Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Paras luonnonkosmetiikka 2019: ihonhoito ja hiukset vegaanisena | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Paras luonnonkosmetiikka 2019: ihonhoito ja hiukset vegaanisena

*mainoslinkki


Vuoden parhaimpien kosmetiikkatuotteiden läpikäynti on bloggaajana minulle vuoden huippukohtia. Nyt vuorossa on vuoden 2019 paras luonnonkosmetiikka vegaanisena -katsaus:


Kävin aiemmin läpi vuoden parhaat vegaaniset luonnonkosmetiikan meikit postauksessa Vuoden 2019 parhaat luonnonkosmetiikan meikit - vegaaniset vinkit. Ja nyt Vegan beauty Awardsini kääntyvät ihon- ja hiustenhoidon megapostauksen pariin. Jos et ehdi lukea postausta kerralla, kannattaa palata sen pariin vaikka kahdessa osassa!

Kuluneena vuonna tutustuin kymmeniin huippulaadukkaisiin vegaanisiin luonnonkosmetiikan tuotteisiin, ja koko skenen kehitys on mennyt koko ajan laadukkaampaan suuntaan. Ihonhoidon suuret trendit, korealainen kosmetiikka, kotimainen luonnonkosmetiikka ja yhä kasvava vegaanisten tuotteiden valikoima näkyy myös listallani.

vuoden paras luonnonkosmetiikka 2019

Paras luonnonkosmetiikka 2019: ihonhoito ja hiukset - vegaaniset vinkit

Mainitut tuotteet ovat vegaanista ja eläinkokeetonta luonnonkosmetiikkaa, jota voi hankkia Suomesta. Ihotyyppini on pintakuiva sekaiho ajoittaisilla epäpuhtauksilla, ja arvioin tuotteita tästä näkökulmasta. Jokaisen tuotteen kohdalla on linkki lisätietoihin ja ostopaikkaan.


paras luonnonkosmetiikan kasvovesi
BYBI Beauty Mega Mist oli helppo valinta vuoden kasvovedeksi

Parhaat luonnonkosmetiikan kasvotuotteet


Paras kosteusvoide (päivävoide)
Madaran Smart Antioxidants Fine Line Minimising Fluid -kasvovoide on kasvoille täydellisen kepeästi sulautuva voide, joka mätsää loistavasti myös meikin alle. Vaikka voide tuntuu kevyeltä, se on pehmentävä, pintakuivuutta ja pieniä juonteita välittömästi hillitsevä.

Suosittelen ihotyypeistä normaalille, pintakuivalle ja rasvoittuvallekin - kaikille niille, jotka etsivät hoitavaa ja kevyttä voidetta ikääntymisen ensi merkkeihin. Parhaimpiin oikeuksiinsa voide pääse yli 25-vuotiaalla iholla. Madaralle tyypilliseen tapaan kosteusvoide sisältää runsaasti ihoa uudistavia antioksidanttisia kasviperäisiä ainesosia.

Tuote verkossa: *Madara Smart Antioxidants Fine Line Minimising Fluid -kasvovoide


Paras kasvojen yövoide
Lavera Re-Energising yövoide on kuivuuteen taipuvaisen ja ikääntyvän ihon pehmentäjä, joka antaa tehokkaiden aktiiviaineiden uudistaa ihoa yön aikana. Täyteläinen kosteusvoide sitoo kosteutta hyaluronihapon, ravitsevien kasviöljyjen ja E-vitamiinin avulla. Kasvoilla tuntuma on kosteuttava, mutta ei rasvoittava. Ei ihme, että voide on niin suosittu ja pienessä kulttimaineessa!

Arvio: Luonnonkosmetiikan parhaat NHS:n valikoimasta

Tuote verkossa: *Lavera Re-Energising Sleeping Cream 


Parhaat kasvojen puhdistusaineet
Murumuru puhdistusmaito on täyteläinen putsari, joka pesee lempeästi kevyen meikin ja vesiliukoisen silmämeikin.. Kasviöljyjä sisältävä puhdistusmaito mätsää etenkin herkälle ja kuivalle iholle.

Tuote verkossa: *Murumuru puhdistusmaito

Luonkos öljypuhdistuskakku on puhdistusöljyjen ekologinen kuningatar. Ihoa ravitsevista öljyistä muodostuva palamainen puhdistusaine putsaa meikittömän ja meikatun ihon luonnonöljyjen avulla, ja on samalla myös ihonhoitotuote. Öljy liu'ottaa öljyä, eli öljypuhdistuskakku pesee pois kaikki meikit sekä ihon rasvan ja lian. Itse pesen öljyisyyden pois kasvoilta vielä toisella putsarilla, kuten puhdistusvaahdolla. Öljypuhdistuskakku on lisäksi todella riittoisa, kotimainen ja zero waste!

Lue kokemuksiani: Kotimainen zero waste -ratkaisu ihonpuhdistukseen

Tuote verkossa: *Luonkos öljypuhdistuskakku (eri vaihtoehtoja)


Patyka Detox Cleansing Foam -puhdistusvaahto on pehmeästi vaahtoava puhdistusaine, joka putsaa tehokkaasti paksummankin meikin ja epäpuhtaudet kasvoilta. Patykan edullisempi uutuus ei silti ylipese tai kuivata ihoa, ja on sanalla sanoen simppelin toimiva. Suosittelen vaahtoa rasvoittuvalle, meikatulle ja epäpuhtaalle iholle - ja kaksoispuhdistukseen öljyn jälkeen.

Tuote netissä: *Patyka Detox Cleansing Foam -puhdistusvaahto

Arvioni tuotteesta: Uusi ja edullisempi Patyka Paras luonnollinen misellivesi
Neal's Yard Remedies Sensitive Micellar Cleanser on ensimmäinen misellivesi, jota voin varauksetta kehua. Hieman geelimäinen koostumus, hyaluronihapon avulla kosteuttava vaikutus ja lempeän tehokas puhdistusteho tekevät tästä parhaan misellin, mitä olen ikinä kokeillut. Suosittelen miselliä joka ihotyypille - etenkin kuivalle, herkälle ja stressaantuneelle.

Tuote netissä: *Neal's Yard Remedies Sensitive Micellar Cleanser

Arvioni tuotteesta: Herkän ihon luonnonkosmetiikkaa - Neal's Yard Remedies 


Paras kasvovesi 
BYBI Mega Mist on nimensä veroisesti kosteuttavien kasvovesien ykkönen. Suuri pitoisuus hyaluronihappoa ja glyseriiniä tuovat iholle aimo annoksen vesikosteutta, mikä edistää ihon heleyttä ja poistaa pintakuivuutta saman tien. Hienojakoisen suihkeen jokaisella ainesosalla on tarkoitus: ruusuvesipohjainen kasvovesi ravitsee ihoa kasviuutteiden ja hyaluronihapon kaltaisten tehoainesosien voimalla.

Mega Mist auttoi omaa ihoani talven pahimmassa kuivuudessa, ja se onkin must-tuote jokaiselle vähänkään pintakuivuudesta kärsivälle iholle - ja jokaiselle, joka haluaa boostata ihon heleyttä sen optimaalisen vesikosteuden ylläpidolla.

Käyttökokemuksiani tuotteesta: BYBIn boosterit ja Mega Mist testissä

Tuote verkossa: *BYBI Beauty Mega Mist

Kunniamaininnan saa Senja Cosmeticsin hoitovesi.


Paras silmänympärysvoide
100% Pure Retinol PM -silmänympärysvoide sisältää tutkitusti ikääntymisen merkkejä vähentävää retinolia, joka pääsee oikeuksiinsa ensimmäisten juonteiden ja kuivan ihon silmäympärysiholla. Nopeasti imeytyvä voide on todella hellävarainen, ja se häivytti kuivuusjuonteitani heti ensimmäisillä käyttökerroilla.

Ainesosiltaan voide on timanttia: veden sijaan se pohja on tehty ruusuveteen, hyaluronihappo sitoo kosteutta ja antioksidanttipitoiset kasviuutteet uudistavat ihoa.

Arvioni tuotteesta: Silmänympärysihon todelliset tehotuotteet

Tuote verkossa: *100% Pure Retinol PM silmänympärysvoide


Paras luonnonkosmetiikan seerumi
Murumuru C-vitamiiniserumi on huipputuote monesta syystä. Se on edullinen, se sopii monelle ihotyypille, ja se hoitaa tutkitusti toimivilla ainesosilla. Seerumin sisältämä C-vitamiini kirkastaa sameaa ihoa, aknejälkiä ja pigmenttivaurioita, ja hyaluronihappo sitoo kosteutta iholle tehokkaasti. Koostumus imeytyy nopeasti, ja seerumi sujahtaa huomaamattoman tuntuisesti kasvovoiteen ja meikin alle.

Tuote netissä: *Murumuru C-vitamiiniserumi


BYBI  Beauty Bakuchiol Booster -seerumi ajaa samassa tuotteessa parhaan seerumin sekä kasvoöljyn virkaa. Kepeä koostumus on simppeli, mutta sitäkin tehokkaampi ikääntymisen ensi merkkeihin. Bakuchiol-uute on luonnonkosmetiikan vastine voimakkaalle antioksidantille ja anti age-ainesosalle A-vitamiinille, eli retinolille. Öljyseerumi pehmentää ihoa nopeasti, ja pitkässä juoksussa se taistelee esim. kuivuutta ja pigmenttijälkiä vastaan. Jos ihosi on ärtynyt joskus retinolista, kokeile tätä! En enää ihmettele, miksi BYBIn boosterit myydään usein nopeasti loppuun.

Tuote netissä*BYBI  Beauty Bakuchiol Booster

Arvioni tuotteesta: BYBIn boosterit ja Mega Mist testissä


Paras kasvokuorinta
Mossa Juicy Peel 5 min on rakeeton kuorinta, jonka juju on ihoa voimakkaasti kirkastavissa hedelmähapoissa. Viiden minuutin vaikutusaika on tarpeeksi, sillä tehokkaat AHA-hedelmähapot kuorivat ja heleyttävät ihoa välittömästi. Tuntuma on vähän kipristelevä, kuten oikeissa tehokkaissa hedelmähappokuorinnoissa tuleekin olla. Suosittelen iholle, joka kaipaa heleytystä, epäpuhtauksien hillintää ja uudistumisen boostaajaa.

Tuote verkossa: *Mossa Juicy Peel 5 min -kuorintanaamio

Arvio: Mossan uutuudet testissä

Paras kasvonaamio
Edible Beauty Sleeping Beauty Purifying -yönaamio on täyteläinen epäpuhtauksia hillitsevä kasvonaamio, jonka voi jättää huoletta yön yli vaikuttamaan kosteusvoiteen tavoin. Toisin kuin useimmat epäpuhtaan ihon kasvonaamiot, tämä ei kuivata ihoa, vaan on koostumukseltaan kermainen ja rauhoittava. Tähtiainesosina loistavat mm. puhdistava savi, aloe vera ja tasapainottavat kasviuutteet.

Tuote verkossa: *Edible Beauty Sleeping Beauty Purifying Mousse -yönaamio

Arvioni: Mikä yönaamio? Testissä kaksi erilaista

Laveran biohajoavat sheet maskit saavat kunniamaininnan.

luonnonkosmetiikan vartalooljy
Luonkos vartaloöljykakku on vuoden paras vartaloöljy - kaiken lisäksi kotimainen zero waste -tuote!

Parhaat luonnonkosmetiikan vartalotuotteet


Paras luonnonkosmetiikan deodorantti
The Ohm Collection voidemainen deodorantti on alumiiniton luonnonkosmetiikan deo, jonka tehot pitävät täysin normaaleissa arkipäivissä. Ei hajuhaittoja, märkiä kainaloita tai tahmaisia jälkiä paidassa. Voidemaisen deodorantin tehokkuus perustuu ruokasoodaan, minkä ohella deo sisältää mm. kainaloita hoitavaa sheavoita ja kookosöljyä. Useampi luonnollinen deo on tuottanut minulle pettymyksen, mutta The Ohm on niitä valittuja tuotesarjoja, joihin uskallan luottaa.

Tuote verkossa: *The Ohm Collection voidemainen deodorantti (eri vaihtoehtoja)


Paras vartalon kosteusvoide
Atopik Anti Age -kosteusvoide on nappivalinta kuivalle, herkälle ja aikuiselle kropan iholle.  Vartalovoide levittyy samettisesti ja imeytyy niin nopeasti, että voidetta ehtii käyttää kiireisenä arkiaamunakin ennen vaatteiden pukemista. Ja mikä hoitavuus - voide rauhoittaa kuivan kutisevaa ihoani parissa päivässä. Uutuusvoide kosteuttaa ihoa mm. hyaluronihapon, mustikansiemenöljyn ja E-vitamiinin tehokombolla.

Arvio vartalovoiteesta: Kotimaisen luonnonkosmetiikan uutuuskatsaus

Paras suihkugeeli
Laveran uusissa suihkugeeleissä on monta herkullista ja raikasta tuoksua, jotka ovat kaukana perinteisestä luonnonkosmetiikan tuoksuista. Erityisesti pidin pirteästä inkivääri-matcha-suihkugeelistä!

Tuote netissä: *Lavera suihkugeeli Active Touch 

Paras vartalon kuorinta-aine
UpCircle kahvikuorinta vartalolle on samalla sopivan rouhea ja ihoa hoitava kuorinta. Kahvin, merisuolan ja eteeristen öljyjen hemmotteleva kombo sisältää myös kasviöljyä, minkä ansiosta iho jää sekä pehmeäksi että kosteutetuksi kuorinnan jäljiltä. Tiesitkö, että UpCircle käyttää kosmetiikassaan hävikistä pelastettuja kahvinporoja?

Tuote verkossa: *UpCircle kahvikuorinta


Paras vartaloöljy
Luonkos vartaloöljykakku on super-riittoisa, ekologisesti pakattu ja täynnä ihoa helliviä kasviöljyjä. Palamainen vartaloöljy on erinomainen lukitsemaan iholle veden ja kosteusvoiteen tuomaa kosteutta, joten se on parhaimmillaan vartalovoiteen päälle levitettynä. Ja se käyttöohje? Hiero suoraan iholle, siihen se tasoittuu!

Tuote verkossa: *Luonkos vartaloöljykakku

paras luonnonkosmetiikan shampoo
Überwoodin shampoo nousi vuoden parhaimmaksi

Parhaat vegaaniset luonnonkosmetiikan hiustuotteet


Paras luonnonkosmetiikan shampoo
Überwood värjättyjen hiusten shampoo on todella hyvin pesevä luonnonkosmetiikan shampoo, joka jättää hiuksiin luonnollisen kiillon ja pehmeän tunnun. Shampoo pesee hiukset ilmaviksi, vaahtoaa hyvin, eikä takuta hiuksia. Suosittelen nopeasti rasvoittuville, värjätyille ja normaalikuntoisille hiuksille.

Lue arvio: Überwood - luonnonkosmetiikan hiustuotteet ekopakkauksissa

Tuote netissä: *Überwood värjättyjen hiusten shampoo


Paras hoitoaine
HelemaalShean palahoitoaineet olivat minulle aivan uusi juttu, mutta loistava löytö. Palahoitoaineen hoitavuus on todella hyvä: hiukset jäävät kosteutetuksi, sileiksi ja helposti selvitettäväksi.

Lue arvioni: Hoitoainepala rasvoittuville hiuksille | Miten toimii hiusten palahoitoaine?


Paras luonnonkosmetiikan hiusmuotoilutuote
Less is More suolasuihke tuo hiusten muotoiluun välitöntä ryhdikkyyttä: suolasuihke karheuttaa hiuksia luonnollisesti, jolloin ponnari ja kampaukset on helpompi tehdä liukkaisiin hiuksiin. Kampaamotason suolasuihke ei jätä hiuksia koppuraiseksi, ja se kuivuu nopeasti muotoonsa.

Tuote verkossa: *Less is More Elderflower suolasuihke 

Kunniamaininnan saa edullinen *Murumurun hiuslakka.

paras luonnollinen aurinkovoide
Hynt Beautyn SPF -kasvovoide oli kiistatta vuoden paras kasvojen aurinkosuoja

Parhaat vegaaniset ja luonnolliset itseruskettavat ja aurinkosuojat


Paras asvojen aurinkosuojavoide
Hynt Beauty Sun Prep SPF25 on aivan omaa luokkaansa: äärimmäisen miellyttävä, sekunneissa kasvoille asettuva ja samalla ihoa hoitava luonnonkosmetiikan aurinkosuoja. Meikin alle sopiva aurinkosuoja ei jätä hitustakaan valkoisuutta kasvoille, ja tuntuma on sopivan kevyt myös hellepäivinä. Jos olet kuullut, että luonnonkosmetiikan SPF-voiteet olisivat koostumukseltaan haastavia, Hynt Beauty karistaa viimeisetkin tällaiset epäluulot.

Tuote verkossa: *Hynt Beauty Sun Prep SPF25

Kokemuksiani tuotteesta: Hynt Beauty Sun Prep - luonnonkosmetiikan kulttisuosikit


Paras vartalon aurinkosuoja
Algamaris SPF 30 Spray on kestosuosikkini monesta syystä. Korkea SPF-kerroin on toki must, mutta vieläkin tärkeämpää on, että aurinkosuoja levittyy iholle sulavasti, ilman valkoisuutta tai pitkää hieromista. Ja niinhän Algamariksen bestselleri tekeekin! Plussa vaniljaisesta tuoksusta.

Tuote verkossa: *Algamaris SPF 30 Spray


Paras vartalon itseruskettava 
Cholate Sunin Tanning Cream Face & Body on suklaantuoksuinen kepeä voide, joka muistuttaa täydellistä vartalovoidetta. Tasaisesti imeytyvän itseruskettajan sävy on ihonsävyyn mukautuva, eikä oranssia sävyä tai liian isoa kontrastia tarvitse pelätä. Tuote on täydellinen myös ensi kertaa itserusketusta kokeilevalle.

Tuote verkossa: *Cholate Sun Tanning Cream Face & Body

Arvio tuotteesta: Luonnonkosmetiikan aurinkotuotteiden kulttisuosikit


Paras itseruskettava kasvoille
Zuii Organic Gradual Tan -kasvovesi on lempeästi ja astettain ruskettava kasvovesi, joka sopii hyvin myös ensi kertaa itseruskettajia kokeilevalle. Kasvovesi ei tuoksu juuri miltään, ja sitä voi käyttää normaalisti osana ihonhoitorutiinia kasvovoiteen alla.

Tuote verkossa: *Zuii Organic Gradual Tan - astettain ruskettava kasvovesi


Kommentit

 1. Algamarisin spf30 on kyllä vuodesta toiseen se paras aurinkosuoja kropalle, sen voittanutta ei vaan ole luonnollisten puolelta. <3

  VastaaPoista
 2. Luonkosin kakut on kyllä parhautta ja jäävät mulla ainakin ihan vakiokäyttöön! Bybi on toinen aivan uskomaton brändi jonka tuotteisiin olen rakastunut kerta toisensa jälkeen aina uudestaan ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on sitten samoja suosikkeja siis :) BYBI oli kyllä koko vuoden parhaimpia brändilöytöjä.

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^