Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Vegaaniviikon kosmetiikat -20 % @Koreina.com | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Vegaaniviikon kosmetiikat -20 % @Koreina.com

Kaupallinen yhteistyö @koreina.com


Marraskuu ei ole mitän synkistelyä, sillä nyt vietetään maailman vegaanikuukautta!  Vastuullisen kosmetiikan verkkokauppa Koreina juhlistaa tätä alennuksella, jossa Koreinan verkkokaupan vegaaninen valikoima on -20% alessa 7.11. saakka. Verkkokauppaan pääset klikkaamalla tästä. 

Koreina on kahden naisen, Heljän ja Katrin, vetämä suomalainen nettikauppa, joka keskittyy vastuullisiin kosmetiikkabrändeihin. Tykkään Koreinassa erityisesti siitä, että yrityksen arvot ovat oikealla asialla, eettisesti ajateltu ja muuta kuin sanahelinää.

Eläinkokeettomuus on ollut Koreinan valikoiman kantava voima jo perustamisesta lähtien, joten kaikki Koreinan kosmetiikat ovat cruelty free -kosmetiikkaa.  Suurin osa kosmetiikasta on myös vegaanista, ja nykyään yhä useampi Koreinan tuote on myös luonnonkosmetiikkaa. Jokaisessa tuotetiedossa lukee, onko tuote vegaaninen, luonnollinen tai kenties myös kierrätettävä. Näiden lisäksi tuotteissa näkyviä merkintöjä ovat myös kotimainen, uudelleentäytettävä, muoviton ja kierrätetty raaka-aine.

Valitsin Koreinan valikoimasta top 10 -tärppini vegaanisesta luonnonkosmetiikasta. Valinta ei ollut helppo, sillä uudistuneessa verkkokaupassa on yhteensä yli 400 tuotetta mm. seuraavilta brändeiltä: 100% Pure, BYBI Beauty, Lily Lolo, Avril, Luonkos ja Flora & Curl.


Vegaanikosmetiikka -20% Koreina.com | top 10 -vinkit


Avril BB-voide 10,32 e (norm. 12,9 e) | puolipeittävä BB-voide monelle ihotyypille

Etsitkö helppoa meikkipohjaa, joka näyttää luonnolliselta, hoitaa samalla ihoa ja sopii usealle ihotyypille? Avrilin BB-voide on puolipeittävä, semimattaisen pinnan jättävä luonnonkosmetiikan BB-voide, joka levittyy kätevästi ihan vain sormin. Jos haluat meikkipohjalta täysin peittävän ja mattaisen lopputuloksen, viimeistele se vielä puuterilla.

Avrilin hinnat ovat jo valmiiksi todella edullisia, ja nyt alessa BB-voide on hyvä pihistelijän valinta. Koostumuksesta ei arvaisi, että kyseessä on näin halpa meikkipohja: BB-voide ei kasaannu juonteisiin, lisää ihon kiiltelyä saati tee muita kujeita. Lisäksi BB-voiteessa on SPF15-suoja. Sävyjä on kaksi erilaista.

Avril on Ecocert-sertifioitua luonnonkosmetiikka, ja brändi on myös Petan cruelty free -kosmetiikkalistalla.Zuii Lux Flawless Foundation -meikkivoide 36,72 (norm 45,9 e)

Meikkivoide, joka on nimensä veroinen: Zuiin uusi vegaaninen meikkivoide levittyy kasvoille tasaisesti ihan vain sormin levittämällä, asettuu kasvoille luonnollisen näköisesti (lue: ei kakkuefektejä) ja kestää kasvoilla aamusta iltaan. Ja samalla meikkivoide on ihonhoitotuote, sillä lukuisat kasviöljyt ja -uutteet auttavat ihoa säilyttämään mm. kosteustasapainoaan ja kimmoisuuttaan.

Lopputulos on semi-mattapintainen: jos haluat meikkipohjasta täysin mattaisen ja peittävämmän, lisää päälle puuteria tai mineraalimeikkipuuteria. Luonnollisemman, ihon omaa hehkua korostavan lookin saat pelkällä meikkivoiteella, joka tasoittaa ihon sävyä ja pieniä virheitä, mutta ei peitä ihoa liikaa.

Parasta meikkivoiteessa onkin se, että se sopii todella monelle ihotyypille kuivasta sekaiholle, sillä sen peittävyyttä voi säädellä, se levittyy tasaisesti, eikä rasvoita saati kuivata ihoa.

Zuiin aiemmat vegaaniset meikkivoiteet ovat keränneet paljon kehuja, mutta uskokaa pois, Lux-linjan meikkivoiteet ovat entistä viilatumpia. Etenkin koostumus on paranneltu, sillä Lux-meikkivoiteet levittyvät ihan vain sormin, eivätkä ne jankkaannu tai kuivu matkalla juonteisisin.

Sävyjä on useita erilaisia, ja aivan vaaleimmat sopivat hyvin "talvenkalpealle iholle".


Zuii Lux-huulipunat  25,6 e (norm 32 e) | paras luonnollinen vegaanihuulipuna 

Kirjoitin blogiini keväällä siitä kaikista parhaimmasta vegaanisesta luonnonkosmetiikan huulipunista, ja arvatkaapa, mikä tämä löytö oli? Aivan oikein, Zuiin uusi Lux-huulipuna.

Zuiin Lux-huulipunat ovat kaikkea sitä, mitä täydelliseltä huulipunalta voi odottaa:

- kirkkaat ja erottuvat pigmetit (lue: muutakin kuin sitä terrakotan ruskeaa)
- pitkäkestoinen koostumus huulilla (ei säikähdä paria kahvikupin hörppimistä)
- kosteuttaa huulia samalla (sisältää hoitavia kasviöljyjä)
- semi-mattapintainen koostumus, ei liu'u huulilta pois

Olen aivan ihastunut jo klassisen punaiseen Scarlet-sävyyn , ja esimerkiksi murrettu Glam on täydellinen sävy näin syksyllä!

Zuiilla on sekä luonnonkosmetiikan, Vegan Societyn että Choose Cruelty Free -järjestön sertifikaatit.


Ilona Luonkos öljypuhdistuskakut kasvoille 23,92 e (norm 29,9 e) 

Miten voi puhdistaa kasvoilta ihan kaikki meikit? Entä sellaisella tuotteella, joka ei kuivata, vaan hoitaa ihoa samalla? Ja vieläpä ratkaisulla, joka on kotimaista, vegaanista luonnonkosmetiikkaa zero waste -pakkauksessa! Huh, monta lupausta, mutta Ilona Luonkos -öljypuhdistuskakut kyllä vastaavat niihin.

Kun etsit tehokasta mutta hellää puhdistusta kasvoille, suosittelen jälleen kerran luottaman öljyyn. Kotimaiset Luonkos-öjypuhdistuskakut ovat kiinteitä öljypuhdistus"kakkuja", joita voit käyttää puhdistuöljyn tapaan - jokaiselle ihotyypille, oli meikkiä tai ei. Raaka-aineena on käytetty puhtaita kasviöljyjä, jotka liuttovat kasvoilta meikkiä, öljyisyyttä ja päivän aikana iholle kertynyttä likaa. Öljy tunnetusti liuottaa hyvin öljyä, joten rasvaisenkaan ihon ei kannata pelästyä öljy-sanaa. Kuiva iho taas hyötyy öljyjen ihoa pehmentävästä ja hoitavasta vaikutuksesta.

Käytä palaa näin: hiero kuivien käsien väliin, levitä kasvoille, pyörittele hellävaraisesti ja pese pois. Suosittelen kaksoispuhdistusta, eli kun olet tehnyt öljypuhdistuksen, pese kasvot vielä nestemäisellä puhdistusaineella (puhdistusvaahdolla, -maidolla), jolloin öljyisyys häviää kasvoilta.

Radiant-Tyrni -puhdistuskakku on kehitetty kaikille ihotyypeille ja tuoksuherkälle iholle, Healing-Moringa -kakku sopii etenkin rasvaiselle ja epäpuhtaalle hipiälle, ja Rebirth - Kaakao on parhaimmillaan kuivalle ja herkälle iholle.

Luonkos-puhdistuskakut ovat kaikki vegaanisia ja pakattu Kotka Millsin biohajoavaan pahviin.


BYBI Beauty Blueberry Booster 15,9 e (norm 24,9e) | antioksidanttiseerumi jokaiholle

Jos jokin luonnonkosmetiikan ihonhoitobrändi on pinnalla (ja ihan syystä), se on BYBI Beauty. Tuotesarja yhdistää luonnonkosmetiikan tehoainesosia todella simppeleihin koostumuksiin, ja tuloksena on yksinkertaista, mutta toimivaa kosmetiikkaa.

Blueberry Booster -seerumi hyödyntää ylijäämäteollisuuden mustikkaöljyä, joka pullistelee luonnostaan antioksidantteja - eli niitä tekijöitä, jotka tutkitusti tukevat ihoa suojautumaan stressiltä ja ennenaikaiselta vanhenemiselta, kuten kuivumiselta. Seerumia voi levittää tipan vaikkapa kasvovoiteen sekaan, kun haluat ekstrakosteutta ja -hoitoa ihollesi.

Blueberry Booster -öljyseerumi on kehitetty ennen kaikkea suojaamaan ihoa siniseltä valolta. Sinisellä valolla tarkoitetaan esim. kuten näyttöjen valoa, joka edesauttaa ihon ennenaikaista vanhenemista. Mutta fiksujen elintapojen ohella ihon omat "marjacocktailit" puolestaan taistelevat liiallisen valo-altistuksen haittoja vastaan.

Voisin luetella tässä kaikki muutkin BYBI Beautyn tuotteet, sillä aivan jokainen testaamani sarjan tuote on ollut loistava. Etenkin näin talvea kohti hyaluronihappo-kasvovesi Mega Mist on suosikkejani.

BYBI Beautyn tuotteet ovat luonnonkosmetiikkaa, ja BYBIllä on eläinkokeeton Leaping Bunny -sertifikaatti.

Lue myös: BYBI Beautyn Mega Mist -kasvovesi ja boosterit testissä


100 % Pure Hydrogel-naamiot - biohajoavat kosteuttavat naamiot 7,12 (norm 8,9 e)

Pikakasvohoito kotioloissa? Korealaisvaikutteiset hydrogel-kasvonaamiot tuovat iholle ihanan kosteusboostin, antavat tehoaineiden imeytyä rauhassa iholle ja tarjoavat samalla pienen rentoutumishetken.

Hydrogel-naamioiden nerokkuuden salaisuutena on niiden superhyvä kyky imeyttää kasvoille naamion sisältämiä tehoaineita ilman, että ne haihtuvat naamion vaikuttaessa. Geelimäisen naamion läpi kosteus ei pääse haihtumaan, vaikka naamio ohenee hieman sitä mukaa, mitä pidempään se on kasvoilla. Samalla iho saa kunnon kosteusboostin, ja vaikuttavat ainesosat saavat rauhassa imeytyä ihoon. Kasvoja ei kannata pestä suoraan hydrogel-naamion jäljiltä, vaan on fiksumpaa jättää naamion ainesosat imeytymään iholle.

100 % Puren Hydrogel-naamiot ovat 95 % aloevettä (kosteutus, kosteutus, kosteutus) ja 5 % kasviperäistä selluloosaa. Mikä parasta, koostumus on biohajoava!

Caffeine-naamio sisältää virkistävää kahvia ja kosteutta sitovaa hyaluronihappoa, ja naamio on suunnattu laskemaan kasvojen punoitusta ja turvotusta.

Green Tea Water Bomb -naamio tuo puolestaan nimensä mukaisesti kasvoille vihreän teen antioksidantteja ja kamomillan rauhoittavia vaikutuksia.

Bright Eyes -silmänympärysnaamiot ovat väsyneen ilmeeni pelastus silloin, kun yöunet ovat jääneet vähemmälle, ja juonteet ja tummuus silmien alla koittavat saada niskalenkkiä. Naamiot kosteuttavat ihoa välittömästi siten, että myös silmänympärysihon turvotus laskee ja pienet kuivuusjuonteet häivyttyvät. Silmänympärysiholle kannattaa valita oma naamio siksi, että ohuempi iho pystyy hyödyntämään sille suunnitellut koostumukset oikein.

100 % Puren Hydrogel-naamiot ovat biohajoavia ja edellä mainitut versiot ovat vegaanisia. Myös 100 % Pure on Leaping Bunny -kosmetiikkalistalla. Lily Lolo luomiväripaletit 23,12 e (norm 28,9 e)

Lily Lolon kahdeksan sävyn paleteissa on erottuvat pigmentit, todella hyvin toisiinsa mätsäävät sävyt sekä koostumukset, jotka sopivat niin aloittelijan kuin kokeneen meikkaajan käteen. Jos pitäisi valita yksi paletti loppuiän meikkipakkiin, ottaisin Lily Loloa!

Laid Bare -paletti on parhaimpia neutraaleja luomiväripaletteja, joita ylipäänsä tiedän: se sisältää kaikki sellaiset sävyt, joilla voit luoda joko mattaisen, astetta kimaltelevamman, vaalean ja tumman sävyisen meikin viikonpäivästä toiseen. Olenkin verrannut palettia aiemmin "luonnonkosmetiikan Naked-paletiksi", sillä Laid Baren sävyt sopivat niiin moneen meikkiin. Ostin oman Laid Bare -paletin vuonna 2014, ja se on yhä käytössäni!

Siinä missä Laid Bare on neutraalin sävyisen meikin kulmakiviä,  Pedal to the Metal -paletti sisältää enemmän kimallusta ja metallisia sävyjä. Täydellinen siis syksyn juhlia ajatellen! Paletissa on sekä mattaisia että metallin kimalteisia sävyjä, joilla saat helposti vaihtelua meikkiin.

Smoke and Mirrors -luomiväripaletti sisältää sopivasti tummaa ja vaaleaa kontrastia: paletista löydät sekä hempeitä vaaleita kerman ja vaaleanpunaisen vivahteita, sekä metallinhohtoisia tummia sävyjä esimerkiksi smoky eye -meikkiin.

Lily Lolon luomivärit ovat mineraalipohjajsia, eli pigmentti on mahdollisimman puhdasta ja hyvin riittoisaa. Lily Lolon kaikki luomiväripaletit ovat vegaanisia, ja tuotemerkillä on Leaping Bunny -sertifikaatti.


Lily Lolo Big Lash maskara 15,12 (norm 18,9 e) | Lily Lolo Natural Mascara   14,32e (norm 17,9 e)

Hakusessa vegaaninen, kohtuuhintainen ja ripsiä kauniisti esille tuova ripsiväri? Jälleen kerran, suosittelen Lily Lolon ripsareita!  Olen käyttänyt molempia ripsareita useamman kappaleen, ja olen tykännyt molempien helppokäyttöisyydestä, kestävvyydestä ja hyvästä jäljestä.

Lily Lolon Big Lash -ripsari on nimensä veroinen, sillä se loihtii räpsyistä isommat, tuuheammat ja hieman pidemmät. Jälki on enemmän kuin luonnollista, eikä ripsaria erota luonnonkosmetiikan ripsariksi. Sopii arkeen ja myös viikonlopun menoihin, sillä muutamalla lisävedolla ripsiin saa vielä pikkuisen lisää näyttävyyttä.

Lily Lolon Natural Mascara on jo klassikko luonnollisten ripsivärien rintamalla. Tämä ripsari tekee erotellut ja astetta tuuheammat ripset nopeasti kuivuvalla (mutta varisemattomalla) koostumuksella. Kuulostaa siis täydelliseltä arjen ripsarilta, ja on myös sitä.

Lily Lolon ripsiväreissä ei luonnollisesti ole hajusteita tai parabeeneja, ja koostumukset on suunniteltu myös herkkäsilmäisille.
BRUNS Nr 12 Saltspray -suolasuihke 7,92 - 25,52 e (norm 9,9 - 31,9 e)

Suolasuihke on se ainoa hiustenmuotoilutuote, jota ilman en osaa kuvitella hiustenlaittoa. Muutama suihkaus hiuksiin kun tuo ponnarikampaukseen kaivattua käsiteltävyyttä ja karkeutta, joiden avulla saan liukkaat hiukset kestämään ponnarissa, leteissä ja kampauksissa. Ja kun hiukset ovat auki, suolasuihkeella saa niihin mukavasti niitä kuuluisia rantakiehkuroita ja pitoa.

Reissussa käytän suolasuihketta aina hiuslakan sijaan, sillä se kiinnittää tarpeen tullen myös kampauksen.

Luonnollisen hiustuotesarja BRUNsin Saltspray-suolasuihke tuoksuu mandariinille, ja sen koostumuksessa on vain muutama aineososa - miksipä useampaa tarvitsisi, kun vähemmälläkin pärjäää.

Vegaanisen suolasuihkeen voi valita kahdesta eri koosta. Tuotesarja on minulle uusi, mutta olen kuullut siitä niin paljon hyvää, että halusin nostaa sen postaukseen.

Flora & Curl African Citrus Superfruit Shampoo  18,4 e (norm 23 e) | pesevä luonnollinen shampoo

Jos olet tutustunut luonnonkosmetiikan shampoisiin, ehkä tiedätkin, että hyvin pesevää ja luonnollista shampoota ei noin vain löydäkään. Pesen itse hiukseni joka toinen päivä, mikä tarkoittaa sitä, että tarvitsen tarpeeksi pesevän shampoon, joka ei kuitenkaan kuivata ja "hamputa" hiusta.

Flora & Curlin shampoossa on monta palasta kohdallaan kaikille meille, jotka haluavat luonnollisen shampoon pesevällä pesuteholla. Hyvin vaahtoava shampoo kun pesee hiuksista hyvin muotoilutuotteiden tunnun, hiuksiin kertyneen "lian" ja rasvaisuuden, ja jäljelle jää puhdas hiuspohja ja ilmava kuontalo.

Vaikka shampoon ainesosat ovat luonnollisia, se ei jää pesutehoissaan jälkeen synteettisille shampoille. Shampoo ei itsessään kuivata hiusta, mutta suosittelen aina shampoopesun jäljiltä hiuksia kosteuttavaa hoitoainetta.

Shampoon pesevät ainesosat ovat luonnollisen kookospohjaisia, ja shampoo sisältää hoitavia kasviöljyä (mm argan-) sekä sitruksisia eteerisiä öljyjä - plussana raikas tuoksu!

Flora & Curl -hiustuotesarja on kehitetty etenkin kiharoille hiuksille. Tuotesarja on cruelty free -kosmetiikkaa ja vegaaniset tuotteet löydät helposti Koreinan tuotetiedoista.


Onko Koreina sinulle tuttu verkkokauppa? Onko sinulla vegaanisen kosmetiikan suosikkeja?

Comments

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^