Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

BYBI Blueberry Booster | sinistä valoa vastaan ihonhoidolla | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

BYBI Blueberry Booster | sinistä valoa vastaan ihonhoidolla

BYBI Beauty Blueberry Booster on saatu blogin kautta
*mainoslinkkiKuulostaako tutulta: aamu alkaa Instafeedin selaamisella, päivän duunit hoituvat läppärillä, ja kiinnostavat uutiset luetaan vielä ennen nukkumaanmenoa? Ihan normaalin kuuloinen päivä ainakin minulle, mutta enpä ole ennen ajatellut sitä ihoni saaman sinisen valon määrän kautta.

Ja miten tämä sininen valo liittyy kosmetiikkaan ja ihonboitoon? Mobiililaitteet, läppärit ja näytöt heijastavat niin kutsuttua sinistä valoa, minkä suuresta altistuksesta ihmisen silmät ja iho eivät jatkuvalla syötöllä nauti.  Pitkäaikainen valoaltistus voi johtaa ihon ennenaikaiseen vanhenemiseen, sillä iho ei osaa suojautua iholle "pureutuvasta" kirkkaasta valosta täysin yksin.

Valon sätelyä tulee myös auringosta, joten sinänsä ilmiötä ei kannata säikähtää eikä aihetta paniikkiin ole, ja ruuduajan vähentäminen on monelle työnkin takia haastavaa ellei mahdotonta. Evoluution valossa ihomme ei kuitenkaan ole ehtinyt tottua jatkuvaan laitteiden siniseen valoon, joten sitä kannattaa avittaa selviytymään.

Asiaa on alettu viime vuosina tutkimaan, ja on viitteitä, että sininen valo todennäköisesti vaikuttaa ihon ennenaikaiseen ikääntymiseen. Kuten tiedämme, myös silmät voivat rasittuva sinisestä valosta, miksei siis myös iho. Kieltämättä ensi kuulemalta sininen valo kuulosti keksityltä jutulta, mutta ihon liiallisessa valo-altistuksessa on kyllä perää.

Jotain sinisen valon vaikutuksista kertoo se, että varteenotettavat ihonhoitobrändit ovat alkaneet keihttämään omia kosmetiikkatuotteita sinisen valon aiheuttamia haittoja vastaan. Nyt tutustummekin kosmetikka-uutuuteen, joka lupaa suitsia ihoa sinisen valon vaikutuksia vastaan: *BYBI Beauty Blueberry Booster on ollut syksyn mittaan tehotestissäni.

BYBI Beauty Blueberry Booster on uusin lisäys BYBI Beauyn suosittuihin booster-seerumeihin

BYBI Beauty Blueberry Booster - sinistä valoa vastaan ihonhoidolla


Se, miten ihoa voi auttaa kohtaamaan ulkoisia rasitteita, kuten liiallista valoa, ilmansaasteita ja sään vaihteluita, on valita sille oikeat ihonhoituotteet (ja elää muutenkin tasapainoista elämää). Antioksidantit auttavat taklaamaan vapaiden radikaalien aiheuttamia muutoksia iholla, joten antioksidanttipitoisen kosmetiikan käyttö on nykyaikana yhä perustellumpaa. Ennenaikaiset ikääntymisen merkit iholla, kuten juonteet ja pigmenttihäiriöt, ovat vapaiden radikaalien haittojen tyypillisimpiä seurauksia.

BYBI Beauty Blueberry Booster -mustikansiemenöljyseerumi

 • sisältää kylmäpuristettua 100% mustikaniemenöljyä (puristettu mehuteollisuuden ylijäämästä!) eikä mitään muuta
 • mustikansiemenöljy sisältää A-vitamiinin esiastetta beta-karoteenia, joka on voimakkampia ihovitamiineja: se auttaa häivyttämään ikääntymisen merkkejä, kuivuutta ja arpia
 • sisältää omega 3-, 6-, ja 9-rasvahappoja, jotka kosteuttavat ja ravitsevat ihoa
 • käytetään muutama tippa kerrallaan: sekoita vaikkapa kasvovoiteeseen tai hiero öljyä kasvovoiteen päälle illalla lukitsemaan kosteus iholle samalla

Kaikki BYBI Beautyn kosmetiikka on vegaanista luonnonkosmetiikkaa, ja BYBIllä eli Clean Beauty Companylla on Leaping Bunny -sertifikaatti kertomassa eläinkokeettomuudesta.

Lukuvinkki: BYBI Beautyn boosterit ja Mega Mist testissä

BYBI Beautyn Blueberry Booster auttaa ihoa suojautumaan haitallista sinistä valoa vastaan


BYBI Beautyn Bluberry Booster on täsmätuote iholle, joka ylipäänsä hyötyy ihoa elvyttävistä antioksidanteista, oli sinistä valoa tai ei. Eli lähespä jokaiselle iholle. Esimerkiksi ihon pintakuivuutta, parempaa kosteustasapainoa ja pigmenttijälkiä (kuten aknearpia) kannattaa hoitaa antioksidanttipitoisella öljyllä. Mustikan ravintoaineet tuskin esitteilyitä kaipaavat, sillä tämä supermarja hyödyttää ihoa niin sisäisesti kuin ulkoisesti nautittuna vitamiini- ja rasvahappococktailillaan.

Mustikkaboosteri on väriltään tummaa (koska mustikat, obviously), mutta iholla seerumin väri ei lainkaan näy. Olen sekoitellut pari tippaa iltaisin kasvovoiteeni sekaan ja sivellyt myös kaulalle, jolloin olen saanut tuhdimman "yövoiteen" illaksi. Vaikka öljy ei ole rasvaisen rasvainen, käytän sitä mieluiten illalla jo siitä syystä, että iho uusiutuu parhaiten silloin ja käytän päivisin meikkiä kevyemmän kosteusvoiteen päällä.

Yksistään Blueberry Booster ei pelasta ihonhoitoa, mutta antioksidanteista on tutkitusti hyötyä ihonhoidossa. Kun vahvan antioksidanttiboostin yhdistää jo valmiiksi fiksuun ihonhoitorutiiniin (johon kuuluu ihotyypin mukainen puhdistus, kuorinta ja kosteutus), tuloksia voikin jo odotella.

Ja kerron sen vielä kerran, että kasvoöljy ei tarkoita tuotetta, joka tukkii, rasvoittaa tai lähmäistää ihoa! Mustikkaboosteri onkin ihana tuote juuri siksi, että se sopii aidosti monenikäiselle iholle ja moneen ihovaiheeseen.

BYBI Beautyn boosterit ovat saavuttaneet jo kulttimainetta, eikä ihme, sillä jokainen boosteri sisältää iholle aidosti hyödyllisiä ainesosia, ja yhden tai muutaman ainesosan tuotteita on helppo yhdistellä toisiinsa. Yhden ainesosan tuotteissa on myös etu herkälle iholle, sillä silloin iholle voi testata eri tuotteita ja tietää tasan tarkkaan, mitä iho sietää.

Itse en ota sen suurempaa stressiä juuri yksittäisen asian vaikutuksesta ihon kunnolle, sillä elämäntapani ovat kokonaisuutena suht reilassa (eri asia olisi, jos esim. tupakoisin). Silti päivittäinen elämä tuo tilanteita, jotka rasittavat ihoa ulkopuolelta - oli se sitten ilmansaasteita, UV-valoa tai sinistä valoa, ja kun voin ihonhoidolla auttaa ihoa pysymään kunnossa, niin miksipä en niin tekisi.

BYBI Beautyn Blueberry Booster on riittoisassa pipettipullossa


Mistä ostaa BYBI Beauty Blueberry Booster?

Koska BYBI Beauty on hurjan suosittu ihonhoitosarja, joskus jälleenmyyjien varastotilanteen täydennystä täytyy odotella. Kannattaa siis napata BYBIn suosikkituotteet nopeasti, jos haluaa päästää käsiksi tähän aiheestakin hypetettyyn tuotesarjaan!

Alla on linkit luonnonkosmetiikan kotimaisiin verkkokauppoihin, joista löydät BYBI Beautyn uusinta boosteria pienillä hintaeroilla.

*BYBI Beauty Blueberry Booster vastuullisen kosmetiikan verkkokaupassa

*BYBI Beauty Blueberry Booster luonnonkosmetiikkaan erikoistuneessa verkkokaupassa 

*Blueberry Booster TwistBe -verkkokaupassa. TwistBe on kokonaisvaltainen ihonhoidon asiantuntijoiden verkkokauppa.

Oletko sinä kuullut sinisen valon vaikutuksista ihonhoidossa? Entä onko sinulla kokemuksia BYBI Beautyn kosmetiikasta?

Kommentit

 1. Kiitos informaatiopläjäyksestä ^v^ Mä olen vältellyt vähän sinisestä valosta lukemista, koska en haluaisi ahdistua siitäkin. Riittää että UVA ja UVB vanhentaa ennenaikaisesti! Kiinnostaa kuulla miten boosteri syksyn aikana vaikuttaa, mä olen jo noista perus vitamiinivaikutuksista vakuuttunut ja iloinen että BYBI:llä on suomalaiseen makuun sopivia ainesosia CBD yms boosterien jälkeen.

  xx Laura / Laura Loukola Beauty Blog

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kannata ahdistua, valolta kun ei voi välttyä - ja aika perus ihonhoidolla voi vaikuttaa paljon. Ja toki itsellä niitä ennenaikaisia vanhenemisen merkkejä on jo omasta takaa. :D

   Toki antioksidanttipitoinen booster toimii, vaikka ei olisi ajatellut käyttää sitä sinistä valoa vastaan. :)

   Kiitos taas kommentistasi!

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^