Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Luonnonkosmetiikan sävyttävät meikkipohjat suojakertoimella | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Luonnonkosmetiikan sävyttävät meikkipohjat suojakertoimella

meikkivoiteet ovat pr-näytteitä, *linkit mainoslinkkejä


Kuin automaattisesti kesällä haluan suosia kevyempiä meikkipohjia, heleämpää meikkiä ja  huolettomampaa ehostusta. Kiitos universumille siis sävyttävistä meikkipohjista, joihin on lisätty suojakerroin!

Meikin SPF-kerroin kun on fiksu tapa lisätä kasvojen aurinkosuojaa kuin huomaamatta. Tiedämme toki ettei pelkkä meikki riitä suojaamaan kasvojen ihoa auringolta (ja koen velvollisuudekseni toistella sitä vuodesta toiseen), mutta lisäsuojana SPF-meikki on erinomainen juttu.

On siis oikea aika vinkata kahdesta luonnonkosmetiikan sävyttävästä meikkivoiteesta, jotka molemmat sopivat täydellisesti kesän kuulaaseen meikkiin: Juice Beautyn Stem Cellular CC -voiteesta sekä kotimaisen Murumurun sävyttävästä BB-voiteesta. Molemmille on yhteistä UVA- ja UVB -suojaus, kevyt ja kuultava peittävyys sekä tietenkin vegaaninen koostumus. 

Kirjoitin viime vuonna vertailun luonnollisista BB-voiteista, joissa on suojakerroin - kurkkaa postauksesta lisää vinkkejä kesän meikkiin!


Luonnonkosmetiikan meikkejä suojakertoimella: Juice Beauty ja Murumuru*Juice Beauty Stem Cellular CC Cream SPF 30 


Juice Beautyn CC-voide on ihonsävyä tasoittava ja luonnollisen kuullon iholle jättävä meikki, eli  just sopiva my skin but better-ratkaisu. 

CC-voiteen koostumus ei repsahda luonnonkosmetiikan meikkivoiteiden perisyntiin eli paksuihin ja liian nopeasti kuivuviin koostumuksiin. CC-voide levittyy silti parhaiten sormilla, jolloin sormien lämpö notkistaa koostumuksen.

Juice Beutyn CC-voide sopii etenkin iholle, joka kaipaa luonnollisen näköistä, valoa heijastavaa ja kosteuttavaa meikkiä. Koska lopputulos on selkeästi kuultava, CC-voide sopii etenkin kuivalle, pintakuivalle, ikääntyvälle ja samealle iholle. Mattapintaisemman ja peittävämmän lopputuloksen saat, jos teet kuten minä, ja sudit CC-voiteen päälle vielä kerroksen mineraalipuuteria. 

Sävyvalintani Natural Glow on porukan vaalein, joka näyttää suoraan purkista jopa liian vaalealta - kunnes levitän sen kasvoille, ja keyesti pigmentointi meikkipohja sulautuu iholle ilman  hassuja meikkivoiderajoja. 

Juice Beautyn meikit ovat ikisuosikkejani, ja niin on myös tämä CC-voide: helposti levittyvä koostumus, korkea SPF ja meikin pitkä kesto natsaavat kaikki. Ainoastaan tuotteen luonnnonkosmetiikkamainen tuoksu vierastutti aluksi, mutta se on mieto ja sellainen, jota ei käytössä huomaa.

 Juice Beautyn *CC-voiteen voit hankkia Naturellesta täältä. Sävyjä on yhteensä viisi.

Juice Beauty on ihonhoidon ja meikkien tuotesarja, jonka tuotteissa suositaan mm. hedelmähappoja ja kasviperäisiä pigmenttejä. Lähes koko tuotesarja on vegaaninen, ja merkillä on Leaping Bunny -sertifikaatti.

Kotimaisille luonnonkosmetiikan meikeille on kova tilaus, ja Murumurun uusi BB-voide osuu juuri sopivaan saumaan kesän korvalla. 

Murumurun BB-voide läpäisee kirkkaasti hyvän no makeup makeup -meikkipohjan vaatimukset: uutuusmeikissä on iholle tasaisesti levittyvä koostumus, monelle iholle sopiva sävy ja kevyesti ihon omaa sävyä tasoittava lopputulos. Ja uskomattoman hyvä hinta-laatu: alle 20 eurolla kotimaisen luonnonkosmetiikan meikki! 

 Suosittelen Murumurun BB-voidetta sinulle, jos kevyesti ihonsävyä tasoittava meikkipohja on juttusi - jos tarvitset meikiltä peittävää lopputulosta, ota peitevoide ja puuteri kaveriksi. 

Murumurun BB-voide on niin ikää valoa heijastava, mutta aavistuksen verran vähemmän kuin Juice Beautyn CC, ja on makuasioita, kummasta tykkää enemmän. Nyrkkisääntönä BB-voide sopii niin ikään sekaiholle, pintakuivalle/kuivalle iholle ja kaikille, jotka etsivät hyvin luonnollisen näköistä meikkiä.

Siinä missä Juice Beautyn vaalea meikkipohja näytti purkista suoraan liian vaalealta, Murumuru on puolestaan paljon tummempi. Jopa niin paljon, että kaupassa en tarttuisi suorilta näin tumman sävyiseen meikkiin. Mutta koska BB-voiteen koostumus on ihonsävyä kevyesti tasoittava eikä paksu full coverage, pigmentti asettuu iholle luontevasti ilman meikkivoiderajoja. Kun taikuutta! Ja kun viimeistelen lopputuloksen puuterilla, meikkipohjan sävy tasoittuu omaan ihon sävyyni.

Ja vaikka kuvassa Murumuru näyttää normaalia tummemmalta iholleni, näiden kahden BB- ja CC -voiteen yhdistelmällä saan muuten täydellisen sävyisen meikkipohjan - sekoitan molempia kämmenselällä ennen levitystä, ja voila.

Murumurun BB-voiteen voit klikata ostoskoriin esim. *Hyvinvoinnin Tavaratalossa  ja *House of Organicissa alle 20 eurolla.

Murumuru on kotimainen koko perheen ihonhoidon tuotemerkki. Kaikki tuotteet sopivat vegaanille, sarjalla on luonnonkosmetiikan sertifikaatti ja eläinkokeettomuudesta kertova Leaping Bunny -leima.

Ylhäällä Murumuru BB-voide, alh. Juice Beauty CC-voide Natural Glow

Kommentit

 1. Murumurusta tykkäsin tosi paljon. Näyttää kyllä sun swatchissa ihoa vasten hurjan tummalta 😄

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on myös tosi kalpea iho. Murumurun BB-voide on uskomattoman hyvä hinta-laatusuhteeltaan! :)

   Poista
 2. Harmi, että Murumurua on saatavilla vain se yksi sävy :)

  VastaaPoista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^