Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Hypen arvoinen puhdistusvesi | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Hypen arvoinen puhdistusvesi

                                                                                                              *Pr-näyte, sis. mainoslinkkejä*

Korealainen kosmetiikka voi kuulostaa äkkiseltään ihonhoidon hifistelyltä, mutta tuotteissa on hyvinkin jujua viikonpäivien must have -kosmetiikan kentällä. Kukapa ei hyötyisi iholle pieniä taikoja hoitavista tuotteista! Esimerkiksi näin talvella jos milloin ihon puhdistukseen ei kannata käyttää liian peseviä tuotteita, vaan poistaa meikkejä ja puhdistaa kasvot ilman että ihon oma suojakerros kärsii.

Korealainen luonnonkosmetiikan brändi Whamisa on saavuttanut jo parissa vuodessa hurjan suosion Suomessa, ja uudet Whamisan lanseeraukset herättävät pientä kuhinaa. Tuotteet nimittäin puhuvat puolestaan, sillä uniikit koostumukset ovat tuoneet monelle kokemusten mukaan näkyviä positiivisia tuloksia ihonhoitoon.

 Ja asiaan - se viimeisin hypetetty Whamisan uutuus on Whamisa Cleansing Water -puhdistusvesi. Ja minäkin liityn kuoroon! Tämä kasvojen pikafreesaaja on kuin misellivesi mutta parempi.

Olethan muuten huomannut parhaillaan 18.2. saakka käynnissä olevan Natural Goods Companyn verkkokaupan ystävämyynnin? Ystiksestä löydät nimittäin hurjan määrän luonnonkosmetiikkaa, kuten myös Whamisan kosmetiikkaa muikeilla alehinnoilla.  


Koreakosmetiikan puhdistusvesi toimii täydellisesti talvi-iholla


Whamisa on ainoa laajasti Suomessa myytävä luonnollinen koreakosmetiikan sarja,  jonka jujuna ei ole pelkkä luonnonkosmetiikka, vaan fermentoidut ainesosat. Ainesosien fermentointi eli maitohappokäyttäminen lisää kosmetiikan iholle hyödyllisiä ravinteita ja antioksidantteja (nuorekkuus you know), jotka myös mitä ilmeisemmin hajotettuja iholle helpommin hyödynnettävään muotoon. Eli Whamisa toisin sanoen sekä hoitaa että "toimii".

Ja teille, joita fermentoinnit ja muut eivät niin kiinnosta, hypen arvoinen Whamisan puhdistusvesi in short: hellävarainen ja ihon meikkejä ja "likaa" helposti liuottava, kosteuttava koostumukseltaan ja hoitava, joten tätä ei tarvitse välttämättä pestä pois kasvoilta, jos puhdistaa valmiiksi meikittömät kasvot. 

Käyttöohjeet ovat  simppelit, eli loraus vanulappuun ja sitä kautta meikatuille tai meikkaamattomille kasvoille pyyhkäisten!  Lotrata ei tarvitse jos ei halua, sillä koostumus on riittoisaa.

Kokonaan meikkejä puhdistusvesi ei yksistään poista, joten puhdistusvesi toimii joko meikinpuhdistuksen ensimmäisenä tuotteena (ennen vesipesua), öljyisen kasvojenpuhdistusaineen jälkeen kaksoispuhdistuksessa tai meikittömällä hipiällä. 


Perus markettiversiot misellivesistä ja puhdistuvesistä eivät juuri minua puhuttele, sillä valitsen mieluiten kasvoille jäävistä tuotteista sellaisia, jotka hoitavat samalla ihoa pelkän puhdistuksen sijasta. Whamisan puhdistusvesi on aloe - glyseriinipohjainen, joten se sekä rauhoittaa että auttaa säilyttämään ihon kosteustasapainoa. Loppu-ainesosista löytää liudan kasviuutteita. 

Puhdistusvesi onkin oikein hyvä "köyhän naisen" hoitovesi - koostumus on kyllä vesimäisempi ja puhdistavampi kuin normaalien kasvovettä tuhdimpien hoitovesien, mutta puhdistusveden voi huoletta jättää kosteuttamaan ihoa ennen kasvovoiteita.

Whamisan lempeän tehokas puhdistusvesi on pakattu vieläpä suloiseen puteliin, jonka voi kotiuttaa esimerkiksi Natural Goods Companyn verkkokaupasta täältä näin.Kommentit

 1. Mä oon misellivesien suurkuluttaja, varmasti jossain vaiheessa testaan tän ☺ Tää voisi olla talviaamuihin hyvä tuote mun tarpeet huomioiden 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Salka luulen että tykästyt..! Erinomaisesti on toiminut mun talviaamuissa. :)

   Poista
 2. Mulla on tää, mut oon hillonnut tätä kaapissa jonkun aikaa, jotenkin alitajuisesti odotan jotain tiettyä hetkeä, että otan tän käyttöön, senhän mä jo tiedän, että 99,9% varmuudella pidän tästä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä myös uskon että pidät tästä, muistankin lukeneeni joskus sun blogista Whamisa-juttuja ennen kun itse tunsin sen tuotteita. :)

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^