Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Ylimääräiset kiertoon - kosmetiikan arvontavinkki! | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Ylimääräiset kiertoon - kosmetiikan arvontavinkki!

Miltä kuulostaa arvonta tähän väliin? Instagramissani on meneillään pieni kosmetiikka-arvonta, jossa laitan jakoon pienen random-setin vegaanista kosmetiikkaa.

Arvontaan voit siis osallistua tämän linkin kautta. 

Linkit ovat mainoslinkkejä, osa kosmetiikasta* saatu blogin kautta


Tällä kertaa kokosin ja lähetän paketin itse, ja sen sisältö koostuu täysin avaamattomista ja käyttökelpoisista tuotteista, joita en itse tällä hetkellä saa sovitettua ihonhoitooni. Eli ihania ja täysin kelpoja tuotteita, joita en itse ehdi käyttää, joten laitan sopivan paketin kiertoon.

Harkitsen tarkoin mitä kosmetiikkaa otan blogin kautta vastaan, ja kosmetiikka"varastoni" ovatkin hallittavissa. Kuitenkin toisinaan ilmaantuu purkkeja, joista minulla on ehkä tuplakappaleet, joita en ehdi käyttää kohtuuajassa itse tai jotka eivät ole just mun iholle se paras valinta. Mutta käyttökelpoisia yhtä kaikki.

Avattuja purkkeja ei voi hygieniasyistä lahjoittaa tietenkään eteenpäin, mutta avaamattomia olen aiemmin antanut tuttaville ja hyväntekeväisyyteen, jos en ole ehtinyt itse niiden kimppuun. Eli tietenkään en heitä mitään roskiin jos en purkkia itse ehdi käyttää, saati myy blogin kautta saatua kosmea (sitkeä urbaani tarina, josta usein puhutaan kauneusbloggaajien kohdalla).

 Ja ei hätää, kaikki arvonnan kosmetiikka on avaamatonta ja täysin turvallista käyttöön!

Osa arvonnan tuotteista on saatu blogin  kautta*, osa on itse hankkimiani.


Mutta asiaan - voit osallistua arvontaan itse Instagramissa, mutta tässä maistiainen paketin sisällöstä:

IDUN Minerals - vegaaninen kabuki -sivellin* on aivan ihanan muhkea ja pehmeä sivellin jauhemaiselle mineraalimeikille (ja miksei myös vaikka kivipuuterille).

Fairypants - vegaaninen huulivoide*, oletettavasti ei sävyltään sininen vaikka purkki niin hämää. Niin söpö purkki!

Balmyou - kahviöljy kasvoille*. Vakuuttavan oloinen ihonhoitoöljy joka on puristettu kahvipavuista. Veikkaan että tämä on sekaiholleni vielä turhan aktivoiva ja sopinee paremmin kuivemmalle tai hieman iäkkäämmälle iholle.

Lebon -hammastahna matkakoossa*, uusi vegaaninen ja luonnollinen hammastahna, kätsysti minikoossa!

Madara Radiant Energy minikokoinen kasvoöljy  - minikokoinen kasvoöljy joka sopii monelle ihotyypille. Tiesithän, että kasvoöljyjä voi käyttää halutessa pieninä määrinä myös mm. kynsinauhoille?

BYBI Bakuchiol Booster* - aivan ihana vegaaninen vastine retinolille, mutta en tarvitse näitä kaksin kappalein!

Lushin Tea Tree -kasvovesitabletit*, eli tabletit jotka liuotetaan veteen ennen käyttöä.

Ikoo Thermal Wrap -hiusnaamio eli kankainen naamio, jonka alla hiuksia muhitellaan tehohoidossa noin 15 minuuttia. Koska en juuri käy saunassa (toki tätä voi muhitella myös suihkussa), passaan muhitteluajan vaativan naamion seuraavalle!

NAE -merkkinen luonnonkosmetiikan hajustamaton suihkugeeli. NAE on uusi luonnonkosmetiikan brändi, jonka tuotteet ovat tosi edullisia, koko valikoima tällä hetkellä alle 10 euroa per purkki.

Arvontapaketin yhteisarvo on noin 100 euroa.

Comments

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^