Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Kesän tärkein luonnonkosmetiikka x 3 | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Kesän tärkein luonnonkosmetiikka x 3

Nea's Yard Remediesin kosmetiikka on saatu blogin kautta
*linkit ovat mainoslinkkejäMitä kosmetiikkaa kannattaa pakata kesäreissun reppuun, sujauttaa rantakassiin tai lyhyelle metsäreissulle eväiden kaveriksi reppuun? Jos ajattelemme aurinkosuojaa pidemmälle, muutama kesän kosmetiikkatärppi nousee ylitse muiden.

Neal's Yard Remedies -tuotesarjan luonnonkosmetiikan hyttyskarkote koko kropalle, biohajoavat puhdistusliinat kasvoille ja luonnonkosmetiikan käsidesi edustavat heittämällä kesän tärkeintä kosmetiikkaa. Ja vieläpä eettistä sellaista!

luonnonkosmetiikan hyttysmyrkky ja kasidesi

Neal's Yard Remedies - luonnonkosmetiikkaa vastuullisesti ja suurella valikoimalla


Ja siis mistä tuotesarjasta puhuimmekaan? Luonnonkosmetiikan Neal's Yard Remedies saa ansaitusti luonnonkosmetiikkafanien suitsutusta niin vastuullisen tuotannon, laajan valikoimansa ja laadukkaiden ja ihoa oikeasti hoitavien tuotteidensa ansiosta. Lyhyenä kertauksena siis:

Neal's Yard Remedies

  • Brittiläistä luonnonkosmetiikkaa monen vuosikymmenen historialla
  • Suurin osa tuotteista valmistetaan omassa luomutehtaassa
  • Sertifikaatit: luonnonmukainen Soil Association, eläinkokeeton Leaping Bunny 
  • Suurin osa valikoimasta on vegaanikosmetiikkaa
  • Ainesosina suositaan vastuullisesti tuotettuja kasviuutteita ja -öljyjä, jotka ovat luonnostaan täynnä ihoa hoitavia antioksidantteja ja vitamiineja
  • Pakkaukset kierrätettävää muovia ja lasia, tulevaisuudessa vain täysin kierrätettäviä tai kompostoitavia pakkauksia 
  • Neal's Yard Remedies osallistuu vuosittain hyväntekeväisyyteen
  • Hinta-laatusuhteeltaan fiksua: tuotteet ovat riittoisia, täyttä tavaraa ilman turhia synteettisiä täyteaineita ja aidosti luonnonmukaisia.  

sitronella


Luonnonkosmetiikan hyttyskarkote | *Neal's Yard Remedies Citronella -spray

Se, että olen vegaani, ei tarkoita sitä, että haluaisin itikoiden syövän minua. Sen sijaan haluan ennaltaehkäistä kohtaamisemme molemmille lempeällä tavalla. Perus offit ja muut hyttysmyrkyt eivät kuitenkaan kuulu valikoimaani, sillä markettien hyttysmyrkkyjen eläinkokeettomuudesta ei ole luotettavaa tietoa, enkä perusta ajatuksesta  hyttysmyrkyn myrkyistä ihollani.

Luonnonkosmetiikan hyttyskarkotteet ovat ainesosiltaan ja koostumukseltaan erilaisia kuin markettien hyttysmyrkyt. Poissa ovat aerosolit ja kovat kemikaalit, tilalla kasviperäiset tehoaineet ja iholle lempeämmät koostumukset.

Neal's Yard Remediesin Citronella spray sisältää sitronellaa, joka tunnetaan jo aikojen takaa luonnollisena hyttysten karkottajana. Tuoksu on voimakas yrttinen sitrustuoksu. Ja kaukana siis markettituotteiden henkeäsalpaavasta hajusta.

Käytössä sitronellasuihke toimii hyvin hyttysten karkottajana: metsäkävelytesteissäni hyttyset inisevät vähemmän ja selkeästi karttavat tuoretta sitronellan jälkeä, eikä paukamia kuin täysin luomuna ilman hyttyssuojia kulkiessa.

Sitronellaa täytyy muistaa suihkia useammin kuin markettien hyttysmyrkkyjä, sillä se ei sisällä kestoa parantavia aineita, ja sen vaikutus hälvenee nopeammin. Sitronella auttaa siis pitämään hyttyset kauempana, mutta ei aivan samalla tavalla kuin mitä synteettiset hyttysmyrkyt.

Plussaa sitronellasuihke saa ihoystävällisyydestä: uskallan suihkia luonnonkosmetiikan hyttysmyrkkyä huolettomammin, sillä alkoholiin ja eteeriin öljyihin pohjaava tuote on tarkoitettu myös vartalosuihkeeksi siltänään.

Hanki tuote verkkokaupasta: *Neal's Yard Remediesin luonnonkosmetiikan hyttyskarkote  |
 tai *täältä verkkokaupasta


Luonnonkosmetiikan käsidesi | *Neal's Yard Remedies Organic Defense Spray 

Ei laukkua, reppua tai kassia ilman matkakokoista käsienpuhdistusainetta! Kuljinpa sitten kaupungilla tai junamatkalla, käsidesin tai -puhdistusaineen unohtuminen on aina kriisin paikka.

Neal's Yard Remediesn Hand Defense Spray on luonnollista kamaa, mutta ei tehotonta hippijuttua:
luonnonkosmetiikan käsien puhdistussuihke tappaa 99% kaikista bakteereista, eli käytännössä saman verran kuin markettien käsidesit.

Tuoksu on normaaliin käsidesiin verrattuna aromikkaammpi (mutta ei paha), sillä tässä on eteerisiä öljyjä, mutta alkoholipohjaisen suihkeen aromi haihtuu nopeasti. Yksi suihkaus per käsi riittää puhdistamaan kädet näkymättömästä liasta, ja koostumus kuivuu muutamassa sekunnissa käsille.

Käsien puhdistussuihkeita on vaikea löytää varmasti eläinkokeettomana versiona saati vielä luonnollisena, joten Neal's Yard Remediesin Hand Spray on todellinen holy grail -löytö. Pienikokoinen pullo sujahtaa helposti myös pieneen käsilaukkuun mukaan. 


*Biohajoavat puhdistusliinat kasvoille  | Neal's Yard Remedies Facial Wipes 

Kasvojen puhdistusliinat ovat must-kosmetiikkaa reissussa ja silloin, kun kasvot tulee saada puhtaaksi paksustakin meikistä ja liasta ilman nestemäisiä putsareita. Luomupuuvillaiset biohajoavat kasvojen puhdistusliinat ovat harvinaista herkkua, ja oman matkakosmetiikkani pelastajatuote.

Neal's Yard Remediesin puhdistusliinat ovat sekä tehokkaita että hellävaraisia iholle: yhdellä liinalla voin poistaa kaikki meikit kasvoilta, myös silmämeikit varovasti silmän ollessa kiinni. Kasvoille jää freesi fiilis, ja mm. aloe vera rauhoittaa ja hoitaa ihoa.

Nämä luonnonkosmetiikan puhdistusliinat ovat ainoita, jotka eivät aiheuta itselleni silmänympärysihon pistelyä, ihon ärtymistä ja hehkuvaa naaman punoitusta, jonka monet tavanomaisen kosmetiikan liinat ovat saaneet aikaan.

Ja aina kun puhumme kerran käytettävästä kosmetiikasta, puhdistusliinat keräävät pahoja katseita jätteen puolesta. Mutta tällä kertaa ei hätää, sillä Neal's  Yard Remedisin puhdistusliinat ovat täysin biohajoavia ja muovipakkauksen voi kierrättää muovinkeräykseen, joten liinoista ei tule ekstrajätettä! Pakkaus sisältä 25 liinaa, eli näillä pärjäät pitkälle syksyyn.

Hanki tuote verkkokaupasta: *Neal's Yard Remedies Facial Wipes -kasvojen puhdistusliinatComments

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^