Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Vegaaniset joulukalenterit 2019 | kosmetiikka- ja suklaakalenterit | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Vegaaniset joulukalenterit 2019 | kosmetiikka- ja suklaakalenterit

*mainoslinkki

Joulukalenteri kuuluu monen jouluun, mutta yhä useampi haluaa sen eettisempänä. Onkin siistiä, että vegaaniset joulukalenterit ovat päässeet framille - markkinoilta löytyy jo useampi vegaaninen suklaajoulukalenteri, kuin myös päheitä vegaanisia kosmetiikkakalentereita.

Lähestyvän joulun teeman mukaisesti vinkkaan nyt Suomesta saatavista vegaanisista joulukalentereista: mukana ovat niin vegaaniset kosmetiikkakalenterit, maidotonta suklaata sisältävät kalenterit kuin teejoulukalenterit.  Aikuisten kosmetiikkajoulukalenterit ovat viime vuosina nousseet supersuosituiksi. Uskon, että moni eettisen kosmetiikan ystävä ilahtuisi, kun löytäisi vegaanisen, cruelty free- ja luonnonkosmetiikan kalenterin - kumpa tämä kombo yleistyisi!

Minulle joulukalenteri on pieni muistutus kivoista asioista silloin, kun vuosi on pimeimmillään. Marras-joulu on usein kovin kiireistä ja uuvuttavaa aikaa, ja jos suklainen tai kosmetiikkainen joulukalenteri voi harmaina aamuina piristää, otan sen vastaan ilomielin. Pari vuotta sitten minulla oli vegaaninen Ciaten kynsilakkajoulukalenteri, ja tänä vuonna hankin monen vuoden tauon jälkeen suklaakalenterin. Reilun kaupan tumaa suklaata sisältävä Divine-joulukalenteri on sekä kaunis, eettinen että vegaaninen.

Ja koska vegaanisten joulukalentereiden iloa on kiva jakaa eteenpäin, kokosin tähän postaukseen vegaanisia kosmetiikka- ja suklaajoulukalentereita, joita voit hankkia Suomesta. Jos mielestäsi listalta puuttuu jokin, vinkkaa tämän postauksen kommentteihin!

Huom! Sisältää paljastuksia kalenterien sisällöistä!


Vegaaninen kosmetiikkajoulukalenteri

*Inika vegaaninen meikkikalenteri - 12 Days of Natural Beauty

Kuinka ihana vegaaninen kosmetiikkakalenteri! Inika-merkkinen 12 Days of Natural Beauty -meikkikalenteri sisältää 12 luukun kattauksen vegaanisia, luonnollisia ja laadukkaita meikkejä. Sisällöllä saa kerralla meikkipussin basics-tuotteet kuntoon ja löytää uutta kokeiltavaa vegaanisista luonnonkosmetiikan meikeistä.  Tykkään kalenterissa etenkin siitä, että sen sisältö on harkittua ja laadukasta, ja sävyt sellaisia, jotka sopivat monelle ihonsävylle.

Kalenteri on superkiva lahja esimerkiksi vegaanisiin ja luonnollisiin meikkeihin tutustujalle tai jo pidempään luonnonkosmetiikka käyttäneelle. Vegaanisia kosmetiikkakalentereita on kourallinen saatavilla, mutta Inikaa katsoessa mieleen tulee ajatus, että ehkä laatu korvaa määrän.

Voit ostaa *Inikan vegaanisen kosmetiikkakalenterin Suomesta vain täältä. Uskon, että se myydään nopeasti loppuun - sisältö on priimaa ja erä on pienehkö! Rahalleen saa vastinetta, sillä 129 euron hintaisen kalenterin arvo on todellisuudessa 225 euroa.   Inikan meikkikalenterilla on sertifikaateista Vegan sekä eläinkokeeton Choose Cruelty Free.
Inika 12 Days of Natural Beauty -kalenteri sisältää vegaanisia luonnonkosmetiikan meikkejäCiate Mini Mani Month 2019 -kynsilakkakalenteri

Kulttimainetta nauttiva Ciaten jokajouluinen Mini Mani Month -kalenteri sisältää vegaanisia kynsilakkoja jokaiselle joulun odotuksen 24 päivälle. Voimme odottaa ainakin klassisia ikisuosikkivärejä, glitterkimalletta ja yllärisävyjä!

Kaikki kalenterissa olevat Ciaten kynsilakat ovat vegaanisia. Ciate on Petan cruelty free -listalla. Voit hankkia *Ciaten 2019 kynsilakkakalenterin verkosta täältä. Ciaten kynsilakkojja ei ole myynnissä kivijalkakaupoissa.

Ciaten Mini Mani Month-kalenteri on täynnä kynsilakkoja!

Vegaaniset joulukalenterit: suklaa- ja teekalenterit

*Divine tummasuklainen joulukalenteri sisältää vegaanista reilun kaupan suklaata eläinhahmoissa. Jokaisen luukun takana on myös tietoisku eläimistä!

*English Tea Shop -joulukalenterit sisältävät kattauksen eri luomuteelaatuja: mukana on mm. mustaa, valkoista ja rooibosta. Ainakin seuraavat sopivat vegaanille (hunaja-aromi on synteettistä):

*English Tea Shop -sininen teejoulukalenteri
*English Tea Shop -punainen joulukalenteri
*English Tea Shop -vihreä joulukalenteri

Superfudgion ja Dammenbergin vegaaniset joulukalenterit


Dammenberg maidoton vegaaninen joulukalenteri kuulostaa herkuttelijan valinnalta: yli 300 grammaa luomusuklaata, ilman maitoa tai soijaa. Dammenbergin vegaaniset suklaat ovat yleensä herkkua, sillä ne maistuvat hyvin paljon maitosuklaalta.

Moo Free -joulukalenteri sisältää maitosuklaamaista vegaanista luomusuklaata. Tämän kalenterin voit löytää myös Prismoista ja K-kaupoista.

Superfudgion vegaaninen suklaakalenteri sisältää vegaanista luomusuklaata, ja on hankittavissa ainakin Ruohonjuuresta.

Pro tip: Vegekaupan joulukalenterit ovat varmasti vegaanisia! Valikoimassa on mm. tuttuja Moo Freen suklaajoulukalentereita sekä muutamia teejoulukalentereita.Kommentit

  1. Hyvä koontipostaus, en ole tullutkaan ajatelleeksi että löytyy vegaanisia kosmetiikkakalentereitakin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Vegaanisia joulukalentereita kyllä on jo jonkin verran. :)

      Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^