Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Kuivat hiukset kuntoon - The Body Shopin uudet sheavoi-hiustuotteet | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Kuivat hiukset kuntoon - The Body Shopin uudet sheavoi-hiustuotteet

*Tuotteet pr-näytteitä, sis. mainoslinkin*


Talvi on ihanaa aikaa, mutta enhän ole ainoa joka on huomannut pipokelien vaikutuksen kampaukseen ja hiusten kuntoon? Kuiva sisäilma ja pakkaskelit eivät ole hyvä mätsi hiustenlaittajalle, ja vaikka hiukseni ovat muutoin hyväkuntoiset, huomaan että talvella ne karhentuvat ja kuivuvat paljon helpommin - jos siis en keskity oikeisiin hoitotuotteisiin. 

Sheavoi on tunnetusti kuivan ihon monitoimituote, ja se toimii erinomaisesti lähes missä vain kosmetiikassa kosteuden tuojana ja säilyttäjänä. The Body Shop on lanseerannut juuri uuden sheavoi -hiussarjan, jonka testipurkeista yksi nousi selkeästi ylitse muiden.

The Body Shopin uusi sheavoi -hiuslinja on kokonaan vegaaninen, ja The Body Shop on tunnetusti eläinkokeetonta kosmetiikkaa Leaping Bunny -sertifikaatilla, ja yritys ei ole enää L'Orealin omistuksessa.The Body Shopin hiusten sheavoi -tuotteet syynissä


Uusi sheavoi -hiussarja sisältää shampoon, hoitoaineen ja hiusnaamion, joiden ghanalainen sheavoi on The Body Shopille tyypillisesti yhteisökaupan tuote. Yleisfiilis The Body Shopin shea-hiustuotteista on hiuksia hellävaraisesti siloittava, kampaamista helpottava ja sähköisyyttä vähentävä.Uusi vegaaninen shampoo on todellinen kuivien hiusten shampoo, ja sen hieman maitomainen koostumus pesee hiukset hellävaraisesti, eikä jätä takkuja. Suosittelen etenkin kuivalle hiuspohjalle ja hiuslaadulle, joka ei jatkuvasti vaadi todella pesevää shampoota. Itse tykkään tästä pesevämmän shampoon rinnalla, sillä hiuspohjani on enemmän rasvoittuva kuin kuiva, mutta sitä ei tarvitse jatkuvasti pestä superpesevillä tuotteilla.

Sheavoi-hoitoaine jatkaa myös siloittavaa ja lempeää linjaa. Vegaanisen hoitoaineen koostumus on melko juoksevaa ja se siloittaa hiuksia ihan hyvin - ei välttämättä pelasta hamppukuntoista hiusta, mutta auttaa ylläpitämään hiusten kuntoa. Silikoniton hoitoaine ei jätä hiuksia yliliukkaiksi, tästä plussa!Ja tärppinä pohjalla suosikkini on sheavoi -hiusnamio: riittoisa ja hyvän hinta-laatusuhteen tehohoitopaketti kuiville hiuksille. Kermainen, paksuhko vegaaninen hiusnaamio jätetään vaikuttamaan hiuksiin miellään noin viideksi minuutiksi, ja jo siinä ajassa se ehtii siloittaa ja pehmentää hiuksia tosi hyvin. Sheavoin ohella kasviöljyistä kookos-, kaakao- ja oliiviöljy kosteusboostaavat hiuksia. 


The Body Shopin shea-sarjan shampoon, hellävaraisen hoitoaineen ja superkosteuttavan hiusnaamion saa ainakin verkkokaupasta 10 - 18, 5 euron hintaan, mutta tuotteet ovat tällä hetkellä myös alessa! 


Kommentit

  1. Nää purkit näyttää jotenkin erityisen ihanilta :) Ton hiusnaamion voisi testatakin!

    VastaaPoista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^