Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Vuoden parhaat luonnonkosmetiikan meikit | vegaaniset vinkit 2019 | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Vuoden parhaat luonnonkosmetiikan meikit | vegaaniset vinkit 2019

*mainoslinkki

Uusi vuosikymmen tarkoittaa katsausta vuoden parhaisiin luonnonkosmetiikkatuotteisiin. On aika käydä läpi ne parhaimmista parhaat vegaanisen luonnonkosmetiikan meikit vuodelta 2019. Tuotteet ovat käyttiksiä toki myös uudella vuosikymmenellä!

Tällä kertaa jaan vuoden Vegan Beauty Awardsini parhaat vegaaniset luonnonkosmetiikat kahteen osioon, meikkeihin ja ihonhoitoon.

Kriteerinä listalle pääsemisessä oli vegaaninen ja luonnollinen kosmetiikkatuote, joka oli ylittänyt odotukset ja lyönyt laudalta kilpailijansa. Moni loistava tuote jäi pois, mutta valinnat olivat lopulta aika helppoja. Bloggaajana testaan kymmeniä huipputuotteita vuodessa, mutta kokemuksen kautta lopulta ne parhaimmat tule poimittua helposti.

Lue myös: Vuoden 2019 parhaat vegaaniset luonnonkosmetiikan ihonhoitotuotteet

parhaat vegaaniset luonnonkosmetiikan meikit

Vuoden parhaat luonnonkosmetiikan meikit - vegaaniset valinnat

Kaikki mainitut tuotteet ovat vegaanista luonnonkosmetiikkaa. Pikakertauksena: vegaaninen kosmetiikka tarkoittaa tuotetta, jossa ei ole eläinperäisiä ainesosia, eikä sitä ole testattu eläinkokeilla. Luonnollisella kosmetiikalla viittaan tuotteeseen, joka on valmistettu luonnonkosmetiikan kriteerien mukaisesti.


Paras meikinpohjustaja eli primer
Kotimaisen Korento Cosmeticsin Soft Velvet Primer häivyttää ihohuokosten näkyvyyttä, tasoittaa ihon sävyä ja jättää samettisen puuterimaisen pinnan. Meikin levittyvyyttä parantava tuote hoitaa ihoa muun muassa arganöljyn ja E-vitamiinin avulla. Primer sopii etenkin pintakuivalle ja kuivalle iholle.

Tuote verkkokaupassa: Korento Cosmetics meikinpohjustaja 

Lue postaukseni tuotteesta: Korento Cosmetics - meikkiuutuudet

Paras luomivärin pohjustaja
Alima Pure Eye Primer on pitkään kaivattu luonnonkosmetiikan silmämeikinpohjustaja, joka auttaa luomivärejä pysymään luomilla tasaisesti, ilman että ne kerääntyvät luomivakoon tai väljähtävät kesken päivän. Voidemainen silmämeikin pohjustaja on hennosti sävyttävä.

Tuote verkossa: *Alima Pure Eye Primer 

Paras peitevoide
Absolution Le Multi Correcteur -peiteaine on super-pigmenttinen, helposti levittyvä ja sekä silmänalusille että näpyille sopiva. Koostumus levittyy näppärästi sormella, ja peittävyysastetta on helppo säätää itse. Luulin pitkään, etten löydä kehutulle Hynt Beautyn vegaanipeiteaineelle haastajaa, mutta tässä se on. Sävyskaala on todella hyvä, ja myös hyvin vaaleaihoisena löysin itselleni sopivan.

Tuote verkossa: *Absolution Le Multi Correcteur -peitevoide

Postaukseni tuotteesta: Kestävä meikkipohja luonnonkosmetiikalla

Paras meikkivoide
Madaran Soft Glow Foundation -meikkivoide on kuultava, ihoa kosteuttava ja puolipeittävä meikkivoide, jonka peittävyysastetta voi hieman säätää. Uutuusmeikkivoide sopii etenkin normaalille, kuivalle ja sekaiholle. Lopputulos on luonnollinen ja omaan ihoon hyvin sulautuva, mutta tarpeeksi peittävä. Meikkivoide levittyy tasaisesti joko ihan sormin tai siveltimen avulla, enkä löydä sen koostumuksesta moitteen sanaa.

Tuote verkossa: *Madara Soft Glow -meikkivoide

Arvioni Madaran meikkivoiteesta: Madaran meikit - vegaaniset uutuudet testissä

Kokeilin vuonna 2019 monia huippuhyviä luonnonkosmetiikan meikkivoiteita, ja kunniamaininnan saa myös kuultava *Essen SPF 30 -meikkivoide (lue arvioni Essen meikkivoiteesta)) ja *Zuiin Lux-meikkivoide.

Paras kulmaväri
Madara Brow Pomade on kulmavaha, jossa on paljon pigmenttiä, hyvä sävyvalikoima ja pitkäkestoinen koostumus. Vahamainen kulmaväri pitää kulmat myös hyvin ojennuksessa ja on todella riittoisa.

Tuote verkossa: *Madara Brow Pomade

Arvio: Madaran meikit - vegaaniset uutuudet testissä

Kulmakarvageeleistä puolestaan kunniamaininnan saa *Benecosin kulmageeli.

Paras puuteri
Benecosin itse koottavan paletin (it-pieces) kivipuuteri kului loppuun viimeistä murua myöten. Mattapintainen, meikin hyvin kiinnittävä ja tasaisesti levittyvä puuteri kuuluu meikkipussin vakiokamppeisiin.

Lue kokemuksia: Edulliset luonnonkosmetiikan meikit - Benecosin uutuudet

Paras mineraalimeikki
Alima Pure Satin Matte -mineraalimeikkipuuteri on mineraalimeikkien priimaluokkaa: se on helposti kerrostettava, mattapintainen ja pitkäkestoinen myös hikoillessa. Myös sävyjen valikoima on todella hyvä, sillä pohjasävyt ulottuvat kylmän, neutraalin ja lämpimän ihosävyn tarpeisiin.

Tuote verkkokaupassa: *Alima Pure Satin Matte

Lue arvio: Mineraalimeikit - 5+1 suosikkia

Paras poskipuna
Uuden GRN-tuotemerkin puuterimainen poskipuna on pigmenttinen, helposti levittyvä ja näppärästi häivyttyvä luonnonkosmetiikan poskipuna. Olen käyttänyt sävyä Rosewood, joka on mattapintainen ja monelle ihonsävylle sopiva ruusuinen puna.

Tuote verkossa: GRN poskipuna Rosewood


Paras highlighter/korostustuote 
Korento Cosmetics Rose Quartz Highlighter on voidemainen, luonnollisen kuultava ja pehmeästi levittyä hehkutuote. Tätä voi sipaista niin kulmaluulle, silmäkulmaan, poskille kuin vaikkapa amorin kaarelle.

Lue arvioni: Korento - meikkiuutuudet testissä


Paras luomiväri
Inika Organic -tuotesarjan luomiväreissä riittää pigmenttiä, monipuolisia koostumuksia ja ihania värejä. Olen käyttänyt Black Sand-luomiväriduoa, jossa on helmiäisen sävyinen ruusukultainen sekä mattamusta väri.

Inikan luomivärit verkossa: *Inika luomivärit

Kunniamaininnan saa GRN -meikkisarjan paletti Morning Dew, joka on luonnollisen meikkilookin peruspaletti, jonka sävyt levittyvät hyvin ja ovat helppoja häivyttää.

Paras huulipuna
Zuii Lux -huulipunat täyttävät täydellisen huulipunan kriteerit huippuarvosanoin: sävyt ovat voimakkaita, lopputulos puolimattapintainen ja pitkäkestoinen. Zuiin vegaaniset huulipunat hoitavat samalla huulia mm. kasviöljyjen avulla - tuntuma ei silti ole öljyinen. Sävyvalikoima sisältää kaikki tärkeimmät klassikot! Huomaa, että Zuii Lux-huulipunat ovat eri huulipunia kuin Zuiin aiemmin julkaisemat huulipunat.

Tuote netissä: *Zuii Organic Lux huulipuna

Arvioni tuotteesta: Uudelleen ostettu - paras luonnonkosmetiikan huulipuna

Benecosin mattahuulipunat saavat kunniamaininnan.

Paras luonnonkosmetiikan huulikiilto
Madara Glossy Venom on tahmaamaton ja vegaaninen huulikiilto, joka jättää huulille kauniin luonnollisen kiillon. Madaran tapaan tuote on myös huulia hoitava ja kosteuttava. Sävyvalikoima on myös laaja ja enemmän kuin luonnollisia nudesävyjä.

Tuote verkossa: *Madara Glossy Venom

Lue arvio: Madaran meikit - vegaaniset uutuudet testissä

Paras luonnonkosmetiikan ripsiväri
Boho Jungle Mascara on pidentävä, erotteleva ja luonnollisesti tuuheuttava luonnonkosmetiikan vegaaninen ripsiväri. Ripsiväri kestää pitkät päivät, ei varise, mutta peseytyy helposti pois. Erityisen hienoa on, että maskara säilyttää ripsien taivutuksen!

Tuote verkossa: *Boho Jungle Mascara

Lue postaus ja katso kuvat: Luonnonkosmetiikan ripsivärit testissä - Boho Cosmetics


Paras eyeliner/silmänrajauskynä
Inika Organicin silmänrajauskynät ovat pehmeitä, värikkäitä ja helposti levittyviä. Kun etsit meikkynää nopeaan ehostukseen, tsekkaa tämä!

Tuote verkossa: *Inika Organic silmänrajauskynä

Paras kynsilakka
Kure Bazaarin kynsilakat ovat sekä astetta luonnollisempia, upean värikkäitä että kynsillä hyvin kestäviä. Olen erityisen tykästynyt Kure Bazaarin hoitavaan aluslakkaan, mutta myös moni värilakka on ollut käytössäni. Kynsilakka ei ole virallista luonnonkosmetiikkaa, mutta jopa 85% ainesosista on luonnon raaka-aineista, kuten perunasta, maissista ja vehnästä. Koko Kure Bazaarin valikoima on vegaaninen.

Tuote verkossa: *Kure Bazaar kynsilakat

Paras parfyymi 
Avril Organicin parfyymit ovat sekä edullisia (alle 20 e!), luonnollisia että ihanan raikkaan tuoksuisia. Kun etsit helposti lähestyttävää luonnonkosmetiikan parfyymia, Avrilin valikoima kannattaa katsastaa.

Tuote verkossa: *Avril Organic parfyymit

Postaukseni tuotteesta: Edullinen luonnonkosmetiikan tuoksu

Comments

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^