Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

INARI Cosmetics - luonnonkosmetiikkaa Lapin luonnosta | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

INARI Cosmetics - luonnonkosmetiikkaa Lapin luonnosta

Inari Cosmetics -tuotteet ovat pr-näytteitä
linkit ovat mainoslinkkejä

Ei ole uusi asia, että kosmetiikkabrändi kertoo inspiroituvansa puhtaasta luonnosta, joskin toteutustapa voi vaihdella natural-merkintöjen ja vihreiden pakkausten viidakossa. Uusi kotimainen INARI Cosmetics vie inspiraation kuitenkin suoraan konkretiaan ja purkkien sisältöihin edistämään ihon hyvinvointia. Premium-luonnonkosmetiikan tuotesarjan pääosassa ovat nimittäin Napapiirin pohjoispuolen sitkeät ja antioksidanttipitoiset kasvit, jotka keräävät kesällä mahdollisimman paljon ravinteita itseensä selvitäkseen pohjoisen talven yli. Ja kosmetiikassa tietenkin ravinteikkaat kasvit hellivät myös ihoa, sillä esimerkiksi antioksidanteilla on vaikutus ihon uudistumisen ja ikääntymisen merkkien hidastamiseen.

Lisäksi koostumuksissa on lainattu oppia korealaisesta kosmetiikasta - ohuet, silkkisesti levittyvät ja iholle humpsahtavat koostumukset on hiottu miellyttävyydessään huippuunsa.

Jälleen saamme siis ihmetellä kotimaisen kosmetiikan timantteja! Olen tutustunut viime päivät premium-luokan kosmetiikkasarjaan, jota ei missään nimessä voi kuvata "ihan ok:si luonnonkosmetiikaksi" sillä INARI on astetta ylellisempi ja koostumuksia myöten miellyttäväksi hiottu sarja.


INARI Arctic Beautyn tuotteet ovat kaikki vegaanikosmetiikkaa

Ylellinen INARI Cosmetics - vegaanista luonnonkosmetiikkaa Suomesta

 • Vuonna 2018 kahden naisen perustama kotimainen, premium-luonnonkosmetiikkasarja.
 • Vaikuttavien aineiden Arctic Blend-sekoite sisältää kotimaisia, superravinteikkaita ja pohjoisen olosuhteissa selviäviä kasveja: ruusujuurta, pakurikääpää, männynkuoriuutetta, hillaa, puolukkaa ja mustikkaa. 
 • Kaikki tuotteet ovat vegaanista ja eläinkokeetonta kosmetiikkaa, eikä tuotteita viedä maihin, joissa eläinkokeita vaaditaan.
 • Kosmetiikka valmistetaan Suomessa laitoksessa, joka täyttää luonnonkosmetiikan kriteerit, mutta INARIlla ei vielä ole luonnonkosmetiikan sertifikaattia.
 • Usea tuote on suunnattu etenkin yli 30-vuotiaalle iholle ja anti-age-käyttöön.
 • Tuotteiden tuoksut ovat hyvin mietoja, eivät lainkaan perinteisen "luonnonkosmetiikkamaisia".
Inari Cosmetics Arcti Beauty - maitomainen puhdistusaine sopii monelle ihotyypille

INARI Midsummer Magic Hydration Cleanser - maitomaisten puhdistustuotteiden top-tulokas

Tässä meillä on ihanan ylellinen, kuivalle(kin) iholle sopiva maitomainen puhdistusaine, joka puhdistaa siltänään tiukassakin istuvan meikkikerroksen. Kyllä, kuulostaa paljolta, sillä maitomaiset putsarit jättävät yleensä toivomisen varaa meikin putsauksessa. INARIn puhdistusaine sisältää lienee jotain pohjolan taikaa, sillä se puhdistaa sekä meikittömät että meikatut kasvot ja samalla hoitaa ihoa Lapin luonnon kasveilla.

INARIn puhdistusmaidolla saat tehopuhdistuksen, kun pyörittelet sen kuiville kasvoille, jolloin tuotteen kasviöljyt pääsevät syväpuhdistamaan ihohuokosten meikit. Sitten vain viimeistelemään vesipesulla!

Tietenkin myös kostutetut kasvot voi pikapestä puhdistusmaidolla, jolloin kevyt meikki lähtee hyvin liikkeelle. Joka tapauksessa kasvot eivät kiristele puhdistuksen jälkeen yhtään - suosittelen monelle ihotyypille, sillä kuivatta putsari ei tekisi hyvää edes rasvoittuvalle iholle.

Puhdistusmaito vaikuttaa kasvoilla vain hetken, mutta ainesosat ovat silti mainnan arvoisia: lähdevesipohjainen puhdistusaine kätkee mm. pehmentävää skvalaania, puolukan omega-rasvahappoja (vahvistavat ihon omaa suojaa you know), vitamiinirikasta lakkaa ja ruusunjuurta - kaikkea sellaista, jotka tukevat ihon taistelua esimerkiksi pigmenttimuutoksia ja ikääntymisen merkkejä vastaan.

INARI Midsummer Magic-yövoide kuuluu yövoiteiden aatelisiin

INARI Midsummer Magic Sleeping Cream - uudistava ja kepeä yövoide 

INARIn keskikesän taikaa lupaava yövoide on omiaan iholle, jossa ensimmäiset ikääntymisen merkit näkyvät. Voide on kermainen, mutta silti iholla kevyt, ja sellainen joka imeytyy muutamassa sekunnissa. Jep, taas lupaillaan paljoa, mutta tässä sarjassa formulointi on kohdallaan. Tässä on parhaimman tuntuinen yövoide, mitä tiedän, sillä se ei tunnu lainkaan "rasvalta" - syy, miksi niin monet yövoiteet jäävät muutoin käyttämättä.

Ihon paras aika uusiutumiselle on yö, jolloin on otollinen aika muhitella sitä parhaiden raaka-aineiden hoivassa. Ja niitähän riittää! Vaikka koostumus on seerumimainen, voide kosteuttaa ihoon jopa 1000 kertaa painonsa verran kosteutta sitovalla kolmen eri molekyylikoon hyaluronihapolla - aamulla iho on heleä, ei tippaakaan rasvoittunut. Ja itse ihon uudistumista ja UV-vaurioiden korjaamista tukevat antioksidantteja pursuava kombo marjoilla, pakurilla, männyllä ja ruusunjuurella.

Koska INARIn yövoide on ihoa uudistava ja korjaava, se toiminee parhaiten 30-vuotiaasta ihosta ylöspäin niin kuivalla, sekaiholla kuin hieman rasvoittuvallakin hipiällä.

INARI Cosmeticsin pakkaukset ovat minimalistiset, yövoiteen pakkaus on lasiaINARI Cosmeticsin ylellisiä ihonhoidon sankareita voit hankkia valikoiduilta jälleenmyyjiltä - kattava valikoima on esimerkiksi Jolien verkkokaupassa täällä, josta näet myös tarkemmat inci-listat ja tuotetiedot.

INARIn hinnat ovat premium-kosmetiikan tasoa, mutta toisaalta laadussakaan ei ole moitteen sanaa. Jos haluat satsata minimalistiseen ja ylellisen hoitavaan ihonhoitorutiiniin, INARI on siihen sopiva kandidaatti.

Kommentit

 1. Siis mä rakastan tuota yövoidetta! On yksi kaikkien aikojen parhaista, ellei jopa paras! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh ihana kuulla! Meillä on jo niin monta samaa suosikkia!

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^