Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Kestävä meikkipohja luonnonkosmetiikalla | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Kestävä meikkipohja luonnonkosmetiikalla

luonnonkosmetiikan meikit on saatu blogin kautta
*mainoslinkkejäLuonnonkosmetiikan meikkipohja on syystäkin kysyttyä kamaa, sillä ovathan meikkivoiteet, primerit ja puuterit päivittäisen meikin kivijalkatuotteita. Hyvin tehty meikkipohja toimii siltänään tärkeimpänä meikkinä tai pohjustaa tien koko meikille. Tasaisen sävyiseltä iholta kun ne mahdolliset huulipunat ja luomivärit pääsevät  paremmin oikeuksiinsa.

Tällä kertaa kurkkaamme erityistä kulttisuosiota nauttivien luonnonkosmetiikan meikkipohjien maailmaan. Alima Puren Liquid Silk -meikkivoide, Alima Puren Smooth + Prime -meikipohjustaja ja parhaaksi luonnonkosmetiikan peiteaineeksi kehuttu Absolutionin Le Multi Correcteur -peiteaine pääsevät syyniin. Yhdessä näillä loihtii meikkipohjan, joka on sekä kestävä, (halutessaan) peittävä että luonnollisen näköinen iholla.


alima puren ja absolutionin meikit

Kestävä meikkipohja luonnonkosmetiikalla: primer, peiteaine ja meikkivoide testissä


*Alima Pure  Smooth + Prime - luonnonkosmetiikan primer rasvoittuvalle iholle ja sekaiholle

Meikinpohjustaja  eli primer on oiva apu silloin, kun haluat meikkivoiteen levittyvän tasaisemmin, vähentää ihohuokosten näkyvyyttä ja pidentää meikin kestoa. Alima Puren Smooth + Prime on harvoja luonnonkosmetiikan meikipohjustajia, jotka tekevät ihosta mattapintaisemman. 

Alima Puren meikinpohjustaja sopii etenkin sekaiholle ja rasvoittuvalle iholle, sillä se häivyttää ihohuokosten näkyvyyttä luonnollisesti ja tasoittaa meikille mattapintaisemman pohjan. Ja kun pohjustus on mattapintaisempi, primerin kanssa meikki myös kestää kuumina kesäpäivinä paremmin. Lopputuloksena ei ole instafiltterin tavoin huokoset piilottava lopputulos, mutta aavistuksen tasaisempi ihonsävy ja selkeästi mattaisempi pohjustus meikille.

Ja tämä on tietenkin silikoniton peiteaine! Luonnollisessa koostumuksessa salvia vähentää ihon punoitusta, pii eli silica ehkäisee ihon kiiltelyä ja skvalaani parantaa levittyvyyttä. Primer on sävytön  ja se tasoittuu iholle lähes välittömästi.

Meikinpohjustaja levitetään ennen meikkivoidetta halutuille kohdille ennen meikkivoidetta. Itse levitän primeria tarvittaessa vain pelkästään helpommin kiilteleville alueille, eli otsalle ja nenälle. 

*Alima Puren Smooth + Prime -meikinpohjustaja on normaalia arvokkaampi, mutta en löydä tuotteesta huteja - kun etsit luonnollista ja mattapintaistavaa primeria, tsekkaa tämä! 

Alima Pure on luonnollinen, Petan eläinkokeettomaksi sertifioima meikkisarja, jonka suurin osa tuotteista sopii vegaanille.


Lue lisää: Vegaaniset meikit alle 20 e 
Alima Puren meikit

*Alima Pure Liquid Silk - puolipeittävä vegaaninen meikkivoide 

Alima Pure tunnetaan etenkin mineraalimeikeistään, mutta myös nestemäinen meikkivoide on laadultaan oikein käyttis. Liquid Silk -meikkivoide on puolipeittävä, helposti sormilla levittyvä meikkivoide, joka jättää luonnollisen lopputuloksen. Se tasoittaa ihonsävyä pigmenttimuutoksilta ja pieniltä "ihovirheiltä", mutta siten, ettei lopputulos näytä paksulta meikkikerrokselta. Nimi ei viittaa silkkiin ainesosana vaan siihen, että meikkivoide levittyy kuten pitääkin - parhaiten ihan sormilla, eikä jämähdä huokosiin, kuten jotkin luonnolliset meikkivoiteet.

Meikkivoide jättää hieman kuultavan lopputuloksen, eli se sopii parhaiten normaalille ja kuivalle iholle.  Alima Puren meikkivoide sopii passelisti ajoittain pintakuivalle iholleni, sillä se heijastaa valoa luonnollisesti, mutta ei rasvoita ihoa. Viimeistelen meikkivoiteen aina puuterilla, sillä silloin meikki kestää pidempään ja meikkipohja on peittävämpi.

Meikkivoiteen koostumus sisältää myös kaikkea kivaa iholle: hyaluronihappo sitoo kosteutta iholle, kasviöljyt toimivat antioksidantteina ja kuten primerissa, salvia vähentää ihon ärtyneisyyttä.

Sävyvalintani Pearl on vaaleimpia sarjan meikkivoiteita: se sopii vaalealle, neutraalille ihonsävylle, joka valitsee usein vaaleimman tai toiseksi vaaleimman neturaalinsävyisen meikkivoiteen. Levitän meikkivoiteen usein ennen peiteainetta, jotta näen, kuinka paljon kasvoille jää peiteaineelle peitettävää.

Jos puolestaan etsit tosi peittävää ja mattaista luonnonkosmetiikan meikkivoidetta, suosittelen *100 % Puren Healthy Foundation -meikkivoidetta, joka on mattaisin ja peittävin luonnollinen meikkivoide, mitä tiedän.

Alima Puren luonnonkosmetiikan primer

*Absolution Le Multi Correcteur -peitevoide - luonnonkosmetiikan peiteaineiden uusi suosikki 

Absolutionin luonnonkosmetiikan peiteaine on silkkisesti levittyvä, niin näpyille, punoituksille kuin tummille silmänalusille sopiva peiteaine. Koostumus on nestemäistä, jonka voi levittää ja häivyttää hyvin ihan vain sormin.

Ja mikä pigmentti! Absolutionin peiteaine piilottaa näppyjen pigmenttejä ja väsymyksen tummia silmänalusia niin tehokkaasti, että edes moni synteettinen peiteaine ei ole moiseen kyennyt. Koostumus ei sakkaannu juonteisiin, mutta levitys on hyvä aloittaa vähän kerrassaan, sillä mikä vain voidemainen meikki voi paakkuuntua jos sitä levittää liikaa. Jälki on to-della peittävää, mutta luonnollista, eli ei lainkaan kakkumaista tai pakkelista.

Olen aiemmin ollut sitä mieltä että Hynt Beautyn peiteaine on se paras luonnonkosmetiikan peiteaine, mutta Absolutionin peiteaine on kiilannut nyt hätyyttelemään jaettua ykkössijaa.

*Absolutionin Le Multi Correcteur on hinnaltaan halvinta markettituotetta korkeampi, mutta panostus on sen arvoinen. Riittoisa voide on pigmenttisempi kuin moni muu tuote, joten se myös kestää pidempään.

Sävyvalintani 01 sopii hyvin vaalealle iholle, joka on asteen tummempi sävyasteikon vaaleinta lumikki-ihoa.

Vasemmalla Absolutionin peiteaine Le Multi Correcteur 01, oikealla Alima Pure meikkivoide sävy 01

Vasemmalla ilman meikkiä, oikealla silmänalusella Absolutionin peiteaine, kasvoilla Alima Puren primer ja meikkivoide

Kommentit

 1. Pitää laittaa tuo Absolutionin peitevoide muistiin, niiden meikkivoidehan on luonnollisista mun ehdoton lemppari. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten multa on mennyt Absolutionin meikkivoide ohi...! Mut peiteaine on ainakin ihan huippu :)

   Poista
 2. Absolutionin peitevoide best! Olen todella ihastunut! Merkin huulipunat on myös todella ihania, varmaankin seuraavan kirkkaanpunaisen punan ostan heiltä. Tai itseasiassa Alima Purelta. Molemmilla hyvän oloisia mattapunia. Vegaanisia eivät taida olla, se on sääli. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa, että sieltä löytyi toinenkin fani. :) Mainitsemasi huulipunat eivät tosiaan harmiksi ole vegaanisia, mutta vinkkaan sulle Zuiin uusista huippuhyvistä punista: https://www.rabbitglow.fi/2019/06/-vegaaninen-luonnonkosmetiikan-huulipuna.html :)

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^