Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Madara -40 % - napsi parhaat päältä 24h alesta | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Madara -40 % - napsi parhaat päältä 24h alesta

Madaran kosmetiikka on saatu blogin kautta ja linkit ovat mainoslinkkejä


Kun puhutaan luonnonkosmetiikan parhaista pihistysvinkeistä, Madaran kulttimaineeseen noussut -40 % alepäivä  kannattaa laittaa heti korvan taakse. Ja toimia nopeasti, sillä puhutaan tosiaan yhdestä alepäivästä:

Koko Madaran valikoima on -40% alennuksessa 23.4.2019  verkkokaupassa täällä. 

Yli 50 € ostokset ovat ilman toimituskuluja, ja yli 70 € tilaukseen saat kaupan päälle automaattisesti Deep Moisture -yövoiteen (arvo 31 €). 

Madaran hinnat ovat  normaalisti pitkälti noin 15 - 30 euron tuntumassa, joten moni aletuote on hinnaltaan  edullinen,  9 - 18 euron tietämillä.

Ja koska nopeimmat ovat klikkailemassa ostoskorejaan jo heti puolen yön aikaan, parhaat vinkit kannattaa napsia jo etukäteen valmiiksi toivelistalle alepäivää odottamaan.Madaran valikoiman suuruus yllätti jopa  itsenikin, sillä pelkästään tämän merkin valikoimasta voisi koota yhden ihmisen kaikki ihonhoidon tuotteet päästä varpaisiin.

Madaran tuntevat varmasti jo kaikki, mutta tässä vielä muutama syy sille, miksi tykkään Madarasta: 

  • tuotekehitys panostaa luonnonmukaisuuteen: pohjolan luonnon antioksidanttipitoiset ja vitamiinirikkaat kasvit luovat erinomaisen pohjan ihoa hoitaville tuotteille ilman turhia silikoneja, hajusteita tai vahvoja säilöntäaineita
  • pakkaukset ja koostumukset ovat mintissä: ei jälkeä hippimäisestä ulkoasusta tai oudon yrttisistä koostumuksista - eli toimii myös sinulla, joka et normaalisti ajattelisi käyttäväsi luonnonkosmetiikkaa
  • ympäristö- ja sosiaaliseikkoihin panostetaan: tuotannossa käytetään uusiutuvaa energiaa, kierrätysmateriaaleja mahdollisuuksien mukaan ja lahjoitetaan mm. naisten kansalaisjärjestöille
  • Ecocert -sertifikaatti, vegaaniset tuotteet löytää helposti tuotetiedoista
  • toinen toistaan innovatiivisempia uutuuksia pukkaa tasaiseen tahtiin! T. nimim. uuteen itseruskettavaan koukuttunut

Kokosin tiukalla seulalla valikoimasta omat Madaran suosikkini, jotka ehdottomasti kannattaa laittaa harkintaan (mutta ei liian pitkäksi aikaa, haha).


Asteittain ruskettava, ihanan kepeä Fake it -itseruskettava

Onko tässä kesän odotetuin itseruskettava? Madaran uusi vegaaninen itseruskettava on monella tapaa aivan erilainen moneen muuhun itseruskettavaan verraten.

Maitomaisen kevyt koostumus tasoittuu iholle silkkisesti, tuoksu on erittäin erittäin mieto itseruskettavaksi, ja se tärkein asia: rusketus tulee astettain kauniina päivetyksenä, eli tämä sopii hyvin myös ensimmäiseksi itseruskettajaksi. Koostumus on vieläpä kosteuttava!Smart Antioxidants -hiilinaamio katupölyn ja talven rasittamalle iholle  

Monen ihotyypin naamio, joka syväpuhdistaa ihohuokoset luonnon kenties tehokkaimmalla ainesosalla eli aktiivihiilellä.

Ensiksi hieman hymähdin sille, että tuotekuvaus lupaa taistella ympäristön saasteiden vaikutuksia vastaan iholla, mutta viimeistään kun näin kasvoni katupölyn jäljiltä, ymmärsin hyvin, mihin syväpuhdistavaa naamiota tarvitsee. Mustanvärinen naamio kun imee kaikki epäpuhtaudet itseensä syvältä huokosista, jolloin iho on hetkessä heleämpi ja siloisempi.

Aktiivihiili imee epäpuhtauksia itseensä magneetin tavoin, muta uudistaa ihoa ja sammal- ja jäkäläuutteet rauhoittavat ihoa.Lempparihoitoaine ja -shampoo värjätyille hiuksille 

Luonnonkosmetiikan shampoiden ja hoitoaineiden joukosta Madaran Color and Shine -sarja pokkaa kirkkaimmat pokaalit, kun olen testannut ja testannut värjätyille hiuksilleni kaikista sopivimpia yksilöitä. Eli sellaisia, jotka puhdistavat, mutta hoitavat ja ylläpitävät hiusten väriä.

Shampoo pesee hiukset tehokkaasti, mutta ilman riipivän kuivattavaa efektiä, ja hoitoaine siloittaa hiuksista läpikammattavat, kiiltävämmät ja helpommin käsiteltävät.

Psst - Madara on juuri lanseerannut uusia Grow -sarjan hiustuotteita, jotka tukevat hiusten kasvua mm. sienien ainesosien avulla!

Paras luonnonkosmetiikan vartalovoide 

Madaran se valkoinen vartalovoide voitti viime vuonna parhaan luonnonkosmetiikan vartalovoiteen kisani, ja se on paljon se. Vartalovoide asettuu iholle kevyesti, ilman hieromista tai mitään voiteen tuntua. Ja kosteuttaa erinomaisesti - koostumuksen kaurauute on tuttu myös ihoa rauhoittavana ainesosana.


Epäpuhtauksia nitistävä ja kirkastava kasvovesi  

Kasvovedellä on lupa lotrata ja Madaran yksilöt ovat siihen erinomaisia valintoja. Oma ihotyyppini on aina kesää kohti pikkuisen enemmän rasvoittuva, ja on aika ottaa plakkarista suosikkikasvovesi. Madaran Clarifying Toner on kaverini etenkin silloin, kun kasvoille pukkaa satunnaisia epäpuhtauksia tai t-alueen rasvaisuutta. Ainesosissa mukana on tehoaine salisyylihappo, joka tukee rasvoittuvan ihon puhdistumistaComments

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^