Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Toukokuun top 5 - vegaaninen ja eläinkokeeton kosmetiikka | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Toukokuun top 5 - vegaaninen ja eläinkokeeton kosmetiikka

Urtekram on ostettu itse, muut pr-näytteitä
 Linkit ovat mainoslinkkejä.Toukokuun parhaimmat kosmetiikat kielivät huolettomasta meikkirutiinista ja lähestyvän kesän ihonhoidon tarpeista. 

Kuukauden vegaanisen ja eläinkokeettoman kosmetiikan suosikkini sisältävät muun muassa edullisen luonnonkosmetiikan vartalovoiteen, uuden kotimaisen kosmetiikkalöydön ja kätevän meikkikikan oikean meikkivoidesävyn fiksaamiseen.


Kaikki postauksen tuotteet ovat vegaanista ja eläinkokeetonta luonnonkosmetiikkaa.

vegaaninen kosmetiikka


Toukokuun suosikit - vegaaninen ja eläinkokeeton kosmetiikka meikeissä, vartalotuotteissa ja hiuksilla


 Urtekram Green Matcha Body Milk -vartalovoide

Edullinen, raikkaan tuoksuinen ja sekunneissa iholle asettuva koostumus - Urtekramin Green Matcha -vartalovoidetta ei uskoisi heti luonnonkosmetiikaksi, jos ei tietäisi. Kesää kohti valitsen vartalovoiteita, jotka eivät ole paksuja, ja olenkin kaivannut kunnon maitomaista ja edullista luonnonkosmetiikan versiota. Urtekramin vartalovoide on oikeastaan vartalomaito, sillä juokseva emulsio on hyvin kevyttä. Suosittelen, jos etsit kepeää ja iholle humpsahtaene asettuvaa vartalon kosteuttajaa.

Urtekramin tuotteet ovat fiksun hintaisia ja vartalomaidon hinta on alle kympin täällä.

Urtekramilla on sertifikaateista Ecocert, Vegan & Leaping Bunny, ja kaikki Green Matcha -kosmetiikat ovat pakattu ekompiin, osittain biomuovisiin purkkeihin.
Fiini Naturally kaura-mustikkaöljyseerumi


Kotimaisen Fiini Naturallyn kasvoöljy on ehkä ainesosiltaan simppeli, mutta iholle sitäkin parempi. Pari tippaa öljyä osana iltarutiinia sekoitettuna kasvovoiteeseen auttaa pintakuivaa ihoani pysymään kunnossa, sillä olen huomannut, että liian kevyesti kosteutettu iho tukkeutuu myös itse pintakuivuudesta. Öljyjä ei siis kannata pelätä, ja suosittelen tätäkin löytöä monelle ihotyypille.

Luonnonkosmetiikan kasvoöljyt ovat ihania juuri siksi, että kasviöljyt ovat luonnostaan täynnä ihoa uudistavia vitamiineja ja antioksidantteja, joten ne tekevät muutakin kuin "vain kosteuttavat". Fiinin öljyseerumin kaura- ja mustikkaöljyt rauhoittavat ihoa ja sisältää luontaisesti uudistavaa E-vitamiinia.
Nimestään huolimatta öljyseerumi on enemmänkin rehellisempi kasvoöljy. jonka koostumus on miellyttävän ohutta.

Fiini Naturallyn kaura-mustikkaöljyseerumin voit hankkia verkosta.


Nui luonnonkosmetiikan meikkivoide  | Juice Beauty Phyto Pigments seerumimeikkivoide

Mitä tehdä, kun sopivaa meikkivoidesävyä ei löydy? Sekoita kahdesta meikkivoiteesta oma kombosi, niin onnistut. Olen kevään sekoitellut sopivaa sävyä kahdesta loistavasta luonnonkosmetiikan meikkivoiteesta: Nui Cosmeticsin ja Juice Beautyn Phyto Pigments -seerumimeikkivoiteesta. Molemmat ovat puolipeittäviä ja kuultavia, ja ensiksi mainittu on hieman liian tumma tällä hetkellä, ja toinen asteen liian kalpea. Mutta yhdessä ne mätsäävät just hyvin ihosävyyni.

Molemmat ovat parhaimpia luonnonkosmetiikan meikkivoiteita all time, mitä tiedän.

Nuin meikkivoide on jo kulttimaineessa: silkkisesti levittyvä meikkivoide levittyy synteettisen meikkivoiteen tavoin, vaikka tuote ei tietenkään sisällä silikoneja tai muita fillereitä. Peittävyys on keskitasoa, lopputulos luonnollisen kuultava, mutta sellainen, ettei se rasvoita ihoa. Voit hankkia tämän hittituotteen täältä. Kirjoitin luonnonkosmetiikan parhaimmasta meikkivoiteesta aiemmin täällä.

Juice Beautyn seerumimeikkivoide on myös iholla hyvin ohut ja tasaisesti levittyvä, joskin meikkivoidetta kannattaa hieman työstää levitysvaiheessa. Myös seerumimeikkivoiteen lopputulos on luonnollinen,  ei pakkelinen, ja sitä  voi helposti kerrostaa peittävämmäksi. Kirjoitin meikkivoiteesta aiemmin täällä.Innersense  Color Radiance hoitoaine (näytekoko)

Kuukauden yllättäjä oli testerikokoinen hoitoaine, josta en ollut aiemmin kuullutkaan. Innersensen värjättyjen hiusten hoitoaine on nopeasti siloittava, selvittävä ja kosteuttava luonnonkosmetiikan hoitis. Hiukset eivät silti latistu lainkaan, ovat ihanan ilmavat pesun jälkeen. Luonnonkosmetiikka ja superkosteuttava hoitoaine eivät aina mahdu samaan lauseeseen, mutta tässä on sarja, johon kannattaa ehdottomasti tutustua lisää.

Koko Innersensen Suomen valikoiman näet täältä verkkokaupasta, jonne  vegaanille sopivat tuotteet on selkeästi merkitty.

Innersense on luonnollista ja eläinkokeetonta kosmetiikkaa (Leaping Bunny -sertifikaatilla), ja osa sarjan tuotteista sopii  hoitoaineen tavoin vegaanille. 

Comments

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^