Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Pulpe De Vie - kosmetiikkaa hävikkiruokaa hyödyntäen | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Pulpe De Vie - kosmetiikkaa hävikkiruokaa hyödyntäen

Pulpe De Vie -kosmetiikka saatu pr-tuotteena
*mainoslinkkiKosmetiikka, joka taistelee ruokahävikkiä vastaan, on äkkiseltään yllättävä, mutta perin fiksu idea. Pulpe De Vie on luonnonkosmetiikan tuotesarja, jonka raaka-aineiden juju on käyttää muutoin hävikkiin joutuvia hedelmiä. Pulpe De Vie käyttää tuotteissaan vain sellaisia vihanneksia ja hedelmiä, jotka ovat esimerkiksi epämuodostuneita, väärän kokoisia tai muutoin epäsopivia myyntiin - mutta täysin käyttiksiä ominaisuuksiltaan ja ravintoarvoiltaan.

Pulpe De Vie on syksyllä Suomessa lanseerattu tuotesarja, joka onkin tervetullut lisä edullisen ja vegaaniystävällisen luonnonkosmetiikan skeneen. Tuotesaja valmistaa ihonhoitotuotteita laajalla skaalalla aina putsareista seerumeihin. 

Pulpe de Viella on sekä luonnonkosmetiikan Ecocert-sertifikaatti että Petan eläinkokeettoman kosmetiikan tunnus. Suurin osa tuotteista sopii vegaanille (osassa on hunajaa).

Ja mikä on myös hienoa, Pulpe De Vien hinnat eivät päätä huimaa: esim. kaikki tämän postauksen tuotteet ovat kirkkaasti alle 20 euroa. 

Olen testannut muutamaa Pulpe De Vien tuotetta, ja joukosta löytyy perushyvää luonnonkosmetiikkaa miellyttävällä koostumuksella. Tuotteista tuleekin fiilis, että tuotesarja sopii etenkin nuorille, jotka ensi kertaa kokeilevat luonnonkosmetiikkaa sekä perushyvän budjetti-luonnonkosmetiikan ystäville.

pulpe de vie luonnonkosmetiikka

Pulpe De Vie - kokemuksia hävikkihedelmiä hyödyntävästä luonnonkosmetiikasta


After date - geelimäinen misellivesi ihonpuhdistukseen

"Puhdistava misellihyytelö" kuulostaa tuotteelta, jonka koostumus jakaa varmasti mielipiteitä. Geelimäinen misellivesi on normaalia misellivettä paksumpi, mutta puhdistusgeeliä kiinteämpi - ja hellävaraisempi!

Koostumus ehkä ihmeteyttää ensi käyttökerralla, mutta muuten misellihyytelö on Pulpe De Vien tähtituote. Plussan miselligeeli (tai hyytelö) saa hyvästä putsaustehostaan. En odota, että mikään misellivesi puhdistaa kaiken meikin pois, mutta tämä miselligeeli on hyvin lähellä tätä.

Miselligeelin putsausteho on lähellä perinteistä puhdistusgeeliä, mutta tuntuma on paljon hellävaraisempi. Miselli ei jätä kasvoja kuivan tuntuiseksi tai ylipese niitä, joten miselligeeli on omiaan kuivalle iholle ja talvella. Miselligeeliä kannattaa hieroa suoraan käsillä kasvoille ja pyöritellä kasvoille pienen vesimäärän kanssa, jolloin puhdistustehot saavat boostia.

Hedelmä- ja vihannesosastolta misellihyytelöön on poimittu mm. porkkanaa ja sitrushedelmiä, ja misellin tuoksu on hyvin mieto ja raikas.

Tuote House of Organicissa: *Pulpe De Vie After Date Puhdistava Misellihyytelö 200ml


Pulpe de vie misellivesi

Puhdistava Detox-misellivesi

Nyt puhumme perinteisestä vesimäisestä misellivedestä, joka hoitaa miselliveden kevyen ja hellävaraisen puhdistustehtävän hyvin. Pulpe De Vien vesipohjainen misellivesi saa hoitavuutta kosteuttavasta glyseriinistä ja mm. melissan, sitrusten ja porkkanan uutteesta. Koko Pulpe De Vien valikoima ei kuitenkaan ole yrttimäistä luonnonkosmetiikkaa tai "hippiä", vaan tuotetta ei erottaisi marketissa tavanomaisesta kosmetiikasta.

Yksistään misellivesi ei putsaa paksua meikkiä, mutta on loistava mm. silmämeikin puhdistuksessa ja meikin irrottamisessa ennen pesua vedellä tai toisella puhdistusaineella. Suosittelen käyttämään misellivettä joko meikittömien kasvojen puhdistuksessa tai meikattujen kasvojen puhdistuksen apuna.

Kun etsit misellivettä joka on riittoisassa ja kerrankin tarpeeksi isossa pakkauksessa, tsekkaa tämä yksilö!

Tuote verkkokaupassa House of Organicissa: *Pulpe De Vie Beautiful Plant Puhdistava Detox Misellivesi 400ml 


Vaahtoava kasvojenpuhdistusöljy - tai siis puhdistusgeeli

Pulpe De Vien valikoimassa on paljon erilaisia kasvojen puhdistusaineita, joista vaahtoava kasvojenpuhdistusöljy -nimetty tuote herätti mielenkiinnon. Hetkinen - miten öljy voi vaahdota? No, parin käyttökerran jälkeen selveni, että kyseessä on enemmän öljypitoinen puhdistusgeelimäinen tuote kuin virallinen puhdistusöljy. Tuotteen ensimmäinen ainesosa on vesi, jota seuraa muun muassa glyseriini ja vadelmasta uutettu vesi. Öljynä ainesosalistassa tulee myöhemmin luumunkiviöljy. 

No, pienestä käsite-erosta huolimatta Tantalize Me on mainio kasvojenputsari. Kun puhdistusainetta sekoittaa kasvoille ja lisää vettä, se alkaa vaahtoamaan. Jännittävää, ja ihan toimivaa! 

Putsari muuttuu nopeasti miedosti vaahtoavaksi, geelimäiseksi putsariksi. Puhdistusteho ja tuntuma muistuttaa pitkälti puhdistusgeeliä, eikä iholle jää lainkaan öljyistä tuntua.

Tantalize Me -putsari irrottaa kasvomeikin todella hyvin, ja jättää ihon lähes narskuvan puhtaaksi. Putsari onkin misellivettä tehokkaampi meikatulle, normaalille ja rasvaiselle iholle. 

Tuote verkossa House of Organicissa: *Tantalize Me! Vaahtoava kasvojenpuhdistusöljy 75ml

pulpe de vie seerumi

Kirkastava seerumi helmiäispigmentillä - Like a Diamond


Like a Diamond -seerumi lupailee ihosta sädehtivää, ja se loihtii kasvoille hehkua helmiäisenä kimaltavan sävynsä avulla. Seerumissa on kevyesti hohtavaa mica-mineraalipigmenttiä, minkä vuoksi väri ei ole läpinäkyvä vaan helmiäinen - eli kasvot heleytyvät ulkoisesti aina seerumia käyttäessä.

Seerumi sisältää muun muassa hävikki-kiiviä (!), taikapähkinää, ruusuvettä, koivu-uutetta, lukuisia kasviuutteita ja kasviöljyjyä muun muassa auringonkukasta. Ainesosalista onkin todella pitkä, josta edellä mainitut raaka-aineet nousevat esille antioksidanttisina, kosteuttavina ja pehmentävinä. 

Seerumin koostumus on miellyttävän ohutta ja iholle nopeasti humpsahtavaa, joten se sopii hyvin kosteusvoiteen alle. Helmiäiskoostumus ei kimalla iholla, mutta tuo pientä hehkua. Tämän vuoksi seerumi on omiaan samealla ja pintakuivalla iholla, joka ei kaipaa tuhtia koostumusta, vaan nopeaa heleytyksen fiksaajaa.

Hyvin kuivalle iholle suosittelen hoitavampaa ja täyteläisempää seerumia ja kosteusvoidetta, sillä Like a Diamond on hyvin fluidimainen. Jään itse kaipaamaan seerumilta enemmän hoitavuutta ja tehokkaampaa aktiviiaineiden cocktailia - suosin tuotteita, joiden jujuna on parit laadukkaat raaka-aineet usean ainesosan kombon sijaan.

Pikaheleyttäjä-seerumi on muuten niitä superharvinaisia alle 20 euron luonnonkosmetiikan seerumeita, mitä markkinoilla on.Pulpe De Vien kosmetiikkaa voit hankkia verkosta ainakin seuraavista paikoista:

*House of Organic - katso koko valikoima

*Biodelly  - Pulpe De Vie 

pulpe de vie sertifikaatit


Kootut fiilikset Pulpe De Vie-kosmetiikasta


Pidän tuotteiden ideasta, edullisesta hinnasta ja tuotteiden helppokäyttöisyydestä. Ulkoasultaan, fiilikseltään ja koostumuksiltaan Pulpe de Vie sopii hyvin nuoren ensimmäiseksi luonnonkosmetiikan tuotesarjaksi, jolla katetaan ihon perushoidon tarpeita. Myös budjettikosmetiikan ystävät löytävät tuotteista kavereita - esimerkiksi misellivedet ovat oikein jees.

Jäin kuitenkin kaipaamaan viimeistellympää ja hoitavampaa tuotetuntua, joka sopisi vaativamman ihonhoitajan tarpeisiin. Joka tapauksessa seuraavaksi aion kokeilla tuotesarjan biohajoavia kasvonaamioita, sillä ne vaikuttavat mielenkiintoisilta!Onko sinulla kokemuksia Pulpe De Vie -kosmetiikasta?

Kommentit

  1. Olen parista blogista näistä lukenut ja mielenkiintoisilta vaikuttavat! Idea on hyvä, edullinen hinta plussaa ja pakkausten ulkonäkö on eri nätti :) voisin hankkia sarjasta puhdistustuotteet mutta koska ihoni on ikääntyvä, kuiva ja vaatii nykyään enemmän, kosteutustuotteet sitten muualta jos näistä ei löydy ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pulpe De Vie onkin nyt syksyllä saapunut Suomeen, oli ilmeisesti joitakin vuosia aiemmin myös. :) Olen samaa mieltä, putsarituotteet sopii parhaiten tästä sarjasta mulle. :)

      Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^