Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Uudelleen ostettu: paras luonnonkosmetiikan huulipuna | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Uudelleen ostettu: paras luonnonkosmetiikan huulipuna

*mainoslinkkejä

Mistä löytää hyvä vegaaninen luonnonkosmetiikan huulipuna? Kun huulipunan kerran ottaa osaksi rutiinia, siitä tuskin haluaa luopua. Onhan huulipuna ylivertainen tapa päivittää meikki persoonallisemmaksi yhdellä tuotteella. Just sen sopivan huulipunan löytymiseen vaikuttaakin hinnan ohella paljon muita seikkoja: mätsääkö sävy tyyliini, onko koostumus tarpeisiini sopiva ja onhan huulipuna eettisesti tehty (eli vegaaninen ja mieluiten luonnonkosmetiikkaa).

Minulla sen täydellisen vegaanisen huulipunan löytyminen on vielä vähän vaiheessa. Vaihtoehtoja löytyy, mutta tuntuu että sen sopivimman huulipunan mätsi on vähän tähtikuvioistakin kiinni (haha). Mutta nyt - saanen esitellä suosikin, jonka ansiosta etsintä on toistaiseksi päättynyt.

Uudelleen ostettu -postauksissa kerron tuotteista, jotka hankin itse uudelleen kun aiempi pr-näyte on tullut tiensä päähän. Tällä kertaa aiempi huulipunani ei ole loppu, mutta se vakuutti minut täysin hankkimaan toisen sävyn samasta tuotelinjasta.

Jos et malta odottaa luke tarkempaa arviota tuotteesta, *klikkaa huulipunan spekseihin suoraan tästä. 

paras luonnonkosmetiikan huulipuna

Zuii Lux - se paras vegaaninen luonnonkosmetiikan huulipuna

Sain talvella testiin luonnonkosmetiikkamerkki Zuiin uuden Lux-kokoelman meikkejä (lue postaus täällä), joista etenkin Glam -huulipuna jäi hyvällä tavalla mieleen. Se myös nousi sittemmin kuukauden suosikkeihin, sillä kuin huomaamatta siitä muodostui arkiaamujen vakkaripuna.

Testiin samaani huulipunan Glam oli kaunis murrettu ruusuinen sävy, aivan ihana siis, mutta ei täyttänyt klassikkosävyn tarpeita. Siksi päädyin hankkimaan klassisen sävyisen punan nimeltään *Scarlet, joka on päivästä  toiseen ja aamusta iltaan, aina hyvältä näyttävä sävy.

Ja siis miksi Zuiin Lux -huulipuna on niin hyvä? Pigmentti on aikuisten oikeasti pitkäkestoinen,  sillä aamulla seitsemän aikaan laitettu puna erottuu selkeästi vielä lounaan jälkeen. Ja kun huulipunaa pitää koko päivän, sen kosteuttava koostumus on iso plussa - muun muassa jojobaöljyllä kosteuttava puna ei rohduta huulia. Tietenkin myös semi-mattapintainen lopputulos on tosi kiva, sillä en etsi liiemmin huulet kurttuun vetävää supermattaista punaa saati juonteisiin karkaavaa liian liukuvaa huulipunaa.

zuii huulipuna


Zuiin huulipuna siis täyttää erinomaisen huulipunan kriteerit eikä tunnu miltään hippimäiseltä luonnonkosmetiikalta - ainoastaan sillä erolla, että hurmaava ruusun tuoksu tulee aidoista kukista. Lisäksi sävyvalikoima on mainio, sillä se kattaa sekä kaikkialla toimivat klassiset että murretut sävyt. Toki sävyjä voisi olla lisää perussävyjen ohelle, mutta tästä on hyvä lähteä!

Zuiin Lux-huulipunissa mielenkiintoista on myös se, että ne asettuvat eri ihmisten huulille vähän eri vivahteilla. Sävy on siis sama kuin puikossa, mutta tuntien kuluessa väri voi taittaa eri ihmisillä joko kylmempään tai lämpimämpään. Ei mitään radikaalia muutosta, mutta aika jännää! Zuiin edustaja kertoikin luonnonkosmetiikan messuilla, että Lux-huulipunat asettuvat jokaisen huulille aavistuksen eri sävyisenä - ehkä tähän on syynä ihon oma pH, joka voi hitusen vaikuttaa sävyn kehittymiseen.

Hakusessa vegaaninen ja eläinkokeeton huulipuna? Klikkaa tänne lukemaan listapostaus Suomessa myytävistä vegaanisista huulipunista!Zuii Lux - vegaaninen luonnonkosmetiikan huulipuna 

 • vegaaninen, eläinkokeeton, luonnonkosmetiikkaa (sertifikaateista Vegan, Choose Cruelty Free, australialainen luomusertifikaatti)
 • pitkäkestoinen ja pigmenttinen: sävy kestää huulilla kauniina useita tunteja
 • semi-mattapintainen lopputulos
 • koostumukseltaan hoitava: kasvivahat ja -öljyt kosteuttavat huulia
 • Lux-huulipunien valikoimassa on useita klassisisia ja monelle ihonsävylle sopivia huulipunasävyjä
 • pakattu topakkaan mattapintaiseen hylsyyn, joka loksahtaa paikalleen magneetilla 
 • huomaathan, että aiemmin julkaistut Zuiin huulipunat eivät ole ainesosiltaan vegaanisia, vaan ainoastaan Zuiin Lux-huulipunat sopivat Zuiin huulipunista vegaanille.
Zuiin huulipuna ei ole halpis, mutta olen harkittuun hankintaan enemmän kuin tyytyväinen. Kannatan laatua ja vähemmän hutiostoksia, ja koska huulipunat kuluvat niin hitaasti loppuun, yksi satsaus on edullisempi kuin monta vähän sinne päin. Samalla se toki säästää aikaa siltä, että etsisin halvemmalla jotain ei-niin-hyvää toista huulipunaa.

Mistä ostaa luonnonkosmetiikan paras huulipuna?

Zuiin Lux-sarjan meikkejä on saatavilla muutamalta laadukasta kosmetiikkaa myyvästä luonnonkosmetiikan verkkokaupasta.

 *Zuiin Lux-huulipunat Joliessa

*Zuiin Lux-huulipuna House of Organicissa  Huulilla Zuii Lux-huulipuna Scarlet, *korvakorut saatu @Mine Güngor 

Kommentit

 1. Mulla on ollut käytössä Avrilin huulipunia (https://www.biodelly.fi/huulipunat/1721-avril-huulipuna.html), joita oon tykännyt käyttää ihan tosi paljon! Voimakas pigmentti, levittyy hyvin ja pysyy pitkään (n. 8h) huulilla. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! Kuten ehkä tiedät, käytän vain vegaanikosmetiikkaa, joten en ole Avrilin huulipunia käyttänyt (eivät ole ainesosiltaan vegaanisia mehiläisvahan vuoksi). Avrililla on tosin paljon muita vegaanille sopivia meikkejä. :)

   Poista
 2. Vitsi miten kaunis tuo Scarlet -sävy! Niin punainen, mutta raikas! Mä en ole näitä Luxeja vielä testannut, mutta ehdottomasti aion jossain vaiheessa nämä kokeilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö olekin! Kyllä suosittelen testaamaan :*

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^