Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Esse Foundation SPF30 - enemmän kuin meikkivoide | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Esse Foundation SPF30 - enemmän kuin meikkivoide

Essen meikkivoide on saatu blogin kautta
*mainoslinkki


On meikkivoiteita ja sitten on meikkivoiteita. Eikä äskettäin lanseerattu *Esse Foundation SPF30 -meikkivoide ei suinkaan ole ensimmäinen meikkivoide joka lupaa hoitaa ihoa uudella tavalla. Mutta kurkkaus tämän vegaanisen luonnonkosmetiikan sarjan taustoihin, ainesosiin ja tuotteen ominaisuuksiin paljastaa, että väitteet ovat enemmän kuin markkinoinnin sanahelinää tai pigmentteihin sekoitettua aloe veraa.

Esse Foundation SPF30 on vegaaninen luonnonkosmetiikan meikkivoide, jonka ihoa hoitavuus, levittyvyys ja kaunis lopputulos ovat luonnonkosmetiikankin kriteereillä huipputasoa. 

Essen probioottinen ammattilaiskosmetiikka on kerännyt vankan fanijoukon, ja meikkivoidetta käyttäessäni alan päästä jujulle Essestä, jonka nimeen moni vannoo ihonhoitonsa.

Melkein hävettää myöntää, että en ole käyttänyt lainkaan Essen ihonhoidon tuotteita. Vegaaninen luonnonkosmetiikan tuotemerkki kun on kaikkea sellaista, mikä just minulle sopisi. Olen säntillisyydessäni lykännyt testailua aina "parempaan aikaan", sillä Essen probioottisen ihonhoitotuotteet toimii parhaiten silloin, koko hoitorutiinin rakentaa Essen tuotteilla. Essen vegaaninen meikkivoide varmasti tukee koko probioottista ihonhoitoa, mutta toimii toisaalta itsenäisesti hoitavana meikkinä, oli hoitorutiinissa muita Essen tuotteita tai ei.

luonnonkosmetiikan meikkivoide

Esse Foundation SPF30 -  hoitava luonnonkosmetiikan meikkivoide

 • Korkea aurinkosuoja SPF30, 10 eri sävyä
 • Vegaaninen, luonnonkosmetiikkaa ja ammattikosmetiikkaa
 • Toimii siltänään, voi viimeistellä myös kevyesti puuterilla 
 • Sopii parhaiten normaalille, pintakuivalle ja kuivalle iholle
 • Pro- ja prebiootit tukevat ihon luontaista mikrobikantaa, antioksidanttiset C- ja E-vitamiinit uudistavat ihoa
 • Levittyy ilman rullaamista ja hyvin liukuen ihan vaikka sormin (ei jämähdä huokosiin monen luonnonkosmetiikan meikkivoiteen tavoin) 
 • Tekee puolipeittävän ja valoa heijastavan lopputuloksen
 • Essen sertifikaatit: Peta (eläinkokeeton), Vegan (kaikki Essen kosmetiikka on vegaanista), Ecocert (luonnonkosmetiikkaa) ja onpa Essellä myös oma hiilineutraalius-tavoite.

Essen meikkivoide - luonnonkosmetiikan ainesosat ja hoitavuus 


Esse on kenties tunnetuin luonnonkosmetiikan tuotesarja, joka on ottanut tuotteidensa jujuksi ihon omaa bakteerikantaa tukevat pro- ja prebiootit.

Ihon oman bakteeritasapainon tukemisessa on järkeä, sillä kunnossa oleva ihon mikrobipopulaatio tukee ihon luontaista tasapainoa, auttaa sitä uudistumaan ja selviämään ympäristön aiheuttamista haasteista.

Kuulostaa näin kirjoitettuna aika perusjutuilta, mutta ideahan on aivan sama kuin vatsan pro- ja prebiooteissa, jotka tukevat suoliston ja tätä kautta koko kropan tasapainoa.

Samalla tavalla Esse haluaa vaikuttaa koko ihon kuntoon - luonnonkosmetiikan meikkivoide ei pelkästään tasoita ihonsävyä heleämmäksi, vaan pitkässä juoksussa edesauttaa ihon normaalia kuntoa osana muuta hoitorutiinia. Essen verkkosivuilta voit lukea lisää probioottien hyödyistä ihonhoidossa.

Essen meikkivoiteen pro- ja prebioottien ohella sen antioksidantiset vitamiinit taistelevat sameaa ihoa ja ikääntymisen merkkejä vastaan, ja kasviperäiset öljyt kosteuttavat ja tukevat voiteen hyvää levittyvyyttä. E-vitamiini on tunnett anti age -vitamiini (kaikille yli 25 -vuotialle) ja C-vitamiinia parempaa ihon uudistajaa ja kirkastajaa saa etsiä.

Lukuvinkki: Vegaaniset luonnonkosmetiikan meikkivoiteet listattuna

Esse Foundation F1 swatch kädellä

Essen meikkivoide iholla

Essen meikkivoide on parhaimmillaan normaalilla, kuivalla ja pintakuivalla iholla. Jos ihosi on kovin rasvoittuva tai kiiltelevä ennestään, Essen meikkivoide ei ole paras ratkaisu, sillä se on kosteuttava ja kuultava.

Essen meikkivoidetta voi levittää sormin, siveltimellä ja Beauty Blenderillä yhtä kätevästi ilman pelkoa rullaamisesta, huokosiin jämähtämisestä tai liian nopeasta kuivumisesta. Kerrostamista en sen sijaan suosittele, sillä meikkivoide on parhaimmillaan puolipeittävänä kerroksena. Jos peittävyyttä haluaa lisätä, peiteaine ja puuteri viimeistelevät lookin.

Olen tottunut valitsemaan meikkivoiteista aina sen kaikista vaaleimman sävyn, sillä lähes kaikki meikkivoiteet ovat helposti ihollani liian tummia. Essen kohdalla vaalein sävy onkin kesäiholleni jopa asteen liian vaalea - mikä on hyviä uutisia niille, jotka etsivät oikeasti vaaleaa luonnonkosmetiikan meikkivoidetta. Ensi kerralla sitten se tummempi versio!

Sävy 01 on hyvin vaalealle iholle sopiva meikkivoide, jossa on neutraali pohjasävy. Vaikka meikkivoide on aavistuksen liian vaalea, kikkailen lopputuloksen joko puuterin avulla sopivaksi tai sekoitan sitä tummemman meikkivoiteen kera - käyttämättä tämä ei todellakaan jää!

Kuvasta näkee, että Essen meikkivoide ei peitä omaa ihoa, mutta jättää tasaisen ja kuultavan pinnan.

Esse Foundation F1 testissä hellepäivänä (ei peiteaineitta, puuteria tai muuta kasvomeikkiä)

Mistä Essen meikkivoidetta voi ostaa?


Essen meikkivoidetta on valikoidusti luonnonkosmetiikan erikoisliikkeissä, kuten *täällä Joliessa ja *Natural Goods Companyssa. Essen vegaaninen meikkivoide on hintava, mutta täysin eurojen arvoinen - ennustan, että meikkivoide nähdään vielä useissa suosikkilistauksissa!


Kommentit

 1. Mä olen pari kertaa ehtinyt testailemaan tätä, mutta en oo vielä aivan varma, mitä mieltä oon. Pitää vielä muutamissa eri tilanteissa koekäyttää, että tiedän lopullisen mielipiteeni. Sun iholla tää näyttää tosi hyvältä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon tykästynyt meikkivoiteeseen tosi paljon, toivottavasti toimii sullakin yhtä hyvin. :)

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^