Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Uudelleen ostettu: paras luonnonkosmetiikan hoitovesi | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Uudelleen ostettu: paras luonnonkosmetiikan hoitovesi

*mainoslinkki


Ai mistä huomaa, että on syksy? Siitä, että kosmetiikkanörtit alkavat kohkata hoitovesistä, haha! Tällä kertaa pureudumme uudelleen ostettu -teemalla hoitoveteen, joka on kauneuspiireissä aiheuttamansa hypensä ansainnut. Uudelleen ostettu -postauksissa kerron joistain sellaisista tuotteista, joita olen itse hankkinut, kun olen käyttänyt pr-tuotteena saadun tuotteen loppuun.

Ja paljastetaan se heti alkuun: kyseessä on kotimaisen *Senja Cosmeticsin Nordic Nectar -hoitovesi, josta kerroin ensimmäisen kerran Senja Cosmetics -postauksessa 2018.

Korealaisesta kosmetiikasta lainattu hoitovesi on omiaan syksyn tullen, sillä kerrostettuna se auttaa ihoa pysymään kosteutettuna ja edesauttaa muiden ihonhoitotuotteiden imeytymistä. Samalla hoitovesi voi rauhoittaa ihoa, uudistaa sitä tai auttaa vaikkapa hillitsemään epäpuhtauksia ja tulehduksia. Hoitoveden paikka ihonhoidossa on puhdistuksen jälkeen ja kosteusvoidetta ennen.

Otin hoitoveden viime talvena osaksi ihonhoitorutiiniani, ja hoitoveden käyttäminen onkin parasta mitä olen ihonhoidossa aikoihin tehnyt. Vaikka yksi tuote ei taio kaikkia ihohaasteita veks, hoitoveden kerrostaminen on auttanut vähentämään ihoni kuivumista ja ottamaan parhaat irti myös muista hoitotuotteista.

Lue myös: Tärppinä superkosteuttava kasvovesi - siis hoitovesi 


Uudelleen ostettu: Senja Cosmetics Nordic Nectar -hoitovesi  

Kotimainen Senja Cosmetics on perustettu vasta 2018, mutta jo juurruttanut paikkansa laadukkaana korelais-inspiroituneena luonnonkosmetiikan sarjana. En olekaan ainoa kauneusbloggaaja, joka on nostanut nimen omaan hoitoveden parhaiden tuotteiden kategoriaan.

Senja Cosmeticsin valikoima on kompakti, mutta se sisältää olennaisimmat tuotteet päivittäiseen ihon puhdistukseen ja kosteutukseen. Ei mitään ylimääräistä, mutta senkin edestä huolella koostettuja tuotteita jokaiholle. Tuotteet ovat kaikki vegaanista luonnonkosmetiikkaa, jotka valmistetaan Suomessa Naviterin toimesta (joka tekee mm. Ekopharman kosmetiikkaa).Mikä Senja Cosmeticsin Nordic Nectar -hoitovedestä tekee niin hyvän? 

1. Miellyttävä iholla: ei tahmea, hieman vettä paksumpi, ja nopeasti imeytyvä. Eli toisin sanoen Nordic Nectaria voi huoletta kerrostaa, mikä onkin koko hoitoveden käytön idea. Tuntuu, että koostumusta on jopa paranneltu viime vuodesta, tai sitten vain muistan väärin.

Hoitovettä kuin hoitovettä käytettäessä on muistaa kerrostaa sitä iholle. En suosittele pientä vanulapulla hieraisua, vaan että levität hoitovettä suoraan sormin iholle, jolloin sitä ei tuhlaannu vanulappuun. Itselleni kerrostus on vieläkin opettelussa, mutta nyt maltan jo laittaa kaksi tai kolme kerrosta hoitovettä rutiinina. Välissä voi vaikka pestä hampaat, jos ei jaksa odotella että aiempi kerros tasautuu! Aamulla tosin menen vain yhdellä kerroksella.

2. Sopii monelle ihotyypille ja ihovaiheisiin. Hoitovedestä tulee ensiksi mieleen tietenkin kuivaihoisen tuote, mutta mikä vain ihotyyppi hyötyy hoitovedestä, joka auttaa imeyttämään seuraavat hoitotuotteet paremmin.

Oma ihoni on pintakuiva, alle kolmekymppinen ja silti vähän epäpuhtauksia pukkaava silloin tällöin. Kausittain ihoni kunto vaihtelee stressin tuomista epäpuhtauksien kansoittamasta tasaiseen "lasi-ihoon", ja yhtä kaikki hoitoveden käyttö on fiksua.

Nordic Nectar -hoitovesi ei sisällä mitään sellaisia "liian voimakkaita ainesosia", jotka voisivat aktivoida ihoani liikaa tai ärsyttää epäpuhtauksia pintaan, joten uskallan käyttää sitä huoletta.3. Fiksut ja oikeasti iholle jotain tekevät raaka-aineet.  Normaalisti esimerkiksi kasvovesien ensimmäisenä listattu ainesosa (eli se, mitä tuote sisältää eniten), on vesi, mutta Nordic Nectar onkin tehty kosteuttavaan koivunmahlapohjaan. Kotimaisista raaka-aineiden supertähdistä onkin melkoinen name droppingin lista. Koivunmahla on tunnetusti hyvin kosteuttava ainesosa, nokkonen rauhoittaa ihoa ja tupasvilla pehmentää ja hoitaa.

Pohjoisessa kasvavien marjojen antioksidantit puolestaan ehkäisevät ihon ennenaikaista ikääntymistä ja auttavat pitämään ihoa hyvinvoivana (kyllähän se tiedetään, miksi marjat ovat syötynäkin terveellisiä!). Senja Cosmeticsin hoitovedessä onkin mustikkaa, puolukkaa ja variksenmarjaa. 

Kaikki hoitoveden ainesosat ovat luonnollista alkuperää ja nyanssina 98% luomua. Tuoksu on mieto ja hieman vesimäinen, ja hyvin luonnollinen. Suosittelen myös sinulle, joka et pidä voimakkaista kosmetiikan tuoksuista.

Lue myös: kuivaihoisen must-have kasvotuote

Mistä ostaa Senja Cosmeticsin hoitovesi?

Vaikka Senja Cosmetics on melko uusi tuotesarja, sen tuotteita saa asiaan perehtyneistä luonnonkosmetiikan verkkokaupoista. Löydät *hoitoveden esimerkiksi täältä Suomen kenties suurimmasta luonnonkosmetiikan verkkokaupasta. Jokaiselta pisaraltaan hintansa arvoista!


Kommentit

 1. Tää hoitovesi on kyllä täyttää kultaa, itselläkin jo toinen pullo menossa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistankin lukeneeni myös sun blogista tästä kauniita sanoja. :)

   Poista
 2. Voi tuo kuulostaa just siltä mitä tarvitsen tällä hetkellä! Täytyy laittaa messujen ostoslistalle 😄

  VastaaPoista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^