Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Neal's Yard Remedies -luonnonkosmetiikka: top 3 -tuotevinkit | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Neal's Yard Remedies -luonnonkosmetiikka: top 3 -tuotevinkit

Neal's Yard Remedies -kosmetiikka on saatu blogin kautta
*mainoslinkki


Kun listaan luonnonkosmetiikan suosikkibrändejäni, brittiläinen Neal's Yard Remedies pääsee aina kärkisijoille. Kuten kirjoitin Neal's Yard Remediesista pari postausta taaksepäin,  luonnonkosmetiikan kulttisuosikki ei ole hetkeen näkynyt blogissani kunnolla, joten on aika palata ikisuosikkien pariin.

Vinkkaan nyt kolme suosikkiani Neal's Yard Remediesin tuotekategorioista, joista en olekaan kehnoa tuotetta löytänyt. Neal's Yard Remediesin Suomen valikoima onkin kattava, vaikka ei aivan brittien tasolla.

Neal's Yard Remediesin tuotteissa kiehtoo tietenkin laadukkaiden ja ihoa oikeasti hoitavien ominaisuuksien ohella eettinen ja rehellinen brändäys. The Good Shopping Guide on rankannut Neal's Yard Remediesin kosmetiikan eettisvertailussa täysille pisteille.

Brändin arvot heijastuvat suoraan tuotteisiin ja tuotantotapoihin, joissa painotetaan kestävyyttä niin raaka-aineiden keräämisessä (paljon luomua ja reilua kauppaa), tuotannossa (oma ekotehdas Englannissa) ja pakkauksissa (kierrätettäviä ja kierrätysmateriaaleja pakkauksissa).

Kosmetiikkaostoksilla voi helposti vaikuttaa siihen, millaista maailmaa haluaa tukea. Vaikka käytän Neal'silta vain vegaanisia tuotteita, brändin vastuullisuus on ehdottoman kannatettavaa.


Neal's Yard Remedies - luonnonkosmetiikan parhaat palat 

Neal's Yard Remedies pähkinänkuoressa

 • Brittiläistä luonnonkosmetiikkaa vuosikymmenien historialla
 • Suurin osa tuotteista valmistetaan omassa luomutehtaassa valvotusti, raaka-aineita hankitaan reilun kaupan periaattein ja yritys lahjoittaa vuosittain hyväntekeväisyyteen
 • Valikoimassa on kymmeniä tuotteita kasvoille, vartalolle ja hiuksille
 • Sertifikaatit: luonnonmukainen Soil Association, eläinkokeeton Leaping Bunny
 • Iso osa valikoimasta on vegaanista kosmetiikkaa (merkattu tuotetietoihin)
 • Vaikuttavina ainesosina suositaan mm. kasviuutteita ja -öljyjä, jotka sisältävät luontaisesti ihoa hoitavia antioksidantteja ja vitamiineja
 • Rahalle saa täysin vastinetta: tuotteet ovat riittoisia ja pullollaan tehokkaita aktiiviaineita, jolloin tuotteita ei tarvitse lotrata (paitsi kasvovesiä, jotka on tehty lotrattaviksi <3 )


Luonnonkosmetiikan puhdistusaineet kasvoille

Nyrkkisääntö kasvojen puhdistustuotteita valitessa on se, ettei liian kuivattavia tai ihon omaa happovaippaa rasittavia tuotteita kannata käyttää, oli iho rasvoittuva tai ei. Rasvoittuvakin iho saattaa tukkeutua pintakuivuudesta tai ärtyä liian "tehokkaasta puhdistuksesta". Kuitenkin puhdistusaineiden tulisi puhdistaa, myös meikkiä, mutta ihoa turhaan rasittamatta.

 Ja tällaisia iholle lempeitä puhdistusaineita Neal's Yard Remediesin valikoima on pullollaan niin  puhdistusgeelien kuin monipuolisten puhdistusmaitojen voimalla.

*Soothing Starflower Cleansing Milk -puhdistusmaito sopii monelle ihotyypille kivijalkatuotteeksi kasvojen puhdistukseen. Kuten useassa tuotesarjan puhdistusaineessa, ihoa hellivät kasviöljyt tasapainottavat puhdistusaineen ihotuntumaa, joten tippaakaan kuivattavuutta ei putsarista löydä. Puhdistusmaito sopii parhaiten minulle meikittömien kasvojen puhdistamiseen, kevyen mineraalimeikin poispesuun tai kaksoispuhdistuksen osaksi.

Hyvin kuivalle iholle sopii myös *Calendula Cleanser -puhdistusvoide ja paksummalle iholle *miesten kasvojenpuhdistusaine.


Paras luonnonkosmetiikan silmämeikinpoistoaine 

Rumpujen pärinää: se paras luonnonkosmetiikan silmämeikinpoistoaine - ja paras silmämeikinpoistoaine muutenkin!

Pieni pullo saattaa ehkä hämätä, mutta Neal's Yard Remediesin silmämeikinpoistoaine on jo pitkään ollut holy grail -tuotteeni silmämeikin puhdistamiseen.

Plussaa puhdistusaine saa öljyttömästä, vesimäisestä koostumuksestaan, eli puhdistusaine ei jätä silmiin tippaakaan öljyistä tunnetta. Pieni loraus vanulapulle ja hellävaraisesti painellen meikkialueelle poistaa myös synteettiset, ei-luonnonkosmetiikan ripsivärit ja luomivärit. 

Koostumus on kehitelty erityisesti herkille silmille: rauhoittava yhdistelmä ruusuvettä, antioksidanttista valkoista teetä, aloe veraa ja silottavia tri-peptidejä ovat tuotteen tähtiainesosat. Tuoksu on miedon ruusumainen.

*Neal's Yard Remedies -silmämeikinpoistoaine  on hyvin riittoisaa tavaraa ja purkki maksaa itsensä pian takaisin hellävaraisena ja nopeana silmämeikinpoistona, joka ei lainkaan ärsytä tai lähmää öljyllä silmiä.


Luonnonkosmetiikan kasvovedet ja -suihkeet 

Kylppärin kaapissani on aina kahdensorttista kasvovettä: iholle huntumaisesti suihkittavaa ja käsien tai kestovanulappujen kautta iholle taputeltavaa. Molempia löydät Neal's Yard Remediesin valikoimasta monelle eri ihotyypille ja tarpeeseen. Etenkin kesällä suihkemaiset kasvovedet ovat must, koska niitä voi suihkia viilentämään ja raikastamaan myös meikin päälle pitkin päivää. 

Jo pienessä kulttimaineessa oleva White Tea -kasvosuihke/kasvovesi  sopii monelle ihotyypille ja on ihonhoidon perusteiden kulmakiviä. Kukkaistuoksuinen kasvovesi sisältää ihoa rauhoittavan ja uudistavan cocktailin raaka-aineita: antioksidanttinen valkoinen tee, calendula, aloe vera, puhdistava palmarosa ja eteeriset öljyt toimivat hyvin synkassa. 

Suosittelen White Tea -kasvovettä lähes joka ihotyypille, sillä vesipohjainen kasvosuihke hoitaa ihonhoidon perusteet: kosteuttaa kepeästi, rauhoittaa ja tasapainottaa pH:ta.

Neal's Yardin muista kasvovesistä Purifying Palmarosa -kasvovesi on puolestaan hyvä kasvovesi rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle, kun taas Frankincense -kasvovesi on uudistava ja kosteuttava ja täten passeli etenkin ikääntyvälle iholle.

Neal's Yard Remedies -kosmetiikan ostopaikat:

Neal's Yard Remediesin tuotteita voit hankkia muutamasta luonnonkosmetiikan verkkokaupasta Suomesta.

*Suomen parhaan Neal's Yard Remedies  -valikoiman löydät House of Organicista, ja myös mm. ja *Jolien verkkokauppa pitävät Neal's Yard Remediesin tuotteita valikoimassaan.


Onko sinulla kokemuksia Neal's Yard Remedies -kosmetiikasta?

Kommentit

 1. On, ehdottomia lemppareita ovat Wild Rose Beauty Eliksiiri, Bee Lovely -sarja (valitettavasti ei vegaaneille sopiva) ja Frankincense Eye & Lip Treatment. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haa, arvasin että Jonnalla on omia NYR-suosikkeja! :) Wild Rose Beauty -eliksiiriä olen myös käyttänyt ja se oli superhyvä kirkastava seerumi. :)

   Poista
 2. Tuota White Tea kasvovettä oon harkinnut muutamaan kertaan, mutta on sitten jäänyt lisäämättä ostoskoriin nettisurffailun keskellä :D Kiinnostaa silti edelleen! Neal Yards on jäänyt mulle aivan liian etäiseksi, vaikka tiedänkin, että kyseessä on hyvä sarja. Yksi postaus taitaa olla sarjaan liittyen omassa blogissa, mikä on aika vähän... mutta hyvä alku :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla on ehdottomasti hyvä alku lähteä testaamaan NYR-kosmetiikkaa! Hyvä uutinen on se, että NYRillä on paljon muutakin kuin kasvotuotteita, niin voi testailla vapaammin vaikka kroppa-tai hiusjuttuja. :)

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^