Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Kylppärin uudet asennepurkit | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Kylppärin uudet asennepurkit

Löytyykö linjoilta muita vartalovoiteen kanssa läträäjiä? Kropparasva on se pakollinen juttu läpi vuoden ihonhoidossani, mutta etenkin talvella ilman kunnon kosteutusta ihoni varmasti kuoriutuisi irti. No ei nyt ihan, mutta talveen kuivuus ei ole ystäväni.

Suomalaiset ovat ehkä tottuneet siihen, että kylppärin kaapit ovat sisällöltään mahdollisimman minimalistiset ja kesät talvet mennään samoilla purkeilla. Meitsi valkkaa purkkeja pitkälti vuodenaikojen mukaana, sillä talvella kuivempi iho ei juuri hyödy kesällä sopivista, kevyemmistä voiteista.

Ja koska olen vartalovoidehamsteri, tietenkin nappaan testiin uusimmat mielenkiintoiset purkit mahdollisuuksien mukaan! Tällä kertaa ne ovat Attitude -sarjan värikkäitä ja kerrankin tarpeeksi reilun kokoisia purkkeja.

*Sisältää mainoslinkkejä ja pr-näytteitä*

 
Attitude on Suomessa uusi, keskihintaisen luonnollisen päivittäiskosmetiikan sarja, jota on isosti myynnissä ainakin House of Organic -verkkokaupassa. Kyseessä on sama Attitude joka valmistaa myös ekologisia kodin siivouksen tuotteita, mutta jonka kroppa- ja hiuskosmetiikan valikoima on myös yllättävän iso.

Kaikki Attituden tuotteet ovat hypoallergeenisia, vegaanisia ja eläinkokeettomia (Petan cruelty free -sertifikaatilla) ja luonnollispainotteisia ainesosiltaan. Kasvipohjaiset öljyt ja uutteet ovat isossa roolissa, eikä purkeista löydy esim. sulfaatteja tai voimakkaita säilöntäaineita. Attitudella ei ole eurooppalaisia luonnonkosmetiikan sertifikaatteja, mutta oma ekotutkani kyllä kelpuuttaa nämä inci-listat.

Suosittelen Attitudea etenkin sinulle, joka etsit kohtuuhintaisia arjen kosmetiikkapurkkeja luonnollisempana versiona. Attitudesta jäikin tosi mutkaton fiilis.  Sain testiin rauhoittavan sekä uudistavan, hehkua lupaavan vartalovoiteen Attitudelta. Molemmissa on samankaltainen inci-alku: veden ja koostumusta pehmentävän ainesosan jälkeen vartaloa kosteuttavat mm. oliivi- ja greipinsiemenöljy ja talven korppuihon ykkösjuttu eli sheavoi.

Rauhoittavan Soothing -vartalovoiteen tähtijuttu on valkoisen teen lehtiuute, joka lupaa rauhoittaa etenkin kuivaa ihoa. Rauhoittavan voiteen tuoksu on myös tosi mieto, aavistuksen luonnonkosmetiikkamainen.

Glowing -voiteen jujuna ovat taas punaiset viininlehdet ihoa uudistavana ja sitä kautta sen luontaista hehkua ylläpitävänä ainesosana. Kirpsakampi tuoksu tekee tästä suosikin, samoin kuin aavistuksen paremmin levittyvä koostumus!

Attituden vartalovoiteet kosteuttavat hyvin talvi-ihoa, koostumukset eivät ole ohuen ohuita, mutta eivät myöskään tuhteja vartalovoita. Luonnollisten vartalovoiteiden pieni haaste on levittyvyys: myös Attituden voiteita on hyvä hieroa kropalle muutama sekunti pidempään. mutta tämän pikku haasteen me aina selätämme luonnonkosmetiikan kanssa. Kokonaisuutena voiteet ovat oikein hyviä tulokkaita!

Attituden kosmetiikkaa voit ostaa  täältä verkkokaupasta:  vartalovoiteiden hinnat ovat 18,5 euroa kappale reilun kokoisesta purkista. Täältä näet koko Attitude -kosmetiikan valikoiman, joka kattaa myös mm. suihkugeelejä ja hiustenpesun tuotteita. 
Comments

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^