Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Vegaaniset meikit: 5 varmaa valintaa + alevinkki | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Vegaaniset meikit: 5 varmaa valintaa + alevinkki

Kaupallinen yhteistyö: Koreina


Miten valitsen  meikkipussin ykköstuotteet? Testaan blogin kautta paljon uusia vegaanisia meikkejä, mutta suosikkiasemaan pääsy vaatii tiukkaa syyniä. Kun vertailukohteita löytyy, kriteerit hilautuvat ylöspäin ja niitä parhaimpia löytöjä täytyy toden totta puntaroida.

Mutta kun niitä suosikkeja on pohdittu, niistä mielellään myös vinkkaa: kokosin viisi erinomaista meikkitärppiä kotimaisen cruelty free -kosmetiikan verkkokauppa Koreinan valikoimasta. Ja kuten blogin pidempiaikaiset lukijat jo tiedätte, Koreina on verkkokauppa minun mieleeni. Tuotevalikoimaa ohjaa eläinkokeettomuus ja vegaanisuus, ja Koreinan meikit ovat hinta-laatusuhteeltaan kukkarolle mukavia.

Tänä viikonloppuna 30. - 31.3. koko Koreinan valikoima on -20 %, joten kaikki tämänkin postauksen tuotteet saat edullisemmin. Alennus on automaattisesti näkyvillä kaikissa tuotteissa, joten et tarvitse erillistä alekoodia. Verkkokauppaan pääset siis tästä!

Valitsin postauksen vegaaniset meikkivinkit tiukalla seulalla, jonka kriteerit olivat:

- olen käyttänyt valittuja meikkejä jo vähintään parin vuoden ajan
- olen ostanut jokaisen tuotteen itse edellisen loputtua, jos olen saanut sen alun perin blogin kautta
- hinta-laatusuhde natsaa täydellisesti
- kaikista olen kirjoittanut aiemmin myös blogiini
- vegaanisia ja cruelty free -meikkejä kaikki tyynni, tietenkin! Jokaisella tuotteella on Leaping Bunny -sertifikaatti.


Vegaanin meikit - viisi suosikkia Koreina -verkkokaupasta

100 % Pure Healthy Foundation -meikkivoide 43,9 e, alennuksella 35,12 e 

All -time -suosikkimeikkivoiteeni, kas tässä. 100 % Puren Healthy Foundation -meikkivoide on peittävä, mattapintainen, iholla kestävä ja sävyvalikoimaltaan laaja. Meikkivoide peittää hyvin ihon sävyn epätasaisuudet ja lopputulos on halutessa full coverage-tasoa. Moni vegaaninen luonnonkosmetiikan meikkivoide on koostumukseltaan enemmän kuultava, mutta kun etsii kiiltelevälle seka- ja rasvoittuvalle iholle sopivaa mattaista mutta ei pakkelista meikkivoidetta, ei ole 100 % Puren Healthy Foundationin voittanutta.

Ja niin, vaikka tämä on luonnonkosmetiikkaa, se ei tarkoita yrttistä tuoksua tai muuta epämääräistä, mutta suosittelen levittämään tämän suoraan sormien kautta, jolloin koostumus notkistuu pikkuisen.

Luonnonkosmetiikan kulttisarja 100 % Pure on ollut fanituslistallani jo vuosia, ja olen hehkuttanut tätä meikkivoiteiden timanttiyksilöä monesti blogissa aiemminkin, jo vuodesta 2016 .Milani silmämeikin pohjustaja 12 e, alessa 9,6 e

Silmämeikin pohjustaja (primer) on silmämeikin tärkein tuote yhdesssä ripsivärin kanssa. Ilman silmämeikin (luomivärin) pohjustajaa voi vain ihmetellä, miten luomivärit eivät levity kunnolla, sakkautuvat päivän mittaan luomilla tai miksi värit eivät erotu luomilta hyvin. Suosittelenkin jokaiselle meikkaajalle hyvää primeria, jotta ehostuksesta saa kaiken irti.

Milanin silmämeikin tai enemmänkin luomivärin pohjustaja on ollut vakkarini niin ikään jo vuosia, ja tuubi on vilahtanut niin kuukauden suosikeissa kuin vuoden parhaimmissakin.

Pohjustajassa on beige, luomien epätasaista väriä tasoittava sävy, nopeasti asettuva koostumus ja ennen kaikkea aivan loistava pito luomiväreille. Riittoisa primer yhtä lailla luonnonkosmetiikan kuin synteettisten luomivärien kanssa.Milani väritön kulmageeli Brow Shaping Gel 8,9 euroa, alessa 7,12 euroa

Minulla on melko muhkeat ja näkyvät kulmat entisestään ja olen kiitollinen etten yltynyt niitä teini-iässä nyppimään muodin mukaisiksi viivoiksi. Kulmakarvojen meikissä en siis tarvitse kuin vähän kynää paikkailemaan aukkoja ja geeliä, jolla vahvat kulmat pysyvät kuosissa (koska kyllä, kulmakarvoilla on oma elämä).

Väritön kulmageeli on ratkaisu kun etsin nopeaa ja luonnollisen näköistä kulmakarvojen ojennusta.

Milanin kirkas kulmageeli on helppo harjata kaiken värisiin kulmiin ripsariharjaa muistuttavalla applikaattorilla ja se pitää kulmat muodossaan vaivattomasti. Kirkas geeli sopii käytännössä kaiken sävyisille kulmakarvoille ja geeli on huomaamaton kuivuttuaan.

OFRA HD Volumising Mascara 24,50 e, alessa 19,6 e  


Havahduin vähän aika sitten että tässähän meillä on erinomainen vegaaninen 38 -ripsari.  Eli ripsiväri, joka lähtee parhaiten pois 38 -asteisella vedellä, eli toisin sanoen kestää hyvin päivällä mutta lähtee illalla suihkussa vedellä pois.

OFRA HD Volumising Mascara -ripsiväri onkin mahtava arjen ripsari: se erottelee, volymisoi ja pidentää ripsiä juuri sopivasti. Lisäksi koostumus on hypoallergeeninen, eli kehitetty juuri herkille silmille sopivaksi. OFRA on päässyt meikkipussiini ensimmäisen kerran vuonna 2016 (postaus).Lily Lolon mineraalimeikkipuuteri 19,9 e, alessa 15,92 e

Lily Lolon mineraalimeikkipuuterini on lähes 10 vuoden aikainen suosikkini mineraalimeikeistä: yhdellä tuotteella saa tehtyä koko meikkipohjan, peittävyyttä voi helposti säädellä itse ja ainesosalista on mahdollisimman luonnollinen ja herkkäihoiselle sopiva. Ja lisänä tulee vielä luontainen SPF 15-kerroin!

Mineraalimeikkipuuteri on helpoin tapa sutia koko meikkipohja yhdellä tuotteella, sillä se hoitaa sekä nestemäisen meikkivoiteen että kivipuuterin hommat yhdellä kertaa. Lily Lolon mineraalimeikkipuuteri jättää luonnollisen mattapintaisen lopputuloksen, joka heijastaa aivan aavistuksen verran valoa ja saa elävyyttä meikkiin.

Olen käyttänyt Lily Lolon mineraalimeikkiä sekä tulehtuneelle, rasvaiselle kuin nykyään selkeän pintakuivalle sekaiholle ja mineraalimeikit sopivatkin lähestulkoon kaikille ihotyypeille. Peittävyyttä voi helposti fiksata ihon kunnon mukaan kevyestä sävyn tasoituksesta lähes täyspeittävään tulokseen.  Levitykseen tarvitsee vain hyvän kabuki-siveltimen.

Ja vaikka tuotteen nimessä on "puuteri", se ei tarkoita talkkimaista puuterikerrosta, sillä mineraalimeikki on aivan oma tuotteensa, jonka koostumus tasoittuu ja sulautuu iholle. Jos mineraalimeikki tuntuu levityksen jälkeen kuivalta, sen päälle kannattaa suihkauttaa ohut kerros vaikkapa kasvovettä.Täältä näet kaikki Koreinan cruelty free -meikit. Kommentit

  1. Oo, pitääkin testata toi Ofran mascara, jos on 38.En edes tiennyt et merkillä on sellainen. 🙂

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tuo on vähän sellanen hiddem gem-38-ripsari, koska eivät käytä virallisesti 38-sanaa mutta testatusti on sellainen. :)

      Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^