Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Madara -40% ja muut fiksut luonnonkosmetiikan alet | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Madara -40% ja muut fiksut luonnonkosmetiikan alet

*mainoslinkki


Hanki tarpeeseen, eettistä ja sellaista, jota olet harkinnut jo pitkään - siinäpä hyvä mantra tämän viikon ja muidenkin alemyyntien ajalle. Alepäivät aiheuttavat ymmärrettävästi tunteita, mutta itse koen, että eettisten ja harkittujen valintojen tekeminen silloin, kun sen lompakko sen paremmin sallii, on aivan perusteltua.

On ymmärrettävää, että Black Friday tursuaa ulos korvista ja herättää tunteita. Myös minussa - en kannusta ryntäämään krääsäkaupoille katsomaan alennuksia muuten vaan.

Mutta alessa on myös se toinen puoli: jos eettisemmät ostokset ovat muutoin lompakon ulottumattomissa, en koe fiksuna tuomita, jos niitä haluaa alessa tehdä. Kulutuskriittisyydessä tulee siis muistaa myös se, että monelle alepäivät ovat se oikea hetki hankkia jotain sellaista luksusta, jota muuten ei voisi.

Siksipä vinkkaan teille vegaanisen luonnonkosmetiikan tuotteista, joita olen monesti aiemmin suositellut blogissani muinakin alepäivinä. Alesuosituksia te myös tykkäätte lukea blogistani eniten.

Napsin viikonlopun tärpeistä tiukalla seulalla ne paikat, joista voit hankkia vegaanista ja eläinkokeetonta luonnonkosmetiikkaa, vegaanisia vitamiineja ja terveystuotteita fiksumpaan hintaan.

Tänä vuonna myös hyväntekeväisyys ja ekologisuus näkyvät entistä vahvemmin yritysten toiminnassa, mistä iso peukku.

luonnonkosmetiikka black friday
Glow is the new black! Madaran aktiivihiilinaamio on hyvä valinta epäpuhtaalle iholle.

Viikonlopun vegaanisen luonnonkosmetiikan alevinkit 2.12. saakka

Jokaiseen verkkokauppaan on merkattu selkeästi vegaaniset tuotteet tuoteinfoon esim. "vegaani"-merkinnällä. Kaupan otsikkoa klikkaamalla päädyt suoraan verkkokauppaan.


*Nobebeauty - vegaanikosmetiikkaa ja kosmetiikkavälineitä jopa -70% 2.12. saakka

Nobe Beautyn Black Weekendin alesta  löydät mm. vegaanisia ja luonnollisia Briogeo-hiustuotteita (ovat myös Leaping Bunny -sertifioituja), Konjac Spongeja, Crazy Rumorsin huulirasvoja ja BYBI Beautyn koko valikoiman -25%. *Tuotevalikoima on superlaaja!

*Madaran kaikki ihonhoito - 40% 

Madaran alepäivä on monille se the luonnonkosmetiikan ale, jolloin omia suosikkeja kannattaa hankkia varastoon. Madaran omassa verkkokaupassa koko ihonhoidon valikoima on -40% maanantaihin 2.12. saakka. Kaupan päälle yli 70 euron tilauksiin saat vegaanisen silmänympärysvoiteen. Ja harmi juttu - meikit eivät ole tällä kertaa alessa.

Tsekkaa uutuksista jo valmiiksi edulliset *Custom Actives -tehotipat, joita voit yhdistellä muuhun ihonhoitoon helposti.

Myös monessa muussa kaupassa Madara on -40%, lue alta lisää!

*Natural Goods Company- luonnonkosmetiikkaa ja ilmastotyön tukemista

Natural Goods Companyn alessa on Jolien tapaan eri hintakategoriat ja jättimäinen valikoima eettistä luonnonkosmetiikkaa
  • 40%  Madara, Biosolis
  • 20%  mm. Mossa, Sante, Logona, Khadi
  • 50%  luonnonkosmetiikan löytöjä

Tarjoukset ovat voimassa maanantaihin 2.12. saakka. Tuotoista lahjoitetaan 5 % WWF.lle ilmastotyöhön.

*Hyvinvoinnin Tavaratalo - vitamiineja ja luonnonkosmetiikkaa jopa -80% 

Hyviksen koko viikonlopun alesta voi odottaa löytöjä luonnonkosmetiikasta, terveystuotteista ja vegaanisista herkuistakin. Täältä hankin vegaanisen, tummasuklaisen reilun kaupan joulukalenterini aiemmin.

Suosittelen myös tsekkaamaan vegaanisten vitamiinien ja kotimaisen luonnonkosmetiikan valikoiman! Nykyään voit valita myös hiilineutraalin toimituksen.

*House of Organic -20% & paljon kotimaistakin kosmetiikkaa

Kenties Suomen suurimman luonnonkosmetiikan verkkokaupan koko valikoima on -20% automaattisesti ilman alekoodeja maanantaihin 2.12. saakka. Päivittäin vaihtuvissa tarjouksissa kosmetiikkalöytöjä on aina -70% pinnoille.

House of Organicista voit bongata mm. Lily Lolon mineraalimeikkejä, 100% Puren tuotteita, Neal's Yard Remediesin kosmetiikkaa, Dabban kukkaisvesiä ja suurimman kattauksen kotimaista luonnonkosmetiikkaa.

House of Organicista löydät myös eettisiä asusteita ja vegaanisia vitamiineja.

*TwistBe - luonnonkosmetiikkaa -60% ja hyväntekeväisyyttä

TwistBen valikoimasta löydät luonnonkosmetiikkaa jopa -40%: alessa on mm. Bohon vegaaniset ripsarit ja BYBI Beautyn ihonhoitotuotteita. Puolet tuotoista lahjoitetaan vähävaraisille Suomen lapsiperheille. Kampanja on voimassa perjantaina.

*Jolie - luonnonkosmetiikan luottotuotteita jopa -40% 

Jolien verkkokaupan luonnonkosmetiikan valikoiman veroista saa etsiä - useampi luottotuotteeni löytyy täältä, ja laatukosmetiikan aleprosentit ovat järin fiksuja.
  • 40% :Mádara, Biosolis-aurinkosuojat
  • 30%: Khadi, Whamisan korelainen kosmetiikka, jo valmiiksi edullinen Evolve, yksi suosikeistani Neal's Yard Remedies, huippulaadukas Absolution, hiussarja Rahua
  • 20%: deodoranttien valmistaja Ohm Collection, hiusturbaaneja tekevä Aquis, aina yhtä toimiva Patyka, mineraalimeikkien osaaja Alima Pure
Jolien tarjoukset ovat voimassa vain perjantaina.


*Naturelle - luksusluonnonkosmetiikkaa -25%

Luonnonkosmetiikan luksusbrändejä ja kulttisuosikkeja: koko valikoima on -25% alessa perjantaina. Tsekkaa mm. Hynt Beautyn peiteaine (se paras tietämäni peiteaine ikinä), Juice Beautyn ihonhoitotuotteet ja Axiologyn vegaaniset huulipunat.Lue myös: Vegaaniset joulukalenterit listattuna


Comments

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^