Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Heinäkuun parhaat | vegaaninen kosmetiikka | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Heinäkuun parhaat | vegaaninen kosmetiikka

kosmetiikka on saatu blogin kautta
*mainoslinkki

Palelemista sateessa, liian paahteista hellettä ja oikea virallinen lomani moneen vuoteen. Tätä ja kaikkea ja muuta oli heinäkuu! Heinäkuun parhaat vegaaniset kosmetiikkatuotteet valikoituivat helposti - uudet purnukat, joita otin keväällä käyttöön, erottautuivat tehokäytössä sään vaihdellessa edukseen.

Heinäkuun parhaimmat kosmetiikat napsin vegaanisesta curly girl -shampoosta, luonnonkosmetiikan kasvojen SPF-suojasta, suklaantuoksuisesta itseruskettavasta ja uudesta suosikkipeiteaineesta. Kaikki kuukauden suosikkini ovat tietenkin vegaanista ja eläinkokeetonta kosmetiikkaa ja luonnollisemman puoleista, vaikka kaikilla tuotesarjoilla ei ole virallista luonnonkosmetiikan sertifikaattia.Heinäkuun paras vegaaninen luonnonkosmetiikka 

*Flora & Curl  African Citrus Superfruit Shampoo

Kiharille hiuksille suunnatun Flora & Curl -hiustenhoitosarja on minulle ihan uusi, mutta ainakin alku on lupaava. Africa Citrus -shampoo on curly girl -hyväksytty shampoo, joka on täydellinen mätsi tiheään pesuun hiusta kuivattamatta. Hedelmäinen shampoo on enemmän pesevä kuin hoitava, mikä on kiva poikkeus superhoitavien curly girl -shampoiden joukossa. Normaalisti sulfaatittomat shampoot kun ovat niin hellävaraisia, että eivät ole rasvoittuvalle hiuspohjalle tai paksulle hiukselleni se paras vaihtoehto.

Shampoo pesee hiukset hyvällä vaahdolla lähes narskuviksi, ja shampoopesun jäljiltä hiukset kaipaavat kyllä hoitoainetta. Mutta shampoo ei ylipese, kuivata tai rasita hiusta, vaan on just sopiva shampoo hiuspohjalle, joka tarvitsee hiukset ilmavaksi jättävän shampoon.

Shampoo ei sisällä sulfaatteja tai kuivattavia alkoholeja, ja on ainesosiltaan hyvin luonnollinen. *Flora & Curlin hiustuotteita voit hankkia Suomesta vain täältä verkkokaupasta. Suuri osa tuotteista on vegaanisia.


*Chocolate Sun - suklaantuoksuinen itseruskettava | Tanning Cream Light 

Monta luonnonkosmetiikan itseruskettavaa tuli testattua tänä kesänä, mutta yksi erottui käytöstä yli muiden. Chocolate Sunin vartalon itseruskettava on vartalovoidemaisesti levittyvä, asteittain päivettävä ja tietenkin ihanan tuoksuinen tapaus. Ja mikä parasta, Chocolate Sunin itseruskettavista voi Zuiin tavoin valita sopivan sävyn halutun lopputuloksen syvyyden mukaan - valitsin tietenkin vaaleimman, Tanning Cream Lightin. Rusketus on selkeää, mutta ei oranssia tai liian tummaa, joten suosittelen riittoisaa purkkia myös aloittelijoille.

Suklaan tuoksu voi jakaa mielipiteitä, mutta se ei ole synteettisen esanssinen, vaan levitysvaiheessa voi nuuhkutella kaakaon makeutta. Nam! Paljon parempi ratkaisu, kuin normaalisti itseruskettavista lähtevä käry. *Chocolate Sunin kosmetiikkaa voit ostaa verkkokaupasta täältä.*Absolution - luonnonkosmetiikan paras peitevoide 

Olen aiemmin liputtanut Hynt Beatyn peiteaineen puolesta parhaana luonnonkosmetiikan peiteaineena, mutta kuten aiemmin kerroin, se on saanut ykkössijan haastajan. Absolutionin peitevoide on vegaaninen, luonnonkosmetiikkaa ja ennen kaikkea aivan uskomattoman pigmenttinen. Ja sellainen, jota ei todellakaan uskoisi luonnonkosmetiikaksi niin koostumuksen, tuoksun tai pakkauksen vuoksi.

Absolutionin peiteaine levittyy näppärästi sormin, peittää niin arvet, silmänaluset kuin pienet näpyt kasvoista suit sait, ja asettuu kasvoille sulavasti. Mineraalimeikkipuuterin alla, meikkivoiteen päällä ja  miksei myös itsestään kevyenä meikkinä - parhaimmat peiteaineet tunnistaa monipuolisuudesta.

*Absolutionin Le Multi Correcteur -peitevoiteen voit hankkia verkosta esim. täältä. Luonnonkosmetiikan peitevoide on hintavampi tapaus, mutta täysin sen arvoinen - riittoisa pigmentti kestää paljon pidempään käytössä. Meikkipohja luonnonkosmetiikalla - postauksestani näet Aboslutionin peiteaineen kuvat kasvoilla.


*Hynt Beauty Sun Prep SPF25 -kasvovoide

Oli sää millainen tahansa, aurinkosuojaa ei tullut heinäkuussa skipattua. Hynt Beautyn suojakertoimellinen päivävoide nousi selkeästi suosikiksi, sillä se levittyi niin helposti, ettei sitä erottanut "luonnonkosmetiikan SPF-voiteeksi".

Eli toisin sanoen kasvovoiteen koostumus on timanttinen: muutamassa sekunnissa imeytyvä, tarpeeksi kevyt meikin alle (ei rasvoita!) ja täysin väritön kasvoilla.

Jos olet etsinyt luonnollisempaa SPF:ää kasvoille, mutta olet ehkä jo testannut muutamia luonnonkosmetiikan versioita, Hynt Beautyn voide kannattaa laittaa korvan taakse (ja kasvoille, hehe). Päivävoiteen suoja tulee titaanidioksidista, mikä on täysin luonnollinen fysikaalinen aurinkosuoja.

 *Hynt Beautyn kosmetiikkaa voit ostaa luonnonkosmetiikan verkkokaupasta. Hinta on kosmetiikkaostosteni ylärajoilla, mutta kannattaa seurata verkkokaupan ilmoittelua, sillä siellä tulee usein vastaan hyviä (oikeasti hyviä) tarjouksia.


Kommentit

  1. Hynt Beautyn voide suojakertoimella alkoi heti kiinnostamaan. Muutenkin brändi on ollut mielessä kokeiltavien listalla.

    Aurinkoista keskiviikkoa, ihanaa kun on viileämpi. ;)

    VastaaPoista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^