Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Sheet mask -huumaa - luonnolliset kangasnaamiot testissä | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Sheet mask -huumaa - luonnolliset kangasnaamiot testissä

Sis.mainoslinkkejä*


Jälleen ihmetellään korealaisen kosmetiikan tähtiä, nimittäin sheet mask -kangasnaamioita. En tietoisesti ajattele hoitavani ihoa mitenkään korealaisesti, mutta aivan kuin vahingossa löydän korea-inspiroituneita ihonhoidon juttuja. 


Sheet maskit eli kangasnaamiot olivat pitkään itselleni hmm-juttuja, sillä ajattelin että ihoni kaipaa kunnon puhdistavaa ja kuivattavaa savinaamiota jos mitä, mutta onneksi tulin hiljalleen toisiin ajatuksiin pintakuivan ihoni kanssa. Yksittäispakatut kangasnaamiot siirtävät erittäin tehokaasti iholle hoitavia ainesosia, sillä kangasnaamion läpi kosteus ei juurikaan haihdu ja ihoa ei ole tarkoitus pestä naamion jäljiltä heti.

Minulle sheet mask ei ole jokapäiväinen juttu, mutta kangasnaamion alla rentoutumisesta on tullut viikonloppujen self care -hetki. Lauantait ovatkin jo muodostuneet sheet mask -sohva-komboksi! Toisille se juttu voi olla jotain muuta, mutta minulle jääkaappiviileä kangasnaamio tekee rentoutumishetken. Kangasnaamiota kannattaa pitää kasvoilla vähintään se 20 minuuttia, joka onkin sopiva relax-aika.
Luonnolliset sheet maskit: 100 % Puren sheet mask vs. The Body Shopin kangasnaamio

Kangasnaamioiden suhteen olen tietenkin vähän kranttu, eli valitsen niitä luonnollisempia ja luonnonkosmetiikan sheet maskeja.

100 % Puren kangasnaamiot ovat jo vähän kulttimaineessa, joista valitsin *superkosteuttavan Deep Hydration -sheet maskin, ja nyt myös The Body Shop on lähtenyt mukaan biohajoavalla *Drops of Youth -kangasnaamiolla. Molemmat ostin itse.


100 % Puren sheet maskeista Deep Hydration lupaa yllätys yllätys, kosteuttaa ihoa ja paljon. Ja sen se tekeekin: iho on 100 % Puren  naamion jäljiltä heleämpi, kosteutumpi ja kimmoisampi. Sheet maskin sisältämä seerumi kannattaa tietenkin ehdottomasti jättää kasvoille, ja kosteusnaamio onkin ollut omiaan talvi-iholla.

Ja kun kurkkaa 100 % Puren kangasnaamion ainesosat, kosteutukselle löytyy hyvä syy: aloe, kosteutta supertehokkaasti sitova hyaluronihappo sekä viilentävä kurkku auttavat kosteuden lukitsemisessa ihoon. Suosittelen 100 % Puren kangasnaamiota myös niille, joilla on tulehdusherkkä iho, sillä muun muassa ainesosien kamomilla ja ylang ylang rauhoittavat hipiää.

Olen käyttänyt 100 % Puren sheet maskeista myös Anti Acne -versiota, joka on jo selkeästi enemmän epäpuhtaan, mutta pintakuivan tai kosteusköyhän ihon naamio. 

100 % Puren tehopakkauksia sheet maskien muodossa saat esimerkiksi *House of Organicin verkkokaupasta hieman yli 7 euron hintaan.

The Body Shop on ottanut isoja askelia luonnollisempaa  kosmetiikkaan, ja uusi kangasnaamiokin on biohajoava. Virallista luonnonkosmetiikkaa se ei ole, mutta vegaaninen ja tuotetietojen mukaan 99% prosenttisesti luonnosta peräisin oleva naamio läpäisee tutkani kyllä.


Drops of Youth -kangasnaamio on kosteuttava ja uudistava naamio, joka sisältää anti age -vaikutteista tehotiivistettä (ja mehän muistamme että "antiage" käy kaikille 25 +), eli muun muassa kasvien kantasolujen uutetta, luonnonmukaista babassuöljyä ja tulehduksia hillitsevää salisyylihappoa. Naamion kosteustehot ovat todella hyvät, ja tätä voi huoletta pitää puolisen tuntia muhittelemassa rauhoittavaa kosteutta iholle.


Ehkä kesällä en tarvitse näin kosteuttavia kangasnaamioita, mutta nyt talvella ne ovat paikallaan. Molemmista tykkään yhtä lailla, ehkä vähän tylsästi - ihanan kosteuttavat ja pömpseyttävät koostumukset ja miedot tuoksut molemmissa!

The Body Shopin uudet sheet maskit ovat hinnaltaan myös seitsemisen euroa, ja koko ainesosaluettelon näet verkkokaupasta.


Onko sinulla sheet mask -suosikkeja?Kommentit

  1. 100% Puren kangasnaamiot on ihan huippuja! Mun suosikkeja <3 Täytyykin tänään laittaa iholle illalla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistankin lukeneeni sun blogista (?) niistä hyviä kokemuksia. :)

      Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^