Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Vegaanikosmetiikan synttärialen parhaat tärpit | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Vegaanikosmetiikan synttärialen parhaat tärpit

Kaupallinen yhteistyö: Koreina

Ihana cruelty free -kosmetiikan verkkokauppa Koreina täyttää 15.4. kolme kokonaista vuotta, ja se tarkoittaa muikeita aletärppejä. Koreinan verkkokauppa on napsinut synttärialeen monta vegaanista kosmetiikkasuosikkiani, joista poimin vinkit teille. Myös luonnonkosmetiikka on isosti esillä! 


Olen seurannut kotimaisen Koreinan taivalta jo sen perustamisesta lähtien, ja on ollut mahtavaa nähdä eettisen kosmetiikan merkitsevän yhä useammalle ostopäätöksissä. Bloggaamisessa minulle on olennaista, että voin tehdä yhteistyötä sellaisten toimijoiden kanssa, joiden periaatteita voin kannattaa.

Kuten tiedätte, blogini linjat menevät vegaanikosmetiikassa, ja on mahtavaa huomata että Koreina ei tingi eläinkokeettomuudesta, ja vegaaniset vaihtoehdot selviävät yhdellä klikkauksella.  Ja suosin mieluiten kotimaisia pienyrityksiä, jotka tekevät työtä eettisempien päivittäisten valintojen puolesta. Koreina on kahden vastuullista elämäntapaa kannattavan naisen Heljän ja Katrin verkkokauppa, joka toimii Oulusta käsin. Koreinan idea lähtikin rakkaudesta eläimiin, ja sittemmin kaupan vegaanisen luonnonkosmetiikan valikoima on kasvanut.

Kokosin jo pari viikkoa sitten viisi meikkisuosikkiani Koreinan valikoimasta, jotka kaikki ovat myös nyt alessa.

Luonnonkosmetiikkaa joka makuun -20%

Ilona Luonkos - zero waste -öljypuhdistuskakut 

Kotimaista, luonnollista ja täysin jätteetöntä ihonhoitoa - kyllä kiitos! Öljypuhdistuskakut toimivat loistavasti myös ilman muovipakkausta: puhtaiden käsien kautta iholle hellästi hieroen öljy puhdistaa sen kaikista tiukimmankin meikin. Muista viimeistellä puhdistus perään toisella putsarilla, kuten vaikkapa geelillä. Kaikki Luonkosin tuotteet ovat vegaanisia ja pakkausten pahvi on biohajoavaa.

100 % Puren luonnonkosmetiikan meikit 

Tällä luonnonkosmetiikan kulttisarjalla on ihanan laaja valikoima laadukkaita, värikkäitä ja vegaanisia meikkejä. Olen ollut 100 % Puren fani heti ensi testauksesta alkaen ja 100 % Puren meikit ovat yhä viikottaisessa käytössä. Liputan etenkin luonnollisen meikkipaletin, peittävän mattameikkivoiteen ja SPF-suojan sisältävän BB-voiteen puolesta. 100 % Purella on Leaping Bunny -sertifikaatti.

BYBI Beautyn luonnolliset ihonhoidon tärpit 

Luonnollisen suloisella BYBI Beautylla on jo monta ihonhoitoni vakkaripurkkia. Hoitavat raaka-aineet, luonnollisuus ja hyvä-hintalaatusuhde mätsäävät tässä sarjassa. En voi olla vinkkaamatta superkosteuttavasta, hyaluronihappoa sisältävästä Mega Mist -kasvovedestä ihan kaikille kuivaihoisille, saati ihonhoidon  pienistä mutta tehokkaista booster-tehotuotteista. Tai miltä kuulostaa luonnonkosmetiikan monitoimivoide? BYBI Beautylla on myös Leaping Bunny -sertifikaatti.


Hurraw! luonnonkosmetiikan huulirasvat

Hurraw on se merkki, joka on upgredainnut luonnonkosmetiikan huulivoiteet tähän päivään ja kirjaimellisesti kaikkien huulille. Kosteuttavat kasviöljyt, luonnollisen ihanat maut ja kätevät litteät tuubit tekevät näistä suosikkejani. Ja Hurrawia löytyykin sitten joka pussukasta ja laukustani, ihan kaiken varalle. Myös Hurrawilla on Leaping Bunny -tägit kunnossa ja koko valikoima sopii vegaanille.


Crazy Rumorsin maukkaat huulivoiteet

En vieläkään osaa päättää tykkäänkö näistä enemmän kuin Hurrawin huulirasvoista, mutta molempi parempi! Kosteustehot ovat huulilleni hyvin tasoissa. Crazy Rumorsin luonnolliset huulivoiteet ovat mauiltaan vielä enemmän makeita ja astetta karkkimaisempia kuin Hurrawin. Etenkin colan makuinen huulivoide kuluu kuin puolivahingossa... Koko Crazy Rumorsin valikoima on vegaaninen ja myös näissä purkeissa loikkii puput.


100% Pure: kuvassa BB-voide, huulipuna sävyssä Primrose ja Pretty Naked-paletti

Vegaaniset suosikkimeikit alessa -30%


Lily Lolon mineraalimeikit

Tämä on ehkä jo miljoonas kerta kun suosittelen Lily Lolon meikkejä, mutta minkäs sille tekee, että mineraalimeikit ovat luonnollisten meikkien aatelisia. Mineraalit eivät tuki ihohuokosia, ovat hurjan pigmenttisiä ja riittoisia, ja sopivat aamusta iltaan-lookeihin. Tsekkaa ainakin mineraalimeikkipuuterit,  edulliset luomivärit ja huippuhyvä vegaaninen ripsiväri!  Lily Lolo on Leaping Bunny -sertifioidusti eläinkokeeton meikkisarja.


Värikkäät OFRA -meikit 

Väriä, hohtoa ja pitkää kestoa arkimeikkiin! OFRAn vegaaniset meikit ovat syystäkin tuttuja somesta ja ammattimeikkaajien käytöstä. Itse olen tykästynyt etenkin vegaaniseen 38-ripsariin, joka kestää hyvin meikissä, ja lähtee pois parhaiten 38-asteisella vedellä iltasuihkussa. OFRAlta löydät myös mm. vegaaniset mattahuulipunat ja monipuoliset meikkipaletit. OFRAn koko valikoima on vegaaninen ja brändillä on myös Leaping Bunny -sertifikaatti.


Jo valmiiksi tosi edulliset Milanin  ja e.l.f -sarjan meikit

Edulliset vegaanimeikkien sarjat sisältävät timanttisia löytöjä. Yhdysvaltalaisen Milanin valikoimasta vinkkaan etenkin värittömästä kulmageelistä, hohtavista luomiväreistä, kulmaväristä ja luomivärin pohjustajasta.

E.l.f -meikeistä sen sijaan etenkin superedulliset rajauskynät ja näppärät pienet luomiväripaletit houkuttavat!

E.l.f on nykyään kokonaan vegaaninen kosmetiikkafirma ja Petan cruelty free -listalla. Leaping Bunny -sertifioidun Milanin vegaanimeikit voit filtteröidä kätevästi Koreinassa.


Tärkeimmät välineet ihonhoitoon ja meikkaukseen -40%


Konjac Sponge -ihonhoidon ihmesienet jokaiholle

Suosittelen Konjac Sponge -sieniä kaikille, jotka etsivät helppoa ihonhoidon monitoimituotetta. Konjac-kasvin kuidusta valmistettava sieni pehmenee vedessä, jolloin sillä kuoritaan iho ilman rakeita ja tehdään tilaa ihon uusiutumiselle ja hoitotuotteiden paremmalle imeytymiselle. Konjac -sientä voi käyttää ihan siltänään kasvojen ihon kuorimisessa ja puhdistuksessa, tai pestä kasvot sienen ja puhdistusaineen kanssa. Sain aikoinaan ihon epäpuhtaudet talttumaan sienen avulla tosi hyvin.


Joka ihotyypille löytyy oma ihmesienensä: aktiivihiiltä sisältävä konjac-sieni on rasvoittuvan ihon kaveri, vaaleanpunaista savea sisältävä sieni sopii herkälle iholle ja valkoinen natural-versio on jokaihon tuote.  The Konjac Sponge Companyn sienet ovat niitä aitoja ja alkuperäisiä puhdistussieniä iholle, ja sarjalla on Leaping Bunny -sertfikaatti.

Real Techniques - vegaaniset siveltimet moneen meikkiin


Real Techniquesin meikkisiveltimet ovat syystä ammattilaisten sekä arkimeikkaajien suosiossa: huippulaatuiset siveltimet taipuvat moneen meikkiin, eikä laatu heikkene käyttöiän myötä. Pehmoiset siveltimet ovat kaikki synteettistä kuitua. Jos et tiedä mistä alkaisi, tsekkaa kattava matkasivellinsetti.
PS.  On muuten hauska sattuma (vai onko?), että Koreinalla on täsmälleen sama synttäripäivä kuin minulla. Huhtikuun 15. päivä vietetään siis molempien virallista cruelty free -synttäriä, haha! Mulla vaan on ikää 26 vuotta enemmän.

Comments

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^