Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Luonnonkosmetiikan suuri ystävämyynti on täällä | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Luonnonkosmetiikan suuri ystävämyynti on täällä

                                                                                                                          *Sis. mainoslinkkejä*


Hyvää ystävänpäiväviikkoa! Luonnonkosmetiikan ystäviä hemmotellaan Natural Goods Companyn  alennusmyynnillä, joka kestää 14.2. - 18.2. verkkokaupassa (klik).

Natural Goods Companyn ystävämyynnit ovat tunnetusti täynnä reiluja alennuksia jopa -60 % saakka. Luonnonkosmetiikan tuotteita on napsittu aleen mm. ihon-, hiusten- ja vartalonhoidon kategorioista ja useilta eri brändeiltä. Budjettitietoiset hankkivat alesta vakkaripurkit normaalia alemmalla hinnalla ja tutustuvat edullisemmin uusiin potentiaalisiin suosikkeihin.

Kokosin vinkit vegaanisen luonnonkosmetiikan valikoimasta, joka on verkkokaupassa tosi hyvin edustettuna. Tuotetiedoissa lukee, jos tuote sopii vegaanille. Toimitus on ilmainen yli 50 euron ostoksille ja yli 75 euron ostoksiin saa kaupan päälle vegaanisen Mádara Infusion Blanc -nestesaippuan käsille ja vartalolle.

Listani ohella verkkokaupassa on paljon muitakin aletäkyjä, joten koko valikoima kannattaa käydä jo etukäteen ajan kanssa läpi!

*Osa kuvien tuotteista on saatu blogin kautta*

Vegaaninen luonnonkosmetiikka -alevinkit ystävämyyntiin:


Madaran kasvojenhoitotuotteet ovat kaikki -20 ja hiustenhoitotuotteet -40 %. Valitsin viime vuoden suosikkeihin Madaran värjättyjen hiusten hoitoaineen, joka siloittaa, selvittää ja lisää kiiltoa - ei häviä yhtään synteettisille versioille! Ja kasvotuotteista puhdistusmaito sopii pakkaskeleihin täydellisesti.


Mossa on kukkaroystävällinen mutta ah niin toimiva arjen luonnonkosmetiikan ihonhoitosarja. Etenkin Mossan kasvovettä olen suitsuttanut kyllästymiseen asti, ja viime viikolla vinkkasin uudesta kuivaihoiselle sopivasta kirkastavasta seerumista (postaus täällä). Mossan kasvotuotteet ovat -20 % alessa ja vartalo- ja hiustuotteet -30%.


Khadin luonnonkosmetiikka inspiroituu intialaisten yrttien vaikutuksesta ja perinteisen hoitavista tuotteista, kuten jauhemaisista ja riittoisista hiustenpesun tuotteista (zero waste...!), ihoöljyistä ja shampoista.


Luonnonkosmetiikan sisarsarjat ovat jo valmiiksi edullista luonnonkosmetiikkaa ja nyt hius- ja vartalotuotteet sekä kasvotuotteet ovat alessa. Sante on ollut pitkään sellainen arjen peruskosmetiikan luotettava kumppani, jonka tuotteista valkkaan vakkariksi vartalovoiteita, suihkugeelejä ja käsivoiteita.

Muovittomat zero waste -vanupuikot -10%

Luomupuuvillasta ja kierrätyspaperista valmistetut vanupuikot toimivat aivan vanupuikkojen tavoin, paitsi ne eivät tuota muoviroskaa. Olen käyttänyt paperisia puikkoja jo vuosia ja kun muoviton vanupuikko on kerran saatavilla, muovisiin en enää koske. Nyt vanupuikoista voi pihistää sekä Simply Gentlen että Humblen söpön värisissä versioissa.
K-kosmetiikan luonnonkosmetiikan brändi Whamisan matkakokoiset tuotteet ja kuorintalaput löytyvät halvemmilla ystishinnoilla. Etenkin matkakokoiset, talven kuivaa ihoa superkosteuttavat kasvovedet ja hoitonesteet ovat käteviä uimahalli- ja jumppakassiin!


Se kuorii, puhdistaa, uudistaa ja tekee ties mitä taikoja - monelle ihotyypille sopivat konjac -kasvin kuidusta tehdyt puhdistussienet ovat ihonpuhdistuksen unisex-tuotteita. Kylpyhuoneessani on aina yksi konjac-sieni varuilta!


Hoitolatason luonnonkosmetiikan ihonhoitosarja Esse sisältää iholle ilmeisen taikoja tekeviä prebiootteja ja olen kuullut monelta iho-ongelmien selättämisestä juuri Essen avulla. Ehkä voisin kokeilla kokeilupakkausta?


Luonnonkosmetiikan parfyymit sopivat usealle tuoksuherkälle ja uniikkien tuoksujen ystäville. Baldinin vegaaniset ekotuoksut ja kodin huonetuoksu ovat nyt roimassa alessa, ja brändillä on niitä harvoja oikeasti ekosertifoituja luonnonkosmetiikan tuoksuja!


Kommentit

  1. Kiitos vinkistä, toki nyt varmaan mun seuraavat palkkafyffet menevät sisustusprojekteihin, mutta kieltämättä houkuttaisi täydentää varastoja ja esim. Essen ne pienet yksittäisiin purkkeihin pakatut Omega-voiteet on vaan niin huippuja <3!

    VastaaPoista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^