia pigmenttimuutoksia. Kahden eri molekyylikoon hyaluronihapot tekevät taikojaan ihon syväkosteuttamisessa ja kasviuutteet kirkastavat. Jo pelkästään ihon kosteustasapainon boostaus auttaa ylläpitämään ihon normaalia kuntoa (hyaluronihappo sitoo itseensä 1000 x kosteutta). 

Kirkastava seerumi on ihanan kepeä, jota voi huoletta sipaista kosteusvoiteen alle myös aamulla ennen meikkiä. Etenkin pakkaspäivinä myös ihon "kerrospukeminen" hyaluronihapolla toimii, kun seerumia sipaisee kasvoveden ja kosteusvoiteen välissä iholle. Tuoksu on mossamaisen mieto ja hedelmäinen. *Glow Cocktail -seerumi on hintaluokaltaan naurettavan edullinen luonnonkosmetiikan tuotteeksi, ja vinkkaan seerumista kaikille teille, jotka kaipaatte lisäkosteutusta ja heleyttä iholle.

Onko sinulla kokemuksia Mossan Glow Cocktail -tuotteista?Kommentit

  1. Mulla on käytössä Mossan misellivesi, johon olen ollut tosi tyytyväinen! Ehkä tuota seerumiakin voisi jossain vaiheessa kokeilla. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on ollut Mossan misellivesi ja olen siitä tykännyt aiemmin tosi paljon. Kiva että olet löytänyt myös sopivan tuotteen Mossalta. :)

      Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^