Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Löytö Koreasta: vegaanista luonnonkosmetiikkaa | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Löytö Koreasta: vegaanista luonnonkosmetiikkaa

Aromatica-tuotteet pr-näyte
*mainoslinkki


Jos kauneuden ja kosmetiikan trendeille on viime aikoina edes hiukkasen suonut mielenkiintoa, tiedämme että korealainen kosmetiikka ja uudenlainen panostus ihonhoitoon on tullut jäädäkseen. Avainsanoja ovat kosteutus ja monivaiheinen ihonhoitorutiini.

Korealaisella kosmetiikalla viitataan etenkin  huolelliseen korealaiseen ihonhoitorutiiniin, joka tietenkin toimiimyös muilla kuin korealaisten merkkien tuotteilla. Mutta voimme sanoa että ihonhoidon isot trendit ovat viime aikoina lähteneet liikkeelle juuri Koreasta ja siellä ammattitaidolla valmistetusta kosmetiikasta.

Ihonhoidon trendit kyllä kiinnostavat, mutta korealaisen luonnonkosmetiikan löytäminen on vähän haastavaa. Ja vieläpä cruelty free -vegaaniakselilla. Vanha tuttu Whamisa on tietenkin erinomainen, ja vielä mukaan mahtuu: sain testiin Eleveniltä korealaisen Aromatica -merkin kosmetiikkaa, joka on sekä sertifioitua luonnonkosmetiikkaa että vegaanista.

Aromatica on siis korealainen kosmetiikkafirma jonka erikoisuutena ovat Ecocert ja Vegan -sertifikaatit, ja tuotteet ovat tietenkin myös eläinkokeetonta kosmetiikkaa.

Aromatica - korealainen  vegaanikosmetiikka hoitaa kosteutta janoavaa sekaihoa


Aromatican tuotteista valitsin sekaiholle sopivaa kosmetiikkaa, joissa ihon tasapainotus ja kosteutus on huomioitu hyvin. Brändin purkkeihin onkin  pakattu tehokkaita kasviperäisiä aktiiviaineita ja hoitavuutta, joten korealainen hoitava fiilis välittyy kirjaimellisesti iholle.

Kasvovettä kannattaa lotrata etenkin talvella, ja valita jopa parikin erilaista, joita voi vaihdella ihon tarpeisiin nähden. Minulla onkin aina yksi tasapainottava ja kosteuttavampi plakkarissa. Aromatican Tea Tree -kasvovesi on tasapainottava, tulehdusta hillitsevä mutta samalla kosteutta sitova. Eli mahtava talvisaikaan, kun ihon satunnaisia epäpuhtauksia täytyy nujertaa ilman kuivattavaa efektiä. Alkoholiton kasvovesi säilyttää kosteutta glyseriinin avulla, teepuuöljy hillitsee tulehdusta ja aloe rauhoittaa.

Aromatican Tea Tree Balancing Toner -kasvoveden voit hankkia Elevenistä.


Kasvoveden jälkeen kosteutus täytyy säilyttää kasvovoiteen avulla. Aromatican luonnonkosmetiikan kasvovoide  on myös pakattu täyteen tasapainottavia ja kosteuttavia täkyjä. Suurin osa Sea Daffodil -on rauhoittavaa aloe veraa, jonka jälkeen hyaluronihappo sitoo kosteutta tehokkaasti iholle ja ruusunmarjaöljy uudistaa. Sitruunankuoriöljy puolestaan hillitsee tulehdusta ja kirkastaa, joten voide on nappivalinta pintakuivalle sekaiholle.

Ja koostumus ei ole lainkaan "luonnonkosmetiikkamainen"!  Nopeasti imeytyvä voide on ihanan kevyt, hieman jopa vesimäinen, eli sopii meikin alle täydellisesti. Unelman kepeä mutta kosteuttava Sea Daffodil Aqua Gel Cream on hinnaltaan 53,50 euroa  
Ihonhoitorutiinin viimeistelee silmänympärysvoide, jonka tärkeydestä paasasin viimeksi täällä. Aromatican silmänympärysvoiteen the juttu on arganöljy, joka tunnetusti on hyvin korjaava ja kosteuttava ja sitä kautta juonteita häivyttävä. Silmänympärysvoide on ihanan  täyteläistä mutta iholle hyvin sujahtavaa - Aromatican koostumukset ovat premium-tasoa! Voiteessa on myös tehokosteuttavaa sheavoita, ja janoinen silmänympärysihoni kiittääkin tätä miellyttävää kosteusboostia. Riittoisasti pakattu  Aromatican Argan Intensive Hydrating Eye Cream on 40,80 euroa.

Mistä ostaa Aromaticaa? 

Katso ajankohtainen *Aromatica-valikoima Elevenin nettikaupasta.

Käytätkö sinä korealaista eli k-kosmetiikkaa?


Kommentit

 1. Mä joskus googlailin korealaista luonnonkosmetiikkaa ja tämä tuli vastaan. Hirveästihän ei ole vaihtoehtoja luonnollisen k-beautyn suhteen. Koreassa luonnollisuus ei taida olla niin iso trendi, mutta Suomessa on jo tottunut että ruokakaupoistakin saa luonnonkosmetiikkaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koreassa tosiaan moni brändi käyttää luonnosta peräisin olevia ainesosia kosmetiikassaan, mutta sertifioitu luonnonkosmetiikka onkin jo toinen juttu ja kuten sanoit, ihan eri "tasolla" kuin Suomessa. :)

   Poista
 2. Mä tilasin joitain Aromatican tuotteita joskus viime keväänä ja ne on vieläkin kaapissa avaamattomina... Sen takia yritän vähän rauhoitella omaa tilaamisintoa, vaikka tekisi mieli tilata kaikenlaista säännöllisin väliajoin :D Se on vähän kuin väsymystila tai nälkä: silloin tulee tehtyä päätöksiä, joita ei aina ajattele niin selkeesti ja pidemmälle :D

  Ps. Tuo Tea Tree -kasvovesi kuulostaa kyllä aika hyvältä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai jai :D Mulla on ostolakko tietyissä kategorioissa (nämä sain toki pr:nä), kuten nyt vartalovoiteissa. ;) Mutta silti suosittelen sulle korkkaamaan Aromaticat!

   Poista
  2. Joo, yritän korkata lähiaikoina!!! :D

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^