Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Luonnonkosmetiikan vartalotuotteet edullisesti - alle 10 e vinkit | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Luonnonkosmetiikan vartalotuotteet edullisesti - alle 10 e vinkit

*Mainoslinkki


Vaikka luonnonkosmetiikka on vakiinnuttanut paikkansa tavanomaisen kosmetiikan rinnalla, on aika tyypillistä kuulla jonkun arvelevan, että luonnonkosmetiikka on oletuksena aina kallista. Ei, ei ja ei - luonnonkosmetiikan edullisia tärppejä on olemassa verkko- ja ekokaupat pullollaan. 

Kukkaroystävällisestä kosmetiikasta inspiroituneena vinkkaan nyt vegaanisen luonnonkosmetiikan vartalotuotteiden edullisista, alle 10 euron tärpeistä. Valitsin mukaan omia suosikkejani, tuttuja brändejä ja pari uutta tuttavuutta. 

Käytän luonnonkosmetiikkaa kroppatuotteissa muun muassa siksi, että en kaipaa synteettisiä tuoksuja, mineraaliöljypohjaisia ainesosia tai muutoinkaan vahvoja säilöntäaineita. Moni luonnonkosmetiikan vartalotuote, kuten vartalovoiteet, sisältävät "automaattisesti" ihoa hoitavia ainesosia, kuten kasviöljyjä- ja uutteita. 

Kaikki luonnonkosmetiikka ei ole automaattisesti vegaanista, mutta kuten koko blogissani, vinkkaamani tuotteet ovat vegaanisia ja eläinkokeettomia.  Mainitsemiani tuotteita voit hankkia helposti Suomesta, linkeissä vinkkaan ostopaikoista. 


Luonnonkosmetiikan vegaaniset vartalotuotteet edullisesti alle 10 eurollaLuonnonkosmetiikan vegaaniset suihkugeelit 


Avril 

Avril on parhaimpia edullisen luonnonkosmetiikan merkkejä, jonka hulppea valikoima kattaa paljon päästä varpaisiin. Suihkugeeleistä suosittelen tsekkaamaan ihanan raikkaat versiot, joissa tuoksuina on mm. *päärynää, sitruunaa, karamellia sekä laventelia (jep, eivät tuoksu lainkaan "luonnonkosmetiikalle"!).

*Avrilin edullista luonnonkosmetiikkaa on runsain mitoin saatavilla verkossa täällä. Avrilin tuotteilla on sekä Ecocert -sertifikaatti että eläinkokeettomuudesta kertova Peta cruelty free -tunnus.

Sante 

Santen luonnonkosmetiikkaan on jo vuosia voinut luottaa, kun etsinnässä on ollut hyvän hinta-laatusuhteen peruskosmetiikkaa. Santen suihkugeeleissä on valinnanvaraa niin *hedelmäisissä tuoksuissa, hellävaraisissa koostumuksissa kuin myös todella kuivalle ja herkälle suunnatuissa tuotteissa.*Santen savipohjaiset Mineral Clay -suihkuvoiteet toimivat suihkugeelin tavoin, mutta ne eivät sisällä pinta-aktiivisia ainesosia, joten ne eivät kuivata hitustakaan. Santella on sekä luonnonkosmetiikan että Petan sertifikaatit.

Urtekram

Edullisen luonnonkosmetiikan listaus ei olisi mitään ilman Urtekramia! Vanhan tutun *Urtekramin suihkugeelien valikoimassa on valinnanvaraa esimerkiksi aloe veran, ruusun ja maskuliinisemman seetrin (Men-linja) tuoksussa.

Urtekramilla on kosmetiikan eettisiä sertifikaatteja pitkä liuta: Ecocert, Vegan ja Leaping Bunny.

Alviana 

Noin viisi euroa maksavat Alvianan suihkugeelit tulevat muutamassa eri tuoksussa, reilussa koossa ja mukavan täyteläisissä koostumuksissa. *Alvianan kosmetiikkaa voit hankkia verkosta täältä. Tuotesarjan vegaaniset tuotteet erottaa hyvin vegan-merkistä.

N.A.E 

Italialaisen N.A.E -luonnonkosmetiikkasarjan valikoimaan kuuluu myös muutama vegaaninen suihkugeeli, joissa on mieto tuoksu ja reilu koko. Hyvää peruskosmetiikkaa! NAE-kosmetiikkaa saat ainakin Sokokselta.

Organic Shop 

Organic Shopin alle viiden euron suihkugeelit ovat kätevissä pumppupulloissa, ja valinnanvaraa löytyy mm. useasta hedelmätuoksusta, minttuisen raikkaasta ja neutraalin aloe veran tuoksuista.

Kaikki Organic Shopin tuotteet eivät ole sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, mutta esim. *täällä verkkokaupassa myydään vain Organic Shopin luonnonkosmetiikan tuotteita.Luonnonkosmetiikan vartalovoiteet 

Organic Shop 

Kun etsit vähän tuhdimman koostumuksen vartalovoiteita, suosittelen katsastamaan *Organic Shopin Body Mousse-valikoiman! Oletko muuten tutustunut jo Organic Shopin sisarsarjan *Organic Kitchenin valikoimaan?

Urtekram 

Urtekramin vartalovoiteet ovat vuosi vuodelta kehittyneet paremmiksi, ja esimerkiksi *Green Matcha -vartalomaito on täydellinen esimerkki sekunneissa imeytyvästä vartalovoiteesta.

Valikoimassa on liuta kosteuttavia ja hoitavia vartalovoiteita, joista muita suosikkejani ovat mm. Morning Haze- ja aloe vera -linjat. Myös *hajusteeton luonnonkosmetiikan vartalovoide kuuluu Urtekramin valikoimaan. Ei uskoisi näin edulliseksi!

Sante 

Santen vartalovoiteiden valikoima on niin ikään kattava: hieman viilentävä *Hydro-vartalovoide on omiaan kuivalle iholle, kun taas esimerkiksi *Lemon Fresh -vartalovoide on ihanan sitruksen tuoksuinen normaalin ihon kosteustasapainon ylläpitäjä. Katso kaikki *Santen vartalovoiteet täältä. 

Benecos 

Edullinen Benecos on tunnettu meikeistään, mutta myös kroppatuotteiden puolelta löytyy tärppejä! Täysikokoiset vartalovoiteet ovat noin kuuden euron kieppeille, ja Benecosilta löydät myös muutaman *matkakokoisen luonnollisen vartalovoiteen.

Alviana

Alvianan vartalovoiteet ja -emulsiot kuulostavat järin houkuttelevilta: öljypitoinen *Paradise Touch-vartalovoide on tehty tosi kuivalle iholle, ja *ruusun tuoksuinen vartalovoide ylläpitää normaalin ihon kosteustasapainoa.

Alvianalla on myös edullinen *luonnonkosmetiikan kovettumavoide.


Lue myös: parhaat veganiset meikit alle 20 e


Luonnonkosmetiikan palasaippuat 


Dr Bronner's 

*Klassisten monitoimisaippuoiden kerrotaan sopivan yli 10 käyttötarkoitukseen, muun muassa myös hiusten ja pyykin pesuun. Oletko jo kokeillut? Dr Bronner'sin saippuat ovat kaikki vegaanisia, ja tuotesarjalla on Leaping Bunny -sertifikaatti.

Madara

Kun etsit saippualta hoitavaa koostumusta, aromaattista tuoksua (mutta ei yrttistä!) ja kaunista designia, suosittelen kurkkaamaan *Madaran riittoisat palasaippuat kropalle, käsille ja kasvoille.

Nurme 

Sympaattisen virolaisen Nurmen osaaminen tunnetaan etenkin luonnonkosmetiikan saippuoiden kentällä. Nurme valmistaa mm. kuorivia, rauhoittavia ja sheivaukseen sopivia saippuoita*Katso koko valikoima täältä!

Friendly Soap

Vegaanisen saippuavalmistajan valikoimasta löydät shampoopalojen ja muiden saippuoiden ohella myös *palasaippuoita kasvoille (vaikka emme puhukaan täysin kroppatuotteesta). Friendly Soapilla on myös Leaping Bunny -sertifikaatti kertomassa eläinkokeettomuudesta.

Doft 

Kotimainen Doft valmistaa Helsingissä palmuöljyttömiä saippuoita, jotka sopivat niin käsille kuin kropallekin. Kauniisti pakattuja ja ihanasti nimettyjä saippuoita löydät useasta ekokaupasta, kuten vaikkapa *House of Organicista ja Weecosista.

Urtekram

Kun etsit todella kukkaroystävällistä peruspalasaippuaa käsienpesuun, suosittelen Urtekramia, jonka ruusu-palasaippua on viihtynyt kylpyhuoneessani vakiotuotteena jo useita vuosia. Urtekramin saippua säilyttää hyvin kiinteyden, eikä se löllösty pehmeäksi tiheässä käytössä.Jalkavoide

Alviana 

Alvianan valikoima kattaa peruskosmetiikan tarpeellisimmat tuotteet, eli myös jalkavoide löytyy: reilunkokoiseen 75 ml purkkiin pakattu *jalkavoide sisältää mm. salviaa ja uudistavaa E-vitamiinia. 

Urtekram 

*Aloe vera -jalkavoide tuoksuu raikkaalle mentholille ja ravitsee kuivaa ihoa mm. sheavoilla. Ja on totta kai tosi edullinen!Luonnonkosmetiikan vartaloöljy 

Alviana 

Alle kymmenen euron luonnonkosmetiikan vartaloöljyt ovat pieni harvinaisuus, ja jos haluaa pysyä tiukasti budjetissa, *Alvianan vartaloöljy on varteenotettava vaihtoehto. Hoitava öljycocktail sisältää mm. soija-, argan- ja jojobaöljyjä.Luonnolliset vartalon kuorinta-aineet

Organic Shop

Jos olet seurannut blogiani tai Instagramiani aiemmin, tiedät, että rakastan *Organic Shopin sokerikuorintoja! Mikä ihana rouheus, herkullinen tuoksumaailma ja riittoisuus. Ja mitkä hinnat - reilun kokoisen purkin voi hankkia vain noin femmalla. Valikoimassa on myös rouheita *suolakuorintoja. 

Benecos

Geelimäinen, Organic Shopin kuorintaa lempeämpi kuorinta-aine löytyy Benecosin valikoimasta. *Aprikoosin ja seljankukan tuoksuisen kuorinta-aineen itse kuorivat ainesosat ovat hienoksijauhettua aprikoosinkiveä.

Madaran palasaippua-kuorinta

Harva tuote Madaralla on alle 10 euroa, mutta palasaippuoiden valikoimassa on riittoisia tärppejä. *Kuoriva Volcano Scrub -saippua antaa kuolleelle ihosolukolle kyytiä islantilaisen laavahiekan avulla.  Kuorintapala on palmuöljytön ja biohajoava.Edulliset luonnonkosmetiikan deodorantit 

Evolven voidemainen deodorantti

Rikon 90 sentin verran omaa sääntöäni, sillä alle 10 euron luonnonkosmetiikan deodoranttien valikoima on sellainen, johon toivoisin itse lisää valikoimaa muista kuin roll-on- ja kristallideodoranteista. *Evolven voidemaisesta Cotton Fresh -deodorantista on moni pitänyt, sillä ruokasooda on tehokas kosteuden ja hajujen poistaja

Benecos 

Benecosin muutaman euron deodoranteista löydät muun muassa *miesten vegaanisen spray-deodorantin, aloe vera-deon sekä roll-on-muotoisen aprikoosi-seljankukka-deon.

Urtekram

Noin viisi euroa maksavat Urtekramin alumiinittomat deodorantit ovat monen suosikkeja. Roll-on-deodorantit mätsäävät Urtekramin tuotelinjojen, kuten Green Matchan, laventelin ja Nordic Berriesin kanssa. Löytyypä Urtekramilta myös *Men-linjan vegaaninen miesten deodorantti!


Comments

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^