Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Luonnonkosmetiikan ripsivärit testissä | Boho Green Makeup | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Luonnonkosmetiikan ripsivärit testissä | Boho Green Makeup

Boho Jungle Mascara saatu pr-näyte
*mainoslinkki


Luonnonkosmetiikan ripsivärien markkinat ovat viime vuosina hyvällä tavalla räjähtäneet. Muistan vielä ensimmäiset luomuripsivärikokeiluni noin 10 vuotta sitten, ja voin helpottuneena todeta, että onneksi useampi merkki on sittemmin lanseerannut aivan kympin tasoisia luonnonkosmetiikan maskaroita.

Nykyään ei kannata siis olettaa, että luonnonkosmetiikan ripsivärit olisivat millään tapaa kakkoslaatua "tavanomaisiin" ripsiväreihin verrattuna, sillä vaihtoehtoja on ja paljon - ja oikein laadukkaita sellaisia. Ainoastaan silloin, kun etsit virallisesti vedenkestävää ripsiväriä, kannattaa katsoa jotain muuta kuin luonnonkosmetiikan ripsaria.

Boho Green Makeup (eli Boho) on luonnonkosmetiikan meikkisarja, jonka ripsivärit mainitaan useasti juuri silloin, kun puhutaan parhaista luonnonkosmetiikan ripsiväreistä.

Ylistyssanoihin on helppo yhtyä, sillä testaamani Bohon vegaaniset luonnonkosmetiikan ripsivärit toden totta volymisoivat, erottelevat ja kaareuttavat ripsiä paremmin kuin moni muu kymmenistä testaamistani ekoripsiväreistä.

Vähän aika sitten Boho on lanseerannut kaksi uutta vegaanista ripsiväriä: Volume- ja Jungle-maskarat, joiden arvion seuraavassa kerron. Kerron myös, kumpi näistä ottaa haltuunsa kuluneen vuoden parhaan ripsivärin maininnan.

Suurin osa Bohon meikeistä sopii vegaanille, ja vegaaniset tuotteet on merkattu monen jälleenmyyjän hyllyyn ja verkkokauppoihin. 

boho ripsivari

Luonnonkosmetiikan ripsivärit: Bohon maskarat testissäBoho Gypsy Volume Mascara - tuuheuttava ripsiväri

Bohon Gypsy Volume -ripsiväri on nappivalinta sinulle, joka etsit arkeen volymisoivaa, tuuheuttavaa ja helposti perinteisellä harjalla levittyvää ripsiväriä. 

Bohon volymisoiva ripsiväri loihtii ripsistä tuuheammat ja siististi erotellut muutamalla kerroksella. Pidän lopputuloksesta, joka boostaa ripsiä luonnollisesti ja samalla siten, että lopputulos erottuu. Ripsivärit, jotka lähinnä värittävät ripsiä ovat itselleni turn off, ja niihin Bohon maskara ei onneksi lukeudu.

Ripsivärin pulloharjamainen harja on perinteistä tyyliä, jota usein käytetään tuuheuttavissa maskaroissa. Harja on itselleni sopivan kokoinen, ja ensimmäisen levityskerran  jälkeen tekniikka onnistuu ilman yläluomen tuhraamista.

Vaikka ripsiväri lähtee helposti pois pelkällä vedellä, se ei varise tai tuhraannu omia aikojaan. Koostumus ei ole liioin kuivaa tai liian kosteaa (mikä ei ole niin sanottu juttu toteuttaa), vaan juuri sopivaa koko päivän kestävään lopputulokseen. Molempia postauksen maskaroita olen käyttänyt myös hikijumpissa ilman varisemista! 

Ja jos ripsivärin luonnonmukaisuus on sinulle tärkeää, Bohon maskaroiden ainesosien luonnollisuusprosentit ovat korkeita: Gypsy-maskaran ainesosat ovat täysin luonnollista alkuperää ja 66% luomua.


Bohon Gypsy Volume Mascara on alkuvuonna lanseerattu uutuus, joka on näkynyt aiemmin kuukauden suosikit-postauksessani.Boho Gypsy Volume -ripsiväri silmillä:Boho Jungle - pidentävä ja erotteleva ripsiväri

Bohon uusin lanseeraus Jungle Mascara on pidentävä ja erotteleva ripsari, jopa säilyttää ripsissä myös kevyen kaareuden. 

Kumisessa ja hieman joustavassa harjassa on lyhyet harjakset, jotka nappaavat väriä juuri sopivasti ilman paakkuja. Tykkään eniten juuri lyhyistä harjaksista, sillä ne harvoin suttaavat ripsarin levitystä ja erottelevat ripset helposti. Siinä missä Bohon volume -ripsari tuo tuuheutta, Jungle-ripsiväri pidentää ja erottelee ripset tosi näppärästi. Koostumus on aavistuksen kosteaa, joka paranee parin käyttökerran jälkeen kun maskara on "kuivahtanut".

Bohon jungle -ripsiväri on myös pieni harvinaisuus, sillä se säilyttää ripsien kaarevuuden monta tuntia levittämisen jälkeen. Jos olet tuskaillut tikkusuorien ripsien kanssa, kokeile tätä! 

Tästä tykkään todella: ripset ovat muutaman vedon jälkeen erotellut, kaarevat ja pidemmät. Ja enemmän kuin vain "luonnollisesti"! Olen pitkään etsinyt luonnonkosmetiikan ripsiväriä, joka näyttäisi ja säilyttäisi ripsien kaarevuuden, joten kun tällainen ässäversio löytyy, menee se tietenkin suosikit-listalle.

Boho Jungle Mascara on uusi lanseeraus, joka jalkautuu jälleenmyyjille eko- ja verkkokauppoihin parhaillaan. Maskaran hinta on alle 20 euroa.

Voit hankkia *Boho Jungle Mascaran esim. TwistBestä. 


Boho Jungle Mascara silmillä: Onko sinulla kokemuksia luonnonkosmetiikan ripsiväreistä?

Kommentit

 1. Ei ole kokemusta. Välttelen muutenkin ripsareita, koska mulla on niin herkät silmät, että ne alkavat heti vuotaa. Mitä mieltä olet; voisivatko nämä ripsarit sopia herkkäsilmisille?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on tosi yksilöllistä, että mikä ripsiväreissä tekee sen, että silmät alkavat vuotamaan, joten ainoa keino on kokeilla eri ripsareita ja testata. Luonnonkosmetiikan ripsareissa ei toki ole samanlaisia ainesosia kuin synteettisissä ripsareissa, eli jos jokin ainesosa aiheuttaa ärsytystä, luonnonkosmetiikka voi olla parempi vaihtoehto. Tai myös toisinpäin - kaikille herkkäsilmäisille eivät sovi kaikki luonnonkosmetiikan ripsarit automaattisesti!

   Poista
 2. Boho Jungle näyttää tosi kivalta. Mä kyllä kokeilen innoissani läpi näitä, koska haluan löytää sen täydellisen, ongelma on vaan pysyminen ja usein se ettei kirvele, monissa on tosi paljon alkoholia säilöntäaineena ja mun silmät alkaa valumaan heti. Kjaer Weis ja IDUN mineralsin 38 ovat tosi hyviä arkiripsareita. Etsin kuitenkin edelleen sellaista millä saisi oikeat kunnon tuuheat räpsyripset. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jungle on tosi ihana löytö! Se on kyllä haaste, jos on herkistynyt vaikka jollekin aineosalle, kun luonnonkosmetiikka ei sinänsä pelasta herkistymiseltä. IDUN -maskarat on tosi hyviä myös mun mielestä!

   Poista
 3. Tuo Jungle alkoi heti kiinnostamaan! Pysyykö hyvin päivän aikana, eikä lähde suttaantumaan? Oletko testannut kestääkö urheillessa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Kuten postauksessa kerroin, molemmat pysyvät hyvin läpi päivän myös jumpissa ovat pysyneet :)

   Poista
 4. Pitääpä muistaa tuo Jungle kun seuraavan kerran tarvisen uutta ripsaria. Molemmat näyttävät kyllä levitettynä hyvältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jungle on mun suosikki näistä, toivottavasti vielä sen jälleenmyyjät kasvaisi niin saisi hankittua helpommin. :)

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^