Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Mossan uutuudet herkälle, ikääntyvälle ja epäpuhtaalle iholle | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Mossan uutuudet herkälle, ikääntyvälle ja epäpuhtaalle iholle

Mossan kosmetiikka saatu pr-näytteenä
*mainoslinkki


Huokeat hinnat, värikkäät purkit ja ainesosat priimaa - puhumme tietenkin Mossan luonnonkosmetiikasta. Latvialainen Mossa on skarpannut syksyn uutuuksiinsa aiempaa monipuolisemmin tärppejä eri ihotyypeille. Testasin Mossan herkän ihon DERMA + -tuotteita, viiden minuutin hedelmähappokasvokuorintaa ja kiinteyttävän sarjan silmänympärysvoidetta.

Kaikki uutuudet ovat melkoisia herkkuja, mutta luulenpa, että etenkin stressaantuneelle ja herkälle iholle suunnattu DERMA + -kosmetiikka tulee löytämään kannattajansa Suomen leveyksiltä

Mossan tuotteet ovat Ecocert-sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, joista suurin osa on vegaanisia, kuten postauksessa esillä olevat tuotteet.

Lue myös: heleämpi iho kahdella edullisella Mossan tuotteella (Glow Cocktail)


Mossan uutuudet: DERMA +, Juicy Peel ja V-Lift 


Mossa DERMA + herkälle, punoittavalle ja stressaantuneelle iholle

Mossan DERMA + -tuotelinja muistuttaa siitä, että stressi, unettomat yöt ja repaleiset elämäntavat kyllä näkyvät ihossa. Itse kuulun niihin, joilla pelkkä väsymyksen ajattelu tuo lisää väriä silmäpusseihin, ja unettomat yöt boostaavaat ihoa herkemmin punoittavaksi.

Herkälle ja stressaantuneelle iholle kehitetty DERMA + taistelee stressin merkkejä vastaan luonnon superaineilla, jossa antioksidanttipitoinen puolukka on tähtiainesosa. Puolukan omega-rasvahapot, E-vitamiini ja resveratroli (voimakas antiokdisantti) rauhoittavat esim. ihon punoitusta, ärtymystä ja auttavat ehkäisemään ikääntymisen merkkejä. Tuotteiden tuoksu on todella mieto, lähes olematon aiempiin Mossan tuotteisiin verraten. Siitäkin plussa, sillä ärtyvä iho tuskin haluaa lisäkierroksia turhista hajusteista.

*DERMA+ Calming Moisture Cream -kosteusvoide on iholla kevyen tuntuinen voide, joka toimii hyvin meikin alla (myös aamulla, imeytymistä ei tarvitse odotella) ja kevyempänä yövoiteenakin. Kevyestä tunnusta huolimatta kosteustekijöitä on ladattu: suurimolekyylinen hyaluronihappo sitoo itseensä kosteutta ja auttaa ihoa pysymään kosteutettuna, ja kasviperäiset öljyt tukevat kosteuden säilymistä. *Kosteusvoiteen voit hankkia mm. Natural Goods Companysta alle 20 eurolla.

Kosteusvoide toimii siltänäänkin kasvoveden jälkeen, mutta lisätehoja herkän ihon hoitoon tuo *DERMA+ Instant Calming Serum. Seerumi on tuntumaltaan vielä kepeämpi kuin kosteusvoide, ja se imeytyy muutamassa sekunnissa iholle ilman mainittavaa tuotetuntua. Myös seerumissa on ihonhoidon supersankari hyaluronihappoa ja muiden ohella micaa, joka tuo iholle kevyen ja välittömän glow-efektin. Noin 15 euron hintainen seerumi on hinta-laatusuhteeltaan parhaimpia, mitä voi näillä levyksillä olla! Voit hankkia Mossan seerumin mm. *Natural Goods Companysta ja *House of Organicista netistä.

Kenelle Mossa DERMA + -tuotteet sopivat? Sinulle, joka etsit luonnonkosmetiikan kosteuttavia ja rauhoittavia tuotteita (naurettavan) edullisesti. Koostumukset ovat kepeitä, joten kosteusvoide ja seerumi eivät rasvoita ihoa, vaan sopivat normaalista ihosta rasvoittuvaan.Mossa V-Lift ensimmäisten ikääntymisen merkkien hoitoon

Mossan V-Lift -tuotelinja jatkaa kosmetiikkatrendien ytimessä: yli 20 aktiiviainesosan, pohjoisen marjojen ja tutun hyaluronihapon cocktail auttaa ihon omaa uusiutumisprosessia.   V-Lift -tuotteet sopivat iholle, jossa näkyy ikääntymisen merkkejä. Ei kannata säikähtää kollageeni-sanaa, sillä V-lift-tuotteet eivät sisällä (normaalisti eläinperäistä) kollageenia, ja "vain" tehostavat ihon oman kollageenin tuotantoa. Vaikka täytyy myöntää, että purkin nimestä voi saada käsityksen, että ne sisältäisivät kollageenia.

Ja kuten olen tontilla aiemmin paasannut, ikääntymisen merkeillä ei tarkoiteta välttämättä isoja ryppyjä tai roikkuvaa ihoa, vaan esimerkikisi silmänympärysalueelle helposti kertyviä juonteita, kuivia kohtia tai pigmenttihäiriöitä, joita voi alkaa näkyä jo 25 vuodesta ylöspäin.

Itselleni silmänympärysalue on aina ollut se kriisialue ihossani, jossa ikääntyminen on alkanut näkyä vielä alle kolmekymppisenä. Siksi valitsin testiin *Mossan V-Lift Wrinkle Fill Collage Eye Cream -silmäympärysvoiteen, joka on ihanan kepeä, kosteuttava ja sekunneissa imeytyvä. Tuoksu on niin ikään todella mieto, mikä on ihan must-juttu silmän lähelle tulevissa tuotteissa.

Ensimmäisten käyttökertojen perusteella voin kertoa, että silmänympärysvoiteen kosteustehot ovat kunnossa, sillä kuivuudesta kärsivä sy-ihoni ei ole syksyiseen tapaan alkanut kehitellä kuivuusjuonteita. Kuivuus on yleensä se syy, miksi juonteita muodostuu sy-alueelleni, ja oikealla voiteella voin jo elvyttää ihoa huomattavasti!

Kenelle Mossa V-Lift Wrinkle Fill Collagen Eye Cream sopii? Iholle, jossa näkyy jo pieniä juonteita. *Voit hankkia sy-voiteen esim. House of Organicista alle 20 eurolla.Mossa Juicy Peel - 5 minuutin hedelmähappokuorinta(naamio) 

*Juicy Peel 5 Minute Mask -naamio on hedelmähapponaamio, jonka tehot perustuvat ihoa voimakkaasti uudistavaan ja kirkastavaan AHA-happoon. Kyseinen hedelmähappo kuorii, uudistaa ja heleyttää ihoa "kemiallisesti" (eli ilman rakeita, ja todella tehokkaasti).

Voimakkaimmat AHA-naamiot saavat  olla kasvoilla vain hetken, ja Mossankin kohdalla 5 minuutin rajaa on hyvä noudattaa. Mossan Juicy Peel ei ole kaikista voimakkain hedelmähapponaamio, mutta se aiheuttaa silti pientä kihelmöintä iholla vaikuttaessaan (mikä kuuluu asiaan, kun puhutaan hedelmähapoista). Toisaalta tuote sopii hyvin niille, jotka eivät voi aivan voimakkkaimpia happokuorintoja käyttää.

Kuivalle iholleni kaikista järeimmät hedelmähappokuorinnat eivät aina sovi, joten on mahtavaa, että kotikäyttöön löytyi tarpeeksi mieto, mutta silti "jotain tekevä" hedelmähappokuorinta. Juicy Peel on ollut täsmäiskuni tukkeutuneiden ihohuokosten ja epäpuhtauksien hoidossa, sillä se kuorii niitä tehokkaasti, mutta ei kuivata ihoa, kuten esim. moni savinaamio tekisi. Säännöllisesti käytettynä hedelmähapot voivat auttaa häivyttämään ihon pigmentaatiomuutoksia.

Juicy Peel -kuorinta sopii monelle ihotyypille: ikääntyvä iho hyötyy heleyttämisestä, epäpuhdas huokosten puhdistuksesta ja sameampi iho saa kirkastusta. Todella herkälle iholle en käyttäisi hedelmähappokuorintoja! *Voit hankkia viiden minuutin kuorinnan mm. Natural Goods Companysta ja *Hyvinvoinnin Tavaratalosta, jälleen alle 20 eurolla.


Kommentit

 1. Katselin Derma-sarjaa Citymarketissa (!), ja vähän toivoin että ne olisivat tuoksuneet raikkaalle puolukalle, koska se on niin hyvä tuoksu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, no tuoksut eivät aivan ehkä vastaa puolukkaa, joskin ne ovat aika raikkaat. :D

   Poista
 2. Näähän kuulostaa todella hyvältä! Mulla tällä hetkellä käytössä Mossan sy-voide (ei tosin tuo uutuus), jossa päiväys on menossa umpeen. Se on ollut kyllä tosi hyvä. Täytyy näihinkin ottaa tarkempi katsaus jossain välissä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä Vlift on ensimmäinen Mossan sy-voide jota olen käyttänyt, kiva kuulla, että muutkin on toimivia. :)

   Poista
 3. Tosi mielenkiintoisia tuotteita! Taitaa olla taas aika syventyä tarkemmin Mossan maailmaan, koko merkki on mennyt aivan hurjasti eteenpäin :)

  VastaaPoista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^