Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Urang - hellävaraista korealaista luonnonkosmetiikkaa | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Urang - hellävaraista korealaista luonnonkosmetiikkaa

Urang-kosmetiikka pr-näyte 
*mainoslinkki


Varmasti jokainen kosmetiikkaa vähän tunteva tietää, että korealainen kosmetiikka on the thing. Kangasnaamioita, essence-seerumeita ja hoitovesiä julkaistaan toinen toisensa perään, mutta luonnonkosmetiikan ystävät ovat saaneet odottaa korealaisen kosmetiikan läpimurtoa muita pidempään.

Kun haluat korealaista vegaanista luonnonkosmetiikkaa, saatkin etsiä pidempään. Tuntuu, että suurin osa hittituotteista on kyllästetty voimakkailla synteettisillä tuoksuilla, silikonijohdannaisilla ja mitä oudoimmilla eläinperäisillä ainesosilla, kuten etanaseerumeilla.

Toki tunnemme jo korealaisen luonnonkosmetiikan lyömättömän hitin *Whamisan sekä laadukkaan *Aromatican, mutta muutama kuukausi sitten Suomeen saatu, Koreasta lähtöisin oleva Urang erottuu ylellisellä ja herkkäihoisellekin sopivalla valikoimallaan.

Urangin repertuaari ei ole yhtä suuri kuin Whamisalla, mutta Urangin jokainen tuote vaikutta huolellisesti koostetutulta ainesosia, tuotetuntua ja ihonhoidollisia vaikutuksia myöten. Urangin ensivaikutelma onkin upgreidattua ylellistä luonnonkosmetiikkaa, jossa tuotteiden mietoihin aromaterapeuttisiin tuoksuihin ja iholle miellyttävään tuotetuntuun on panostettu toden teolla.

Urang on myös hyviä uutisia sinulle, joka olet etsinyt herkälle iholle sopivaa k-kosmetiikkaa, sillä esimerkiksi Whamisaan verrattuna Urang ei käytä ihoa joskus vähän liiankin tehokkaasti aktivoivia fermentoituja yhdisteitä.

urang kosmetiikka

Urang - kokemuksia herkän ihon korealaisesta luonnonkosmetiikasta

Urang on premium-tason korealaista kosmetiikkaa, joka valmistetaan luonnonkosmetiikan kriteerein (yritys on hakemassa luonnonkosmetiikan sertifikaattia). Tuotteet ovat cruelty free -kosmetiikkaa ja usea Urangin tuote on vegaaninen, kuten tässä postauksessa mukana olevat, mutta koko tuotesarja ei ole ainesosiltaan vegaaninen. Löydät helposti Urangin vegaanitiedot esim. verkkokauppojen tuotetiedoista.

Mutta, katsotaan käyttökokemuksiani kolmesta Urangin kasvojenhoidon bestseller-purkista: ruusuvedestä, ruusu-essencestä sekä sinisestä kasvoöljystä.

Urang Rose Mist - ylellinen vuosikerta-ruusuvesi jokaiselle ihotyypille

Urangin ruusuvesi-kasvosuihke ei ole ihan basic "ruusuvesi", sillä tuotteella on kunnioitettavan huolellinen valmistusprosessi. On selvää, että miedosti pH:ltaan happaman ruusuveden ainesosa on vain luomulaatuisista ruusuista uutettua, mutta Urangin perustaja halusi viedä ruusuveden valmistuksen vielä pidemmälle.

Jotta ruusuveden parhaat ihonhoidolliset ominaisuudet säilyvät, ainesosiin ei hyväksytä yli vuoden "seisoneita" ainesosia, vaan Urang valmistaa joka vuosi oman ruusuvesi-eränsä. Myös ruusuveden purkit vaihtuvat joka vuosi, jotta tuoreudesta ei tarvitse erehtyä! Millainenhan vuoden 2020 Urangin ruusuvesi-purkki mahtaa olla?

Ja onhan miedon tuoksuinen ruusuvesi yksinkertaisuudessaan aivan ihana! Ylellinen lasipakkaus sisältää vain ruusuvettä, joka tekee iholle enemmän, mitä voisi kuvitella. Ruusuvesi tunnetusti rauhoittaa herkkää ihoa, tukee ikääntyvän ihon uusiutumista ja tuo kasvoille kaivattua vesikosteutta. Olen aiemminkin kertonut, että pelkästään ruusuvedellä voisi pärjätä hyvin kasvovesihommissa.

Suihkepullo on ruusuvedessä mielestäni aivan must, sillä silloin ruusuveden hyötyjä voi suihkia pitkin päivää janoiselle iholle.

Tuote verkossa: *Urang Organic Rose Mist -ruusuvesi

urang ruusuvesi

Urang True Rose Repair Essence - ihoa kosteuttava tehotiiviste herkälle, kuivalle ja aikuiselle iholle

Myönnän, että en ole ollut täysin perillä korealaisen kosmetiikan hypetetyistä essence-nimisistä ihonhoitotuotteista. Puhumme tällä kertaa tehotuotteesta, joka on ikään kuin seerumi: Urangin Rose-essence on boostattu kosteusvoidetta runsaammilla tehoraaka-aineilla.

Urangin True Rose Essence on tehotuote pintakuivalle, herkälle ja aikuiselle iholle. Essencen pohjana on rauhoittavaa ja kosteuttavaa ruusuvettä, ja kosteutusta boostaa myös mm. glyseriini. Inci-lista on testaamieni Urang-tuotteiden pisin, ja ainesosista löytyy myös esimerkiksi ihoa kirkastavaa lakritsinjuuriuutetta sekä rauhoittavaa kamomillaa.

Tuotetuntu on hyvällä tavalla "ei minkään tuoksuinen ja tuntuinen", ja uskon, että tämä on nappivalinta suomalaisen suosimaan, herkän ihon simppeliin ihonhoitoon. Geelimäinen koostumus sujahtaa pintakuivaan ihooni noin vain, ja sen päälle voi laittaa huoletta kosteusvoiteet ja meikkivoiteet nopeasti.

Vaikka mielestäni tuotenimi voisi olla vaikka "geelimäinen seerumi", purkin sisältö on priimaa: talvella tämä tuo hyvin lisäkosteutusta iholle, ja kesällä toimii siltänään kevyenä kasvojen kosteuttajana ilman kosteusvoidetta.

Tuote verkossa: *Urang True Rose Repair Essence

urang essence

urang kasvooljy


Urang Brightening Blue Oil - ihoa kirkastava öljyseerumi epäpuhtaalle iholle

Ethän enää ajattele, että öljyt ovat täysin kiellettyjä rasvoittuvalta, epäpuhtaalta ja samealta iholta? Kun öljypohja on ei-komedogeeninen eli ei ihoa tukkiva, se pikemminkin tukee ihon parantumista, kuin lisää urbaanilegendan tavoin rasvaisuutta.

Urangin Brightening Blue Oil -öljyseerumi on kehitetty etenkin iholle, joka kaipaa tulehdusten hillintää ja kirkkaampaa ilmettä. Teensiemenöljy (camellia sinensis) ja rauhoittava kamomillan eteerinen öljy ovat luontaisilta ominaisuuksiltaan tulehdusta hillitseviä, joten Urangin öljyseerumia voi käyttää huoletta epäpuhtaalla iholla.

Öljyseerumin lukumäärältään vähäiset mutta hoitavuudeeltaan hyvät ainesosat tukevat pitkässä juoksussa ihon uusiutumista, kuten aknearpien parantumista ja kirkastumista. Sininen väri tulee luontaisesti kamomillasaunion eteerisestä öljystä.

Ihotuntumaltaan miedosti kamomillantuoksuinen öljy on kevyttä, ja se on helppo taputella kasvoille iltarutiinissa. Kasvoille öljy istuu pehmeästi ja tahmaamatta, mutta on kuitenkin öljyä, jota käytän mieluummin yötä vasten enkä meikin alla.

Öljyseerumia on fiksuinta käyttää kosteusvoiteen päällä viimeisenä ihonhoitotuotteena, sillä öljy lukitsee muiden tuotteiden vesikosteuden iholle.

Tuote verkossa: *Urang Brightening Blue Oil öljyseerumi

urang blue oil

Mistä ostaa Urang -kosmetiikkaa?

Urang on suhteellisen uusi tuotesarja Suomessa, jonka tuotteita löytyy valikoiduista luonnonkosmetiikan liikkeistä.

*Urang - Jolie Shop 

*Natural Goods Company

Loppusanat 

Urang on ylellistä, hoitavilta ominaisuuksiltaan tehostettua korealaista luonnonkosmetiikkaa sinulle, joka haluat panostaa ihonhoidon luonnnollisiin laatutuotteisiin. Tuotteet sopivat paremmin herkälle iholle kuin esimerkiksi Whamisan tuotteet, ja niihin on valittu vain valikoidusti tehoraaka-aineita, jotka auttavat hoitamaan ihoa. Urangin purnukat eivät ole halpoja, mutta katsaus inci-listaan eli ainesosiin kertoo, että tuotekehitystä tehdään ihonhoitovaikutukset edellä.


Lue lisää postauksiani korealaisesta kosmetiikasta:

Löytö Koreasta: vegaanista luonnonkosmetiikkaa 

Biohajoavat kangasnaamiot ovat tätä päivää Onko sinulla Urang-kokemuksia tai korealaisen kosmetiikan suosikkeja?

Comments

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^