Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Luonnonkosmetiikan vegaaninen eyeliner ja kajalkynä - 10 vinkkiä | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Luonnonkosmetiikan vegaaninen eyeliner ja kajalkynä - 10 vinkkiä

*mainoslinkki

Mistä löytyisi eettinen ja laadukas eyeliner? Silmänrajaus kuuluu monen perusmeikkiin, ja myös vegaanisen luonnonkosmetiikan silmänrajauskyniä on nykyään jo reilusti markkinoilla.

Kokosin tähän postaukseen 10 vinkkiä vegaanisista ja eläinkokeettomista luonnonkosmetiikan eyelinereista ja kajal- tai silmänrajauskynistä, joita voit hankkia Suomesta.

Tunnen pienen piston sydämessäni, että en ole juurikaan postaillut eyelinereistä, vaikka niistä on toivottu vinkkipostausta jo kaksi vuotta sitten. Syynä on ehkä oma laiskuuteni meikkien kentällä - vaikka nestemäisten eyelinereiden jälki on superkaunista, käytän itse nykyään vain kajal-tyylisiä silmänrajauskyniä, sillä ne vain sopivat paremmin meikkaustyyliini. Osaa postauksen tuotteista olen siis käyttänyt itse, ja osa on kerännyt niin hyvin kehuja, että uskalsin nostaa niitä vinkiksi.


vegaaninen silmanrajauskyna

Luonnonkosmetiikan vegaaniset eyelinerit ja kajalkynät - 10 vinkkiä

Kokosin postauksen vinkit luonnonkosmetiikasta, jota käytän itse meikissä lähes poikkeuksetta. Kaikki mainitut tuotteet ovat vegaanisia ja eläinkokeettomia, mutta kaikkien mainittujen brändien muut tuotteet eivät välttämättä ole ainesosiltaan vegaanisia.

True Glue Organic 
True Glue Organicin nestemäinen eyeliner on kerännyt kehuja monesta syystä: sen kestävyyttä, intensiivistä väriä ja helppoa levittyvyyttä on nostettu täysiin pisteisiin. True Glue Organic tunnetaan enemmän vegaanisista irtoripsistään, mutta eyeliner vaikuttaa itse asiassa näitä kiinnostavammalta!  *True Glue Organicin tuotteita voit hankkia Suomesta vain täältä Naturellesta.

Juice Beauty
Juice Beauty tunnetaan laadukkaasta ihonhoitovalikoimasta sekä Phyto Pigments-meikeistä, joiden pigmentit ovat täysin kasviperäisiä. Mutta tiesitkö, että Juice Beautylla on myös uusi *nestemäinen eyeliner sekä *pehmeä kynämäinen rajauskynä? Vegaanisia molemmat, tietysti. Juice Beauty on sekä Leaping Bunny- että USDA Organic -sertifioitu. Niin ikään Juice Beautya voit hankkia Naturellesta.

Inika Organic
Täysin vegaanisen Inika Organicin valikoimassa on hurjan paljon vegaanisia meikkejä, joiden joukosta löytyy suosikkini pehmeistä kajalkynistä sekä nestemäinen luonnonkosmetiikan eyeliner.

Inikan valikoiman näet parhaiten netistä esim. *House of Organicista ja *TwistBesta. Inika Organicin eettiset sertifikaatit sisältävät mm. Choose Cruelty Free ja Vegan.

Benecos 
Edullinen Benecos pitää valikoimassaan mielestäni maailman *parasta kermanvalkoista kajalkynää, joka sopii täydellisesti alaluomen sisärajauksiin kirkastamaan katsetta.

 Benecosin alle viiden euron kajalkynien valikoimassa on myös vegaanille sopiva musta, vihreä (Green, Olive) ja tummansininen (Night Blue) kajalkynä. Tutustu Petan cruelty free -sertifioidun Benecosin meikkeihin maahantuojan verkkokaupassa nhs.fi ja esim. *House of Organicissa.

Lauren Brooke
*Lauren Brooken nestemäinen eyeliner on jäänyt mieleeni todella kestävänä, tarkat ja tummat rajaukset loihtivana rajauksena.  Tuotesarja on brändinä Suomessa vähän uudempi, mutta tuotteet ovat sekä fiksun hintaisia (eyeliner noin 15 euroa) että laadukkaita!

*Lauren Brooken meikkejä voit hankkia Suomesta vain TwistBesta. Tuotemerkillä on eläinkokeeton Leaping Bunny -sertifikaatti.

Boho Green Makeup
Boho-tuotesarjan *nestemäinen eyeliner on tussimainen rajauskynä, jonka musta jälki muuttuu kosteasta kuivaksi kohtuuajassa. Myös hinta on oikein fiksu, reilusti alle 20 euroa.

Absolution
Absolutionin nestemäinen *Le Liner -eyeliner on hyvin teräväkärkinen luonnonkosmetiikan eyeliner, jonka intensiivinen väri on peräisin mineraaleista. Absolutionin meikit ovat luonnonkosmetiikan bestsellereitä, joista olen pitänyt erityisesti myös peiteaineesta. Tutustu valikoimaan *täällä Joliessa!

Nui Cosmetics
Täysin vegaanisen Nui Cosmeticsin repertuaari tunnetaan muun muassa parhaasta luonnonkosmetiikan meikkivoiteesta, mutta myös parista erilaisesta silmänrajausmeikistä: tarkkakärkinen *nestemäinen eyeliner sekä geelimäinen silmänrajausväri täydentävät silmämeikin. Katso *Nui Cosmeticsin koko valikoima Biodellysta!

luonnonkosmetiikka silmanrajauskyna


Und Gretel
Kun etsit silmänrajauksiin luonnollista hehkua ja kimalletta, katsasta Und Gretelin hopeinen, upea kultainen ja pronssinen kajalkynä *täältä Jolien verkosta (muut sävyt eivät ole vegaanisia). Sävyt ovat erottuvia, ja kynän koostumus on enemmän napakka kuin pehmeä.

100 % Pure 
100 % Pure -meikit ovat kenties luonnonkosmetiikan monipuolisimpia. Vegaanisten silmänrajausmeikkien joukosta voit kurkata esimerkiksi tarkkaa jälkeä tekevän nestemäisen Long Last -eyelinerin sekä Creamy-kajalkyniä luonnollisissa sävyissä. Katso Suomen kattavin *100 % Pure -meikkien valikoima House of Organicista!! 100% Puren sertifikaateista löydät eläineettisen Leaping Bunnyn.

Oikeastihan tämä on 10 + 1 -vinkkiä, joten emme unohda vanhaa tuttua:

Lavera 
Mitäpä olisi vinkkipostaus ilman Laveraa? Luonnonkosmetiikan tutun tuotesarjan valikoimasta löydät kohtuuhinnalla mm. paksun *smokey eyes -kynän (!), jämäköitä kajaleita ja tarkkoja nestemäisiä eyelinereita. Laveran vegaaniset tuotteet tunnistat Vegan-kukkalogosta.

Haluatko lukea lisää vegaanisia luonnonkosmetiikan meikkivinkkejä? Tsekkaa seuraavat koontipostaukset

Vegaaniset luonnonkosmetiikan meikkivoiteet

Vegaaniset ripsivärit

Vegaaniset huulipunat ja -kiillot

Vegaaniset kynsilakat

Synteettiset eli vegaaniset meikkisiveltimet


Comments

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^