Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Herkän ihon luonnonkosmetiikkaa | Neal's Yard Remedies | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Herkän ihon luonnonkosmetiikkaa | Neal's Yard Remedies

Kaupallinen yhteistyö Neal's Yard Remedies Finland
*mainoslinkkiKuulostaako tutulta: talvea kohti iho kiristelee, kutisee ja punoittaa herkemmin?

Vaikka en miellä ihoani varsinaisen herkäksi, sen hoitaminen herkän ihon luonnonkosmetiikalla etenkin talvella on osoittautunut oikeaksi ratkaisuksi. Helpoimpia virheitä, mihin ihonhoidossa voi haksahtaa, on ajatella, että samat tuotteet sopivat iholle kesät talvet.

Olipa iho herkkä kuivuuden, hormonien, rosacean tai kenties couperosan vuoksi,  oikeat kosmetiikkatuotteet ovat ihon hyvinvoinnin a ja o - yhdessä sisäisen kauneudenhoidon kanssa. Etenkin näin talvella oman ihoni herkkyys liittyy suoraan kuivuuteen. Nyt on jo selvää, että vaihdan puhdistusvaahdot puhdistusmaitoihin, valitsen kosteuttavampia tuotteita, kerrostan niitä ja otan plakkariin vähätuoksuisemmat kosmetiikat.

Neal's Yard Remedies on yksi ihonhoidon suosikkibrändejäni, jonka satojen tuotteiden valikoimaan kuuluu runsaasti herkän ihon luonnonkosmetiikkaa. Seuraavaksi sukellamme niiden parhaimmistoon.

Brittiläinen Neal's Yard Remedies valmistaa tarkasti sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Jokainen postauksen tuote on vegaaninen, ja firmalla on myös eläinkokeettomuudesta kertova Leaping Bunny -sertifikaatti. Lue lisää Neal's Yard Remediesin eettisyydestä: Neal's Yard Remedies - vastuullisen kosmetiikan mallioppilas.

herkan ihon luonnonkosmetiikka
Neal's Yard Remediesilla on paljon herkälle iholle sopivaa luonnonkosmetiikkaa

Herkän ihon hoito luonnonkosmetiikalla - Neal's Yard Remedies 

Neal's Yard Remediesin usea tuote sopii herkälle iholle, mutta linjoista etenkin Soothing Starflower ja uudet Sensitive-tuotteet ovat herkän ja helposti reagoivan ihon täsmätuotteita.

Olen aina pitänyt Neal'sin kosmetiikan riittoisuudesta, sillä kun ainesosat ovat täyttä tavaraa ilman synteettisiä täyteaineita, niistä saa myös parhaat ihonhoidolliset hyödyt irti. Ja näin ollen euroilleen saa fiksua vastinetta.

Ja kun puhumme herkän ihon luonnonkosmetiikasta, on hyvä muistaa, että herkkä iho ei ole varsinainen ihotyyppi, vaan iho silloin, kun sen sietokyky ulkoisille ärsykkeille on minimissään.

Herkän ihon hoitamisessa kosmetiikan nyrkkisäännöt ovat
  • Hellävaraisemmat puhdistustuotteet. Puhdistusvaahdon tilalle kannattaa vaihtaa misellivesi tai puhdistusmaito!
  • Vähemmän tuoksuvat tuotteet. Luonnonkosmetiikassa ei ole synteettisiä hajusteita, mutta eteeristen öljyjen tuoksujen sieto on yksilöllist.
  • Riittävä kosteuttaminen. Pintakuivuuskin voi boostata ihon epätasapainoa. Pelkkä kosteusvoide tuskin riittää, sen ohella kannattaa käyttää kasvovettä, seerumia ja tarvittaessa kasvoöljyä. Tämä voi kuulostaa paljolta, mutta vannon, että eron huomaa kyllä, kun kokeilee. 
  • Mekaaninen rasitus minimiin: rouheista kuorinnoista kannattaa pitää taukoa.

Herkkään ihoon luetaan tyypillisesti myös couperosa- tai ruusufinni-ihot, joille seuraavat tuotteet on kehitetty. Etenkin Sensitive-linjan tuotteet ovat iholle, joka on erittäin herkkä. 

Sensitive Comfort Micellar Cleanser - hellävarainen ja kosteuttava misellipuhdistusaine


Tässä meillä on sekä tehokkaasti niin meikatulle kuin meikkaamattomalle iholle sopiva miselliputsari, joka on aivan omaa luokkaansa. Puhdistus, kosteutus ja hoitavuus samassa paketissa. Yhtään liioittelematta, minä, miselliputsari-vieroksuja, julistan että tässä on paras misellipuhdistusaine, mitä olen käyttänyt.

Miselliputsarin koostumus on aivan ihana: geelimäinen putsari liukuu kasvoilla lempeästi. Olen monesti pettynyt misellivesissä siihen, että ne ovat lähinnä "kasvovettä eri nimellä", mutta Neal'sin miselliputsarissa panostetaan sekä super-hellävaraiseen puhdistukseen että ihon rauhoittamiseen tehoaineilla.

Miselliputsari onkin nimittäin myös täyttä tavaraa ihonhoidossa. Se sisältää kosteutta itseensä ylivoimaisen hyvin sitovaa hyaluronihappoa sekä rauhoittavaa kaurauutetta. Säännöllisesti käytettynä kombo auttaa häivyttämään ihon kuivuusjuonteita, edistää ihon kimmoisuutta ja pehmeyttä.

Neal's Yard Remediesin miselliputsari on hajusteeton ja alkoholiton.

Käyttö: annostele tuotetta kädelle tai (kesto)vanulapulle ja pyörittele hellävaraisesti kasvoille. Kun poistat silmämeikkiä, anna vaikuttaa hetken aikaan painamalla lappua hellästi. Kasvojen pesu ei ole välttämätöntä misellin jälkeen - itse käytän miselliä aina aamuputsauksessa meikittömille kasvoille.

Osta verkosta: *Neal's Yard Remedies Sensitive Micellar Cleanser

luonnonkosmetiikan misellivesi
Neal's Yard Remedies Sensitive-linjan misellivesi on luonnonkosmetiikan misellivesien parhaimmistoa

Sensitive Restore & Smooth - superkosteuttava, uudistava ja rauhoittava tehoseerumi


Siinä missä Sensitive-linjan miselliputsari omassa luokassaan, myös Sensitive-seerumi putsaa pöydän. Kun etsit luonnonkosmetiikan herkän ihon todellista tehotuotetta, älä kulje kauemmas! Seerumiin on pakattu tiiviseen pakettiin korkea määrä ihonhoidon aktiiviaineita, minkä ansiosta seerumit ovat ihonhoidon tehokkaimpia tuotteita.

Seerumi ei pelkästään suojaa ihoa, vaan auttaa sitä vahvistumaan. Runsas pitoisuus kosteuttavaa hyaluronihappoa ja rauhoittavaa kaurauutetta auttavat ihoa pääsemään optimaaliseen kosteuteen, ja uudistamaan vahvemmaksi ulkoisia rasitteita vastaan. Hyaluronihappo-boosti on myös parhaita aseita ihon kuivuusjuonteita vastaan, sillä kosteutetumpi iho on aina myös tasaisempi.

Kirkas geelimäinen Sensitive-seerumi on öljytön, tuoksuton ja alkoholiton, ja se on suunnattu herkimmistä herkimmälle iholle, joka punoittaa, ärtyy tai on tuoksuherkkä.

Käyttö: Levitä puhdistetuille kasvoille kasvoveden jälkeen aamulla ja/tai illalla. Anna hetken aikaa imeytyä, ja voit levittää päälle kosteusvoiteen tai käyttää seerumia sen sijasta. Seerumi imeytyy välittömästi, ja se sujahtaa helposti myös meikin alle.

Hanki verkosta: herkän ihon *Sensitive Restore & Smooth -seerumi

herkan ihon seerumi
Sensitive-linjan seerumi sopii herkimmistä herkimmälle iholle

Soothing Starflower - hellävarainen ja lempeä puhdistusmaito 


Simppeli, mutta ah-niin-toimiva. Rauhoittava Soothing Starflower -puhdistusmaito on lempeä putsari jokaiholle, etenkin näin talvella, kun kuivattava ilma pääsee iholle. Tätä hellävaraisemmaksi puhdistustuotetta on vaikea saada.

Tarpeeksi hellävaraisen puhdistusaineen valinta on oikeastaan herkän ihon hoidon lähtökohta. Jos ihon kosteustasapaino järkkyy liikaa jo puhdistaessa, sitä on iso työ korjailla muilla hoitotuotteilla.
Mikään ihotyyppi ei hyödy liian puhdistavasta puhdistusaineesta, etenkään talvella, jolloin on fiksua valita maidon kaltainen putsari, joka ei järkytä ihon omaa kosteutta. Pätee myös rasvaiselle iholle, joka voi tukkeutua lisää pintakuivuudesta.

Soothing Starflower on kermainen puhdistusmaito, jonka hoitavuus-boostin taustalta löytyy rauhoittavat ja kosteuttavat kasviuutteet. Putsari poistaa yksistään kevyen meikin, ja toimii loistavasti kaksoispuhdistuksessa, kun meikkiä on enemmän.

Käyttö: Levitä kasvoille, oli meikkiä tai ei, hiero hellävaraisesti, huuhtele pois. Kokeile myös vesiliukoiselle silmämeikille!

Hanki netistä: *Soothing Starflower -puhdistusmaito 

luonnonkosmetiikan herkan ihon tuotteet
Soothing Starflower -linja sisältää useita tärppejä herkälle iholle

Soothing Starflower -kosteusvoide - takuuhyvä kasvovoide jokaiholle


Hakusessa luonnonkosmetiikan hajustamaton, nopeasti imeytyvä, moneen ikävaiheeseen sopiva kasvovoide? Soothing Starflower -kosteusvoide on todellinen vauvasta vaariin-kosteusvoide, joka toimii niin meikin alla kuin vaikkapa yövoiteenakin.

Soothing Starflower -kosteusvoide on hyvällä tavalla kuin apteekkivoide joka ihotyypille, mutta oikeasti hoitavilla ainesosilla. Kosteusvoiteessa ei ole lainkaan eteerisiä öljyjä, sillä herkin iho saattaa ärtyä niistä. Aloe vera, alppitähtiuute ja lakritsiuute tekevät voiteesta rauhoittavan, hoitavan ja ihoa vahvistavan.

Ja vaikka voide sisältää myös kasviöljyjä, koostumus ei ole tippaakaan rasvamainen. Meikin uskaltaa laittaa huoletta päälle ilman kiiltoefektiä. 

Käyttö: Levitä kasvoveden ja seerumien jälkeen aamun illoin iholle. Jos iho kaipaa lisäkosteutta, voit sekoittaa kasvovoiteeseen pari tippaa öljyä.

Osta netistä: *Soothing Starflower -kosteusvoide. Pumppupullokoko on muuten normaalia suurempi, 100 milliä.

viilentävä seerumi punoittavalle iholle
Soothing Starflower-seerumi sopii herkälle ja helposti punoittavalle iholle

Soothing Starflower Daily Essence - rauhoittava, viilentävä ja kosteuttava seerumi 


Soothing Starflower -seerumi on kevyt geelimäinen seeerumi, joka tuo iholle välittömän viilentävän ja pehmeyttävän tunnun. Suosittelen iholle, joka punoittaa tai "lehahtelee" helposti, sillä nopeasti imeytyvä seerumi rauhoittaa ihoa nopeasti.

Seerumissa on  muun muassa tunnetusti ihoa rauhoittavaa purasruohouutetta, aloe veraa, alppitähteä sekä superkosteuttajana hyaluronihappoa. Eli toteamme jälleen, että ihoa ei vain rauhoiteta, vaan autetaan palautumaan.

Soothing Starflower -seerumi eroaa Sensitive-linjan seerumista eniten siinä, että tässä on painotettu enemmän rauhoittavia kasviuutteita ja viilentävää vaikutusta, kun taas Sensitive-seerumi sisältää enemmän kosteuttavaa hyaluronihappoa ja ihoa vahvemmin kiinteyttäviä ainesosia. Molemmat on suunnattu yhtä lailla herkälle iholle.

Käyttö: Puhdistetuille kasvoille kasvoveden jälkeen ja kosteusvoidetta ennen. Koostumus on geelimäisen kevyttä ja nopeasti imeytyvää.

Osta netistä: *Soothing Starflower -seerumi 


Neal's Yard Remediesin herkän ihon luonnonkosmetiikan ostopaikkoja:


Ruohonjuuri

*TwistBe - kokonaisvaltainen luonnonkosmetiikan verkkokauppa

*Jolie - luonnonkosmetiikan verkkokauppa

*House of Organic - todella suuri valikoima

Kiinnostuitko herkän ihon luonnonkosmetiikasta? Klikkaa osallistumaan Facebook-arvontaan! Edit: arvonta on päättynyt.

Comments

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^