Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Lily Lolo vegaaniset huulipunat ja voidemainen meikkipohja | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Lily Lolo vegaaniset huulipunat ja voidemainen meikkipohja

Lily Lolon meikit pr-tuotteita, mainoslinkki*


Kuten moni someseuraajani tietää, mineraalimeikkejä valmistava Lily Lolo on yksi kaikkien aikojen suosikkini meikkituotteissa. Lily Lolon tuotevalikoima on kohtuuhintainen (lähes kaikki alle 20 euroa), ihoystävällinen (ei turhia ihoa tukkivia ainesosia) ja lähes kokonaan vegaaninen.

Lily Lolon valikoima on viime aikoina kasvanut kauan odotettuihin *vegaanisiin huulipuniin ja *voidemaiseen meikkipohjaan, joista kerron nyt käyttökokemuksiani. Jo ennestään voin suositella tutustumaan Lily Lolon mineraalimeikkipuuteriin, luomiväripaletteihin, Big Lash -maskaraan ja esimerkiksi poskipuniin.

Lily Lolo valmistaa mineraalipohjaisia meikkejä. Suuri osa meikeistä sopii vegaanille, ja tuotesarjalla on eläinkokeeton sertifikaatti (Leaping Bunny).

lily lolo meikit

Lily Lolon uutuusmeikit 2020 - vegaaniset huulipunat ja voidemainen meikkipohja

Lily Lolo voidemainen meikkipohja

Lily Lolon voidemainen meikkipohja (eli meikkivoide) on hyviä uutisia sinulle, joka etsit peittävää luonnonkosmetiikan meikkivoidetta valoa heijastavalla lopputuloksella. Koostumus on helppo levittää siveltimellä, ja meikkivoiteella voi loihtia täysin full coverage -lopputuloksen. Meikkivoide muistuttaa hieman Korento Cosmeticsin voidemaista meikkipohjaa.

Meikkipohja levittyy parhaiten meikkivoidesiveltimellä tai meikkisienellä. Käsin meikkivoiteen levittäminen on työlästä, joten suosittelen suosiolla sivellintä.

Meikkivoiteella saa helposti lopputuloksen, joka peittää mm. pigmenttierot, näpyt ja ihonsävyn epätasaisuudet täysin. Tästä huolimatta koostumus ei ole raskas, ja kevyemmällä sivellinkädellä meikkipohja on luonnollisen kuulas.

Kun meikkipohjan levittää huolella, se kestää tasaisena lipsahtamatta ihohuokosiin. Korjaan meikkiäni itse meikkipohjasta riippumatta aina kasvojen t-alueelta, ja niin tässäkin tapauksessa - mutta en meikkipohjan, vaan ennemminkin kiiltelevän ihoni vuoksi.

Koska meikkipohja jättää ihon hieman kuultavaksi eikä mattapintaiseksi, suosittelen sitä normaalille, kuivalle ja pintakuivalle iholle. Meikkipohja pitää sisällään Lily Lololle tuttuun tyyliin ihoa hoitavia kasviperäisiä ainesosia: esimerkiksi jojoba- ja arganöljy sopivat monelle ihotyypille, eivätkä ne ole komedogeenisiä eli ihoa tukkivia.

Valitsin vaaleimman sävyn, Cotton, joka purkissa näytti kummakseni liian tummalta, mutta kasvoille se sulautui täydellisesti. Sävy on hyvin vaalea, ja sopii minulle, joka käyttää aina sitä vaaleinta meikkivoidesävyä lähes mistä vain meikkilinjasta. Sävyjä on yhteensä 10, ja muut sävyt ovat valitsemaani sävyä tummempia.

 • Peittävä (full coverage)
 • Kuultava, ei täysin mattapintainen
 • Helppo levittää siveltimellä
 • Kattava 10 sävyn valikoima
 • Kannattaa kiinnittää puuterilla
 • Todella hyvä hinta-laatusuhde!
Tuote verkossa: *Lily Lolo voidemainen meikkipohja (House of Organic)


Lily Lolo Vegan Lipstick Stripped, In The Altogether, Birthday Suit

Lily Lolo vegaaninen huulipuna 

Lily Lolon ensimmäiset vegaaniset huulipunat ovat luonnollisen meikin kivijalkatuotteita: lempeät sävyt, kosteuttava koostumus ja tasainen levittyvyys tekevät huulipunista simppelin toimivia.

Suosittelen Lily Lolon punia etenkin sinulle, joka etsit arkeen sopivia luonnollisia - mutta et värittömiä - huulipunia. Kompakti sävyalikoima on enemmän maanläheinen kuin räiskyvä, ja punia löytyy niin nudesävyistä, oranssipohjaisista kuin perinteisistä punaisista punista.

Lily Lolon huulipunat ovat nappivalinta rohtuville ja kuiville huulille, sillä niiden kasviöljypohja kosteuttaa huulia. Kosteuttava koostumus antaa aina hieman periksi huulipunan kestolle, joten punaa tulee korjailla syömisen ja juomisen jäljiltä.
 • Luonnollinen sävyvalikoima
 • Kosteuttava ja tuoksuton koostumus
 • Tasainen, semi-mattapintainen jälki 
 • Edullinen löytö
Testisävyni olivat seuraavat. Kaikki aivan täydellisen sopivia arkimeikkiin, mutta Birthday Suit on suosikkini, sillä näin tyylikästä nuden sävyistä huulipunaa on vaikea löytää luonnonkosmetiikasta.

Birthday Suit - klassinen my lips but better -nudehuulipuna. Persikkainen pohjasävy.

Stripped - tumman punaruskea lämpimän sävyinen puna.

In the Altogether - aavistuksen hohtava, pinkki nudesävy.

Lily Lolon vegaaniset huulipunat verkossa: *Lily Lolo Vegan Lipstick vegaaninen huulipuna (House of Organic)Sävyt kädellä ylhäältä alas: In the Altogether, Birthday Suit, Stripped.
Meikki Lily Lololla: Big Lash -ripsiväri, voidemainen meikkivoide, huulipuna sävyssä Stripped, luomivärit Lily Lolon useista eri luomiväripaleteista.

Lue lisää vinkkejä vegaanisesta meikistä: 

Vegaaniset huulipunat listattuna

Vegaaniset luonnonkosmetiikan meikkivoiteet listattuna

Lily Lolo Big Lash -ripsivärin kokemuksia

Kommentit

 1. Todella ihania sävyjä kaikki kolme huulipunissa. Mua harmittaa, yli kaiken, et huulipunia ei saa oikein koskaan käytettyä loppuun. Pitäisi olla vaan yksi jota pistää koko ajan, niin sitten onnistuisi. Voisi valmistajat keksiä, että noi väripuikot sisällä olisi lyhyempiä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki uudet Lily Lolon vegaaniset punat on kyllä tosi nättejä. Ja aivan totta puhut huulipunien kestosta: joskus harmittaa, kun ne kuluvat niin hitaasti. ;)

   Poista
 2. Nuo Lily Lolon huulipunat vaikuttaa hyviltä! Pitäisi itsekin kokeilla :)

  PS. Oon muuten pari punaa jopa saanut kulutettua ihan loppuun saakka :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne ON hyviä. :* Mullakin on lähes loppuun kulunut jokunen huulipuna jo elämän varrella. :)

   Poista
 3. Kiitos vegaanisesta blogista! Harmillisesti tuo meikkipohja näyttää ainakin kuvassa ihollesi aivan liian vaalealta.

  VastaaPoista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^