Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Kuivan ihon kasvohoito kotimaisella BTB13-kosmetiikalla | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Kuivan ihon kasvohoito kotimaisella BTB13-kosmetiikalla

*Kasvohoito on saatu blogin kautta*


Mikäpä olisi parempi self care -hetki kuin lempeä kasvohoito? Piipahdin sunnuntaipäivänä pintakuivaa ihoa hellivässä kasvohoidossa, joka toteutettiin kotimaisella BTB13 -kosmetiikalla Pau's Wellness -hoitolassa Jyväskylässä . En oikein osannut odottaa BTB13 -kosmetiikalta mitään sillä sarja oli uusi, mutta näissä purkeissa onkin ytyä!

BTB13 on kotimainen ammattikosmetiikan sarja, jonka juju on tutkitusti toimivissa ainesosissa, patentoiduissa yhdisteissä ja hoitavissa tuloksissa. BTB13 on nykyään kokonaan vegaaninen ja eläinkokeeton sarja, jonka valmistaja Naviter tunnetaan mm. Ekopharman tehtailijana. Sarja ei ole virallista luonnonkosmetiikkaa, mutta se nojaa pitkälti luonnollisiin ainesosiin.

 BTB13 vaikutti ennen hoitoa melko kliiniseltä ja ehkä myös iäkkäämpien ihmisten sarjalta, mutta minimalistiset purkit puhuttelevat suomalaista ihonhoitajaa, joka etsii kosmetiikalta simppeliä hoitavuutta eri ihohaasteisiin. Tuotelinjoja on kolme erilaista, joista löytyy tehopurkkeja myös alle 30 -vuotiaalle iholle.

Sain hoidon ja kuvissa esiintyviä BTB13- kosmetiikkapurkkeja blogin kautta, mutta kyseessä ei ole kaupallinen yhteistyö.

BTB13 - kotimainen kosmetiikan innovaatio

BTB13 -kosmetiikka ansaitsee sanasen erikoisen kuuloisista ainesosistaan, joita on tutkittu, kehitetty ja patentoitu Suomessa. BTB13 -yhdiste koostuu l-karnitiini-aminohaposta (BT) ja vitamiinin tyylisestä oroottiihaposta (ja siitä tulee B13).

Patentoitu yhdiste on tähtiainesosa kaikissa sarjan hoitolinjoissa, ja se lupaa aktivoida ihosolujen uusitumista, parantaa ihon koostumusta vahvistamalla ja heleyttää. Lisäksi tuotteisssa on mm. tutkitusti kosteuttavaa hyaluronihappoa, eri vitamiineja sekä suojaavia prebiootteja ja probiootteja. Purkit on selkeästi mietitty ihon hyvinvoinnin kannalta, ilman turhia ja "mitään tekemättömiä" täyteainesosia.


Kasvohoidon toteutus BTB13 -kosmetiikalla

Olen jo aiemmin paasannut kosmetologikäyntien tarpeellisuudesta, mutta kerron sen vielä: ihonhoidon ammattilainen näkee ihosi eri tavalla ulkopuolelta, huomaa ne pienetkin yksityiskohdat jotka vaativat huomiota ja osaa suositella oikeanlaista hoitorutiinia.

Heti nopealla vilkaisulla hoidon tehnyt kosmetologi Pauliina huomasi ihoni olevan pintakuiva, osin ärtynyt ja aivan pienesti tulehtunut, joten hoidossa keskityimme erityisesti pintakuivuuden hoitamiseen rankkojen puhdistusten tai kuorintojen sijaan.

Lempeä kasvohoito osaavissa käsissä on tietenkin olennainen ihonhoidolle ja myös rentoutumiselle -  Pauliina oli ystävällinen, lempeä ja ammattilainen otteissaan. Kasvohieronnan aikana lähes nukahdin, joka onkin erinomainen rentotumisen mittari.

Hoito aloitettiin hellävaraisella meikin ja kasvojen kaksoispuhdistuksella,  jonka jälkeen kuolleet ihosolukot saivat lempeän sutjakkaasti kyytiä Sensitive Enzyme Peel -kuorinnalla. Pintakuivakin iho kaipaa kuorintaa, ja siihen kirkastava entsyymikuorinta oli paikallaan  - se ei ole liian rouhea, vaan hellävaraisempi tapaus.Kosmetologilla olen oppinut sen, että kuorintaa tulisi aina seurata naamio, ja Sensitive Mask olikin mukavan kermainen, kosteuttava ja rauhoittava. Naamio sisältää C-vitamiinia, prebiootteja ja keramideja, joten se myös heleyttää ja tasapainottaa ihoa. Uskon, että toimii myös yönaamiona!

Naamion imeytyksen ja kasvohieronnan jälkeen iho viimeisteltiin superkosteuttavalla ja täyteläisellä Medical -linjan hoitovedellä, kirkastavalla seerumilla ja öljyttömällä hoitovoiteella. Ja lopuksi vielä suihkaus Ultimate Moisturiser -kosteussuihketta, joka esti kosteutta haihtumasta iholta.

Sain kotiini mukaan Pauliinan juuri minun iholle valitsemia hoitotuotteita, joiden joukosta löytyi heti pari timanttia.  Hoitovesi on tietenkin ihana kuivalle iholle, puhdistusöljyn ja -vaahdon kombo on erinomainen kaksoispuhdistukseen, ja löytyipä BTB13:lta myös kotimainen vegaaninen meikkivoide, jonka sävy on tarpeeksi vaalea!Mitä tykkäsin lopputuloksesta?

Minusta on ihana käyttää jälleen sanaa pömpseä  kuvaamaan hoidon lopputulosta: iho oli heti heleämpi, kosteutettu ja hehkuvampi hoidon jäljiltä.

Ja  se paljon puhuttu korealainen ihonhoitorutiini onnistuu muuten erinomaisesti BTB13-kosmetiikalla: esimerkiksi hoitovesi on ihanan paksua ja kosteuttavaa, jota voi huoletta kerrostella iholle kosteuttamaan ennen voiteita. Tietenkin heleyttävät seerumit, kostesvoiteet, naamiot ja kuorinnat tukevat myös kokonaisvaltaista ihonhoitoa.

Vinkkaan BTB13 -kosmetiikasta sinulle, joka ehkä kamppailet tietyn ihonhoidon pulman suhteen tai etsit muuten vain simppelin toimivaa ihonhoitoa ja ammattilaisen näkemystä ihonhoitoon. Lisätietoa Pau's Wellnesin BTB13 -hoidoista näet täältä ja BTB13 -kosmetiikasta Naviterin sivuilta.


Milloin sinä kävit viimeksi kasvohoidossa?

Comments

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^