Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

All Tigers - nestemäinen huulipuna täynnä väriä ja kestoa | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

All Tigers - nestemäinen huulipuna täynnä väriä ja kestoa

*mainoslinkki


Ranskalainen All Tigers -huulipunamerkki on täydellinen esimerkki siitä, miten vegaaninen luonnonkosmetiikka ei tarkoita väritöntä, tylsää tai tavallista. Trendikäs tuotesarja on noussut framille huulipunillaan, joissa yhdistyy tavanomaisen mattahuulipunan kesto ja luonnonkosmetiikan lempeä ainesosacocktail.

Kun etsit huulipunaa, joka asettuu huulille tasaisesti ja kestää huulilla läpi päivän kahvinjuonnista pusutteluun, suosittelen tsekkaamaan All Tigersin valikoiman. Ja mikä parasta, All Tigers on nimensä veroinen: yritys lahjoittaa osan tuotoistaan tiikerien suojeluun luonnonvaraisia eläimiä suojelevan Poh Kao -järjestön kautta! Kaikki All Tigers -huulipunat ovat vegaanisia ja cruelty free.

*All Tigers -huulipunat ovat uusi juttu Suomessa, ja heti tilaisuuden tullen hankin yhden All Tigers -punan itselleni voittamani lahjakortin turvin. Seuraavaksi katsomme tämän ylellisen huulipunan käyttökokemuksiani.

Lue myös: Vegaaniset huulipunat listattuna

all tigers nestemainen huulipuna

All Tigers - luonnonkosmetiikan nestemäiset huulipunat 

Luonnonkosmetiikka ja nestemäinen huulipuna eivät moneen vuoteen ole sopineet samaan lauseeseen, mutta nyt kun siihen on keksitty ratkaisu, All Tigers hoitaa homman tyylillä.

All Tigers huulipunat lyhyesti
 • Vegaanista luonnonkosmetiikkaa, 82-100 % luonnonmukaisia ainesosia
 • Useita sävyvaihtoehtoja vaaleista nude-sävyistä voimakkaan punaisiin
 • Näyttävät huulilla semi-mattapintaiselta
 • Kestävät huulilla hievahtamatta useita tunteja!
 • Osa tuotoista lahjoitetaan tiikerien suojeluunEnsimmäinen hurraa-huuto All Tigers -punille pamahtaa siitä, että sävyt ovat erottuvia ja tarpeeksi värikkäitä. Sävyt on suunniteltu yhdessä All Tigersin Instagram-seuraajien kanssa, minkä uskon olevan syy siihen, että värit ovat oikeasti upeita ja monipuolisia. On vaaleita nudesävyjä, klassisia punaisia ja jopa tummanvioletti sävy. Toki sävyjä voisi olla enemmänkin, mutta plussa siitä, että värimaailma on enemmän kuin beigeä ja terrakottaa.

Valitsemani ja *kuvissa näkyvä sävy on Rosewood, hieman lämpimään taittava punainen puna. Täydellinen arkeen, juhlaan ja oikeastaan mihin vain meikkiin. Itse asiassa en meikkisäännöistä niin välitä, valitsen vain sopivimmat sävyt fiiliksen mukaan, haha

Ja toinen pokaali All Tigers -punille tulee niiden koostumuksesta. Tavallisten nestemäisten huulipunien perisynti on niiden koostumus ja tuntuma huulilla. Ehkä tiedätkin sen huulia kuivattavan ja rutistavan tunteen, joka hiipii pian punan levittämisen jälkeen? Tai huulille murustuvan koostumuksen?

All Tigersin mattahuulipunien koostumus on kuin jollain taikuudella tehty sellaiseksi, että se tuntuu miellyttävältä, ei kuivattavalta. Koostumus liukuu huulille pehmeästi ja on yhä mattapintainen, mutta ei rutistavan kuiva.

 all tigers mattahuulipuna

Ja kolmas piste All Tigersille tulee siitä, että huulipunat kestävät monta tuntia huulilla hievahtamatta. Voin aivan hyvin kahvitella, lounastaa ja juoda vettä pullon suusta, eikä huulipunan nopeaa kulumista tai hampaisiin tarttumista tarvitse pelätä. Tiedän, että väite on paljon luonnonkosmetiikalle, mutta voi selkeästi nähdä, tuotehehitykseen on selkeästi panostettu.

Vaikka All Tigers on miellyttävimmän tuntuinen mattahuulipuna jonka tiedän, todella kuivat ja röpelöiset huulet kannattaa hoitaa kuntoon ennen uuden All Tigersin korkkaamista. Jos huulesi ovat todella kuivat ja rohtuneet, suosittelen silloin käyttämään jotain perinteistä, todella kosteuttavaa huulipunaa, sillä nestemäinen mattahuulipuna voi korostaa huulten rohtumia.

Onko maailma nyt täydellinen, kun meillä on upeita luonnollisia ja vegaanisia mattahuulipunia?

Mistä ostaa All Tigers -huulipunia? 

All Tigers -huulipunat ovat uutuus, jotka rantautuvat parhaillaan jälleenmyyjille. Parhaiten löydät niitä hyvin varustelluista luonnonkosmetiikan erikoisliikkeeistä, kuten seuraavista.All Tigers -huulipuna sävy Rosewood:


Kommentit

 1. Onpas kiva sävy! Mä en ole vielä näihin ehtinyt tutustua, mutta kiinnostaa ehdottomasti. I love me -messuilla nämä olikin maahantuojan pisteellä värikkäästi esillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Messumeikit on menneet ihan ohi, itse hoksasin nämä joulun alla Joliessa. :) Suosittelen kyllä tutustumaan!

   Poista
 2. Kaunis pakkaus ja hyvänvärinen puna :) kuulostaa kyllä tutustumisen arvoiselta merkiltä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Suosittelen, sopii myös räväkämpään meikkiin. :)

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^