Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Korento Cosmetics -meikkiuutuudet: meikinpohjustaja ja highlighter-voide | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Korento Cosmetics -meikkiuutuudet: meikinpohjustaja ja highlighter-voide

Korento-meikit saatu blogin kautta
*mainoslinkki


Noin vuosi sitten lanseerattu Korento Cosmetics on jotain, mitä suomalaisella kosmetiikkarintamalla oli pitkään odotettu, nimittäin premium-laatuisia ja monipuolisia luonnonkosmetiikan kotimaisia meikkejä. Korento-meikit löivät minut heti ällikällä, ja esimerkiksi kuivaihoisellekin sopivasta mineraalimeikkipuuterista on tullut vakiotuotteeni, jonka olen ostanut jo pariin kertaan loppuneen tilalle.

Syksyn mittaan Korento Cosmetics julkaisi pari uutuutta luonnollisten meikkien valikoimiinsa. Viime päivinä olen pohjustanut meikkini Korennon  Soft Velvet -primerilla (meikinpohjustajalla) sekä sipaissua pientä glow'ta ruusukvartsia sisältävällä Rose Quartz highlighterilla. 

Jälleen suosittelen Korento Cosmetics -meikkejä sinulle, joka etsit luonnollista, laadukasta ja ihoa hoitavaa meikkisarjaa jokaiseen viikonpäivään!

Lue aiempi arvioni Korento-meikeistä: Kotimainen Korento-meikkisarja

Suurin osa Korento-kosmetiikasta on vegaanista, kuten postauksen tuotteet. Flow Cosmetics valmistaa Korento Cosmetics-meikit luonnonkosmetiikan periaatteiden mukaan.
Korento-meikkiuutuudet 2019: Rose Quartz-korostusvoide ja meikinpohjustusvoide

Korento Cosmetics -meikit: primer ja luonnonkosmetiikan highlighter


Soft Velvet Primer - huokosia häivyttävä meikinpohjustusvoide kuivalle ja normaalille iholle

Meikinpohjustajan eli primerin idea on sananmukaisesti pohjustaa kasvot ns. vastaanottavaisemmaksi meikille. Esimerkiksi jos iho on kuivan karhea, suurihuokoinen tai epätasaisen sävyinen, voidemaiset meikkivoiteet saavat ison avun meikinpohjustajasta, joka tasoittaa ihon pintaa ja sen sävyä. Samoin meikki pysyy paremmin, kun se ei rullaudu kuivuuden mukana pois tai jumahda ihohuokosten uumeniin. 

Korennon meikinpohjustajassa on monta asiaa just niinkun pitää. Meikinpohjustaja levittyy kasvoille tasaisesti suoraan sormin, asettuu hieman puuterimaisesti ja häivyttää huokosten näkyvyyttä välittömästi. Hennosti sävytetty primer myös tasoittaa ihon sävyä, joten meikinpohjustajan tehtävänsä se siis täyttää just eikä melkein.

Korennon meikit hoitavat samalla ihoa, joten meikinpohjustusvoide sisältää mm. kosteuttavaa arganöljyä, ja siksi suosittelen Korennon meikinpohjustusvoidetta normaalille tai kuivalle iholle. Vaikka ihoni kuivuu talvea kohti, t-alueeni (leuka ja otsa) pysyvät enemmän rasvoittuvana, ja eivät välttämättä tarvitse lisäkosteutusta primerista. T-alueeni kyllä hyötyy huokosia häivyttävästä primerista, mutta ei niinkään kaipaa enää lisää kosteutusta tai liukuvuutta meikkipohjan alle. 

Korennon meikinpohjustaja on siis huipputuote, mutta ei juuri tällä hetkellä paras valinta mun iholle. Sen sijaan suosittelen tuotetta lämpimästi iholle, joka on kuivempi tai sellainen, joka ei rasvoitu tai kiillä t-alueelta. 

Meikinpohjustajaa käytetään nimensä mukaisesti meikkivoiteen tai mineraalimeikkipuuterin alla, mutta miksei tätä voisi käyttää myös yksinään? Hieman tasaisempi ihonsävy ja hennon puuterinen pinta toimii minimalistisena meikittömänä meikkinä. 

Premium-laatuisen Korento Soft Velvet Primer -meikinpohjustajan hinta on 45 euroa.


Korento Rose Quartz Highlighter - luonnollinen korostusvoide
Olen julistanut blogissa monesti, että highlighterit tai muut hohto- tai hehkumeikit eivät vaan ole mun juttu, koska ihoni pinta on epätasainen. On totta, että en tänäkään päivänä sivele kasvoille kaikista kimaltavimpia hehkumeikkejä, mutta olen huomannut, että oikein valittuna hehkutuote upgreidaa kasvoille just sellaista meikitön meikki -jujua. Luonnollinen hehku kyllä pukee kaikkia ihoja!

Korento Rose Quartz -highlighter on niitä yhdellä kädellä laskettavissa olevia vegaanisia luonnonkosmetiikan korostusmeikkejä, joita olen ottanut säännölliseen käyttöön (tiedoksi: myös mm. Zuiilla on ihania hehkutuotteita).

Ja miksi olen niin tykästynyt Korennon korostusvoiteeseen, että olen käyttänyt sitä jopa päivittäin? Avainsana on luonnollinen glow: korostusvoiteen hehku ei ole överiä, vaan kauniisti valoa heijastavaa ja ihon sävyyn luonnollisen näköisesti sulautuvaa. Esimerkiksi kulmaluulle sipaistuna korostusvoide avaa katsetta kivasti.

Korostusvoidetta voi sipaista suoraan lasipurkista,  jonka sisältö vaikuttaa superriittoisalta. Ihan hauska yksityiskohta on, että korostusvoide sisältää aitoa ruusukvartsia, joskin kimalteen pääasiallisena lähteenä on tuttu mica-mineraali. 

Korento Rose Quartz -korostusvoide on markettituotetta hintavampi (35 euroa), mutta jokaisen pisaran arvoinen!

Mistä ostaa Korento-meikkejä? Korennon uutuuksia on tällä hetkellä ainakin Flow Cosmetics -verkkokaupassa. Korento -meikkejä myydään useassa ekokaupassa, ja löydät niitä näppärän kattauksen myös *täältä verkkokaupasta. 

Onko sinulla kokemuksia Korento-meikeistä? 

Korento Rose Quartz Highlighter


Kommentit

 1. Mulle nämä kaksi oli ehdottomia hittejä, varsinkin toi primer! Ihana kuulto ja ehkä ensimmäinen primer jonka käytöstä olen "huomannut eroa" vs etten käyttäisi lainkaan. :)

  xx Laura / Laura Loukola Beauty Blog

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa, että meillä on samoja suosikkeja. Tsekkasinkin postauksesi näistä jo blogistasi eräänä päivänä. :)

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^