Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Maaliskuun parhaat vegaanisen luonnonkosmetiikan tärpit | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Maaliskuun parhaat vegaanisen luonnonkosmetiikan tärpit

Sis. affilinkkejä ja blogin kautta saatua kosmetiikkaa*

Maaliskuun parhaimman vegaanisen luonnonkosmetiikan tehonelikko on täällä! Kevään kolkutellessa top-listalle pääsevät värjättyjen hiusten luonnonkosmetiikan shampoo, aivan paras monitoimituote, uusi luonnonkosmetiikan meikkivoide ja yllättävän hyväksi noussut kasvojenhoitotuote.


Vegaaninen luonnonkosmetiikka - maaliskuun suosikit

Madara Colour and Shine - shampoo värjätyille hiuksille

Moni on kysynyt, miten hoidan savivaalennettua hiustani. Lyhyesti: aika pitkälti tällä Madaran shampoolla ja Madaran Colour and Shine -hoitoaineella!

Madaran värjätyille hiuksille tarkoitettu shampoo on just sopivan pesevä mutta myös hoitava värjättyjen hiusten pesijä. Eli toisin sanoen hiukset eivät takkuunnu shampoosta, mutta pesutehot ovat hellävaraista paremmat. Koostumus vaahtoaa mukavasti ja shampoo on vieläpä hieman ylellisen helmiäinen.


Balmyou - sheavoi *

Sheavoi on arkisin juttu ihonhoidossa, mutta kovin tarpeellinen - kuivat kyynärpäät ja kantapäät janoavat päivittäisen kosteutuksensa vedettömästä voiteesta.  Balmyou -merkkinen sheavoi on muista sheavoista poiketen todella pehmeää, eikä sitä tarvitse lämmitellä käsien välissä ennen levitystä. Purkki onkin kulunut jo mukavasti lähelle  puoliväliä! Kirjoitin sheavoin parhaudesta helmikuussa.
Zuii Lux Flora Flawless -meikkivoide*

Zuiin uusi luonnonkosmetiikan meikkivoide on ihonsävyä tasoittava ja kauniin kuultavan lopputuloksen loihtiva meikkipohja. Tasainen levittyvyys, ihoa hoitavat ainesosat ja myös vaalealle iholle sopiva Ivory-sävy mätsäävät tosi hyvin sekaiholle näin talvella. Lopputulos on puolipeittävä, joten sudin päälle aina (mineraali)puuteria, jolloin meikki kestää koko päivän hyvänä. Kerroinkin meikkivoiteesta ja myös älyttömän hyvästä huulipunasta jo aiemmin postauksessaan.


Edible Beauty -yönaamio*

Yönaamio on ehkä parasta mitä laiska naamioiden käyttäjä on pitkään aikaan kokenut: levitä kerros naamiota yötä vasten vaikuttamaan, eikä poispesusta tai muusta tarvitse huolehtia! Yönaamio ei myöskään tarkoita lähmäistä tyynyliinaan tarttuvaa voidekerrosta, vaan se tasoittuu iholle paksumman voiteen tavoin.

Edible Beautyn Sleeping Beauty Purifying Mousse on erinomainen pelastus tukkeutuvalle ja epäpuhtaalle iholle, joka on samalla pintakuiva. Ylellinen  mousse rauhoittaa ihon yön yli nukkuessa, ja tätä voi tarpeen mukaan tietenkin levittää vaikka vain otsalle tai leuan iholle, jossa epäpuhtaudet muhivat. Lue täältä tarkempi postaukseni luonnonkosmetiikan yönaamioista.


Kommentit

 1. Edible Beautyn yönaamio on tosi ihana! Kun tätä laittaa illalla niin aamulla kasvot tuntuvat tosi pehmeiltä. Tykkään myös ruusuisesta tuoksusta. Laitan yöksi aina vähän tuhdimpaa ainetta kasvoille ja nyt juuri vuorottelen kahden Edible Beautyn tuotteen kanssa: yönaamion ja Coco bliss intensive balmin kanssa. Yritän nyt kovasti vakuutella itselleni, että öljyt ajavat saman asia sillä vuoroaan odottaa Bybin uusi boosteri ja Suoercharge-Seerumi. Niin kovasti olen Edibleen tykästynyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa että löytyy toinen Edible Beautyn fani! Hmm, ymmärrän että yrität vakuutella mutta etenkään tätä ruusuista naamiota ei vaan voi millään korvata öljyllä. :D vaikka niissäkin sulla on superhyvät tuotteet! Tuota toista mainitsemaasi Edible Beautyn tuotetta en olekaan testannut.

   Poista
 2. Luonnonkosmetiikassa ei ole turhan paljon noita yönylinaamioita näkynyt, joten kiinnostava tuote! Oonko muuten ainoa, joka ajattelee, että pitkään jatkuneen K-beauty buumin jälkeen, aussikosmetiikka on nousussa? ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koko yönylinaamio on aivan loistava konsepti. :) Mä olen huomannut kyllä aussibeautyn, mm. Zuii, Edible Beauty...

   Poista
 3. Mulla on tuo yönaamio, mutta kokeilujen jälkeen olen tullut siihen tulokseen, että taidan jättää sen suosiolla kesäksi. Taitaa olla liian voimakas mun talvi-iholle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos iho on tosi kuiva, yönaamio voi olla liian "tehokas" koko kasvoille. Mä olen myös tehnyt siten että olen laittanut Edible Beautyn naamiota vain t-alueelle yöksi. :)

   Poista
 4. Tässä oli pari omaakin suosikkia, esim. tuo Madaran shampoo ja hoitsikka on tosi hyviä! Yönaamio kuulostaa aivan ihanalta, ja Zuiin uusi meikkivoide (ihon sävyä tasoittava, oh yes please..) olisi kiva testata myös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Madaran shampoo ja hoitis on ymmärrettävästi monien suosikkeja <3 Yönaamio on ehkä vielä vähän tuntemattomampi konsepti suomalaisille, mutta erinomainen laiskan ihonhoitajan tuote. :) Ja Zuiin meikit, uskon että saavat lisää huomiota vielä kevään kuluessa!

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^