Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Luonnonkosmetiikan kulttisuosikit: aurinkotuotteiden aateliset | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Luonnonkosmetiikan kulttisuosikit: aurinkotuotteiden aateliset

luonnonkosmetiikan aurinkotuotteet on saatu blogin kautta
*mainoslinkkejäVielä ehtii vinkata kesän tärkeimmästä kosmetiikasta! Luonnonkosmetiikan SPF-voiteet ja itseruskettavat ovat nostaneet laatuaan niin huimasti, ettei kaikkia parhaimpia meinaa ehtiä kesän aikana testailla.

On siis aika pienelle korjausliikkeelle: testissäni on kaksi ansaittua kulttimainetta nauttivaa purkkia, *Hynt Beauty Sun Prep Broad Spectrum SPF 25 -kasvovoide sekä Chocolate Sun -itseruskettava.

Vaikka Hynt Beauty ja Chocolate Sun eivät ehtineet kevään ahkeraan testiryppääseen luonnonkosmetiikan aurinkosuojista ja itseruskettavista, luonnonkosmetiikan aurinkotuotteiden  joukkoon ne silti kiilaavat. Hynt Beautyn SPF -voide on nopeiten kasvoille imeytyvä luonnollinen SPF-voide mitä tiedän, ja Chocolate Sunin suklaantuoksuinen (!) itseruskettava loihtii ihonsävyyn mukautuvan rusketuksen myös aloittelijan käsissä.


Lue lisää: luonnonkosmetiikan parhaat aurinkosuojat kasvoille, parhaat vegaanisen luonnonkosmetiikan itseruskettavat ja lista Suomesta saatavista vegaanisista aurinkosuojista.

Hynt Beautyn aurinkosuoja jaChocolate Sun itseruskettava

Luonnonkosmetiikan aurinkotuotteet: *Hynt Beauty Sun Prep SPF 25 | Chocolate Sun -itseruskettava


Hynt Beauty ja Chocolate Sun eivät ehkä ole markettien tuttuja tuotemerkkejä, mutta itse tuotteet puhuvat puolestaan ja ovat keränneet ympärilleen laadukkaan luonnonkosmetiikan  fanijoukon.
Molemmat merkit panostavat koostumuksia myöten hiottuun luonnolliseen kosmetiikkaan, jotka eroavat perinteisestä yrttimäisestä luonnonkosmetiikasta edukseen. Koostumukset asettuvat iholle nopeasti, ne eivät jätä juuri lainkaan tuotetuntua iholle tai ne eivät vaadi kikkakolmosia toimiakseen.

Hynt Beautyn tuotteet ovat lähes kaikki vegaanikosmetiikkaa ja Petan eläinkokeettomaksi sertfioimaa. Chocolate Sun tunnetaan jo lähes 20 vuoden ikäisenä, ensimmäisenä luonnonkosmetiikan itseruskettavien valmistajana. 


Hynt Beautyn aurinkosuojassa on SPF 25

*Hynt Beauty Sun Prep SPF 25 - iholle sekunneissa asettuva aurinkosuoja

Tiedätkö ne aurinkoiset aamut, jolloin ennen meikkaamista ei olisi aikaa odotella SPF-voiteen imeytymistä kasvoille? Silloin muutamassa sekunnissa iholle asettuva SPF-voide on kullanarvoinen, sillä let's be honest: aurinkosuoja on niin helppo skipata, jos se ei istu tuttuun ihonhoitorutiiniin. Vaikka Hynt Beautyn aurinkovoiteen teho perustuu täysin luonnolliseen titaanidioksidiin, sen koostumus istuu iholle ilman luonnonkosmetiikan voiteille tuttua valkoista jälkeä.

Hynt Beautyn Sun Prep -aurinkosuojavoiteessa on korkeahko SPF 25, UVA- ja UVB -suoja sekä kasa ihoa hoitavia ainesosia. Voiteen sanotaankin olevan samassa kosteusvoide, aurinkosuoja ja ihoa hoitava tuote, sillä esim. vihreä tee ja lakritsiuute suojaavat ihoa antioksidanteilla. Itselleni tärkeintä SPF-tuotteessa on sen luonnollinen ainesosaprofiili ja koostumus, ja ihoa hoitava vaikutus on plussa.

Hynt Beautyn aurinkosuoja sopii monelle ihotyypille. Koska tuote asettuu iholle semi-mattapintaisesti ja ilman rasvaista tuntua, se on erityisen hyvä normaalilla, sekaiholla ja myös rasvoittuvalla iholla. Tuotteen tuoksu on miedon hedelmäinen, sellainen joka muistuttaa enemmän tavanomaista kuin luonnonkosmetiikkaa.

Sain postauksen tuotteet testiin luonnonkosmetiikan verkkokauppa Naturellesta. *Hynt Beautyn SPF -voide ei ole markettihinnoissa, mutta täysin hintansa arvoinen.


Chocolate Sunin itseruskettava suklaantuoksuinen

*Chocolate Sun - suklaantuoksuinen itseruskettava vartalolle ja kasvoille

Itseruskettavien käytön suurin pelko on se, tuleeko ihosta hetkessä oranssi, liian tumma tai laikukas. On totta että kuorimattomalle iholle itseruskettava  voi asettua iholle huonosti, mutta esimerkiksi Chocolate Sunin itseruskettavalla on vaikea mennä vikaan.

Chocolate Sunin itseruskettavia on useita eri sävyjä, ja sävyasteikon vaaleimmat sopivat hyvin aloittelijalle ja tosi vaaleaihoiselle. Itseruskettavan annetaan vaikuttaa yön yli, ja vartalovoiteen tavoin levittyvä voide ei tahmaa lakanoita (en muuten ole ikinä törmännyt itseruskettavaan joka värjäisi lakanoita). Lopputuloksena on asteen päivettyneempi (lue: ei oranssi), ihonsävyyn mukautuva bruna, joka vastaa kaunista alkukesän päivetystä. Mutta ilman auringon haittoja tietenkin!

Ja niin - se tuoksu! Tuoksua voisi luulla kosmetiikassa hauskaksi pikkujutuksi, mutta jos tunnet itseruskettavat, tiedät, että kaikkia niiden tuoksu ei vain miellytä. Chocolate Sun on ratkaissut tuoksupulman nerokkaasti. Miedosti suklaalle tuoksuva itseruskettava on ihana, eikä lainkaan tuoksahda perinteisille DHA-itseruskettaville.

*Chocolate Sunin itseruskettavat ovat reilunkokoisissa  purkeissa, jotka kestävät käytössä kesän jos toisenkin. *Valitsemani sävy Cocoa Lite 1 sopii vaalealle ihonsävylle, jolle valitset normaalisti vaaleimmat meikkivoidesävyt. 

Naturellen valikoimassa on paljon vegaanillekin sopivaa luonnonkosmetiikkaa merkeiltä, joista en ole ehkä kuullut aiemmin, mutta joiden laatu on priimaa. Uutiskirjeen tilaajat saavat myös -10 % alen ensi tilauksestaan. 


Comments

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^