Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Raikas ja kuulas meikkipohja: Oat Milk Foundation & kumppanit | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Raikas ja kuulas meikkipohja: Oat Milk Foundation & kumppanit

Ere Perez -meikit pr-näytteitä
*mainoslinkki

Muistatko vielä sen ajan, kun niin kutsuttu Instagram-meikkityyli oli in? Paksu mattapintainen meikkipohja korostetuksilla ja näkyvillä hehkuefekteillä oli muutama vuosi sitten juttu, jonka moni halusi kopioida tunnetuilta Instagramin meikkitaiteilijoilta.

Nykyään, ainakin omissa fiideissäni, himotuin meikkityyli on korealaisvaikutteinen, kuulas ja luonnollinen, jossa ihoa ei peitetä, vaan annetaan iholle raikkaampi hehku. Tuntuukin hassulta, että olen itsekin monta vuotta sitten ollut 100% mattapintaisen  meikin kannattaja, mutta nykyään olen huolettomampi, sillä kun ihoni ei ole niin rasvoittuva, se saa myös kuultaa meikissä enemmän.

Hehkuvan meikkipohjan suosion kasvaessa myös luonnonkosmetiikan meikkiratkaisut ovat yhä suositumpia. Yksi kuultavan ihon tekevistä kulttisuosikeista on Ere Perez -meikkisarjan Oat Milk Foundation -meikkivoide, joka jättää iholle kosteutetun tunnun.

Katsomme seuraavaksi käyttökokemuksiani hittimeikkivoiteesta, ja arvioin myös Ere Perezin kaksi vegaanista huulipunaa sekä Avocado-maskaran.

Lue aiempi arvioni Ere Perez -meikeistä linkin takaa.

Tiedoksi: blogini pysyy jatkossakin korona-vapaana, ja koen entistä fiksumpana vetona suositella tuotteita, joita voit hankkia kotimaisilta pk-yrityksiltä. Posti kulkee poikkeusajoista huolimatta, joten nyt on myös sopiva aika tukea eettisiä yrityksiä kukkaron sen salliessa.

ere perez meikki

Hehkuva meikkipohja - Ere Perez Oat Milk Foundation ja muut luonnolliset tärpit 

Australialainen Ere Perez -meikkibrändi tunnetaan green beauty -meikkien edelläkävijänä, ja tuotesarja valmistaa meikkejä, joiden juju löytyy kasviperäisistä ainesosista, jotka tukevat ihon omaa hyvinvointia.

Lähes kaikki Ere Perezin meikit sopivat vegaanille: ainoastaan Almond-maskarassa on mehiläisvahaa. Ere Perez on Petan eläinkokeettomalla listalla.

ere perez meikkivoide

Ere Perez Oat Milk Foundation - meikkivoiteiden bestseller

Ere Perezin ehdoton hittituote on Oat Milk Foundation -meikkivoide, jonka kuulaasta olemuksesta kohistaan ympäri meikkimaailmaa. Kauramaitoa ja E-vitamiinia sisältävä meikkivoide onkin nappivalinta meikkipohjasta, joka korostaa ihon omaa hehkua ja tasoittaa ihonsävyä.

Meikkivoiteen lopputulos tuo kasvoille hehkua ja kuulautta, samalla kun ihon sävyerot ja pienet näppyvirheet tasoittuvat. Viimeistelen meikkivoiteen aina puuterilla, jolloin lopputulos on peittävämpi ja kestävämpi, ja toki myös aavistuksen mattapintaisempi.

Ere Perezin bestseller sopii parhaiten kuivalle, pintakuivalle ja samealla iholle, sillä lopputulos on todellakin kuultava ja kosteutettu. Ja mikä parasta, meikkivoide ei rasvoita ihoa, joten sekaihoni on myös pitänyt pitkäkestoisesta meikistä ilman iltapäivän nenän alueen meikkivoiteen feidaamista.

Sävyvalintani oli vaalein Latte, joka mätsää hyvin vaalealle ja vaalealle iholle.

 • Öljytön, mutta jälki on kuultava ja hehkuva
 • Ei rasvoita tai tuki ihoa
 • Keskipeittävä lopputulos, jota voi kerrostaa 
 • Helppo levittää sormin


Tuote netissä: *Ere Perez Oat Milk Foundation 


Beetroot Cheek & Lip Tint - mattapintainen huuli- ja poskisävyte

Vaikka meikkipohja olisi kuultava ja valoa heijastava, koko meikinhän ei tarvitse - esimerkiksi luonnollisen mattapintainen huulimeikki tuo mielenkiintoista kontrastia hehkuvaan meikkiin.

Ere Perezin Beetroot-huuli- ja poskisävytteet ovat upean pigmenttisiä, ihanan värikkäitä ja pitkäkestoisia huulilla. Tuotetta voi käyttää myös poskipunana, kun pigmentin levittää sormin voidemaisen meikkipohjan päälle, ennen puuteria.

Vesipohjainen Beetroot-sävyte on huulilla superkevyen tuntuinen, mutta sen kesto on parhaan mattapunan luokkaa. Sävy levitetään huulikiiltomaisella applikaattorilla, ja lopputulos on mattapintainen. Suosittelen mattapunaa aina huulille, jotka eivät ole näkyvän rohtuneet, jolloin lopputulos on kauniimpi.

Ja se nimi Beetroot? Aivan oikein, nämä meikit ovat sen verran luonnollisia, että ne sisältävät huulia hoitavia kasviaineita - kuten punajuuri-uutetta ja ruusunmarjaa, sekä lisänä E-vitamiinia.

Valitsemani sävy Joy on kirkas neutraalinpunainen. Täydellinen töihin, arkeen, juhlaan, you name it.

Tuote netissä: *Beetroot Cheek & Lip Tint 

ere perez olive oil huulipuna

Olive Oil Lipstick - kosteuttava huulipuna 

Siinä missä edellä mainittu Beetroot-huuli- ja poskisävyte on mattapintainen, Ere Perezin Olive Oil Lipstick tuo huulimeikkiin kosteutta ja kuulautta.

Vegaaniset Olive Oil -huulipunat ovat koostumukseltaan ihanan kermaisia, joten nämä sopivat etenkin kuivahuuliselle. Kasviöljypohjaiseen koostumukseen on upotettu esimerkiksi kosteutta säilyttävää oliiviöljyä ja kaakaovoita, jotka tekevät huulipunasta astetta kosteuttavamman.

Huulilla perinteiseen hylsyyn pakattu Olive Oil -huulipuna on ihanan pitkäkestoinen, sävyltään erottuva ja täyteläinen. Vaikka inci on kosteuttava, huulipuna ei karkaa huulilta helposti, vaan parit kahvihetket voi ottaa aivan rennosti huulipunan kanssa. Jatkoon - vaikka huulipuna ei ole aivan halpis, se on todella ihana koostumukseltaan ja sävyiltään.

Sävyistä valitsin osuvasti nimetyn First Daten, joka on violettiin taittava punainen. Ihanaa, että jälleen löytyi luonnonkosmetiikan huulipunamerkki, joka uskaltaa myös vähän revitellä sävyissä.

Sävyjä on yli 10.

Tuote verkossa: *Ere Perez Olive Oil Lipstick 


ere perez avocado ripsivari


Avocado Mascara - kevyt luonnollinen ripsari


Ere Perezin Avocado Mascara on luottohyvä ripsari meikkilookiin, jonka avainsana on luonnollinen korostaminen. Kierreharjainen ripsari erottelee ripset, pidentää niitä hieman ja tuo selkeää pikimustaa väriä. Not bad!

Avocado Mascara on teknisesti vedenkestävä, ja se kestääkin hyvin arkipäivien tuoksinassa, vaikka kaatosateessa en olekaan tätä testannut, haha. Mutta silmilläni Ere Perezin ripsiväri ei ole aivan yhtä pysyvä kuin esim. The Body Shopin Lash Sport - Avocado-ripsarin voi kuitenkin hätätilanteessa putsarin unohtuessa puhdistaa myös pitkälti miedommallakin putsarilla, siinä missä tiukimmin istuvat vedenkestävät ripsarit lähtevät käytännössä vain niille tarkoitetuilla putsareilla tai öljyllä.

Avocado -ripsarin jälki on toden totta kaunista, mutta ei kaikista tuuheuttavinta.  Onkin hyvä tietää, että ripsiväri on aina pieni kompromissi: jos haluat pitkäkestoisen ja vedenkestävän, se on yleensä vähemmän tuuheuttava ja pidentävä ripsivärin parhaan vedenkestävän koostumuksen saavuttamisen vuoksi.

Avocado-ripsari sisältää myös pienen pitoisuuden dimetikonia, jonka vuoksi se ei ole täyttä luonnonkosmetiikkaa. Luonnonkosmetiikan vedenkestävä ripsari onkin käytännössä vielä mahdottomuus, mutta Ere Perez on jo hyvin lähellä aitoa luonnonkosmetiikkaa.

Tuote verkossa: *Avocado Waterproof Mascara Mistä ostaa Ere Perez -meikkejä?

Suomen parhaan valikoiman luonnollisia *Ere Perez -meikkejä löydät täältä Naturellesta. Tällä hetkellä verkkokaupassa on meneillään paljousale (tiedot etusivulla), ja *outletin ale-kosmetiikka kannattaa tsekata myös!

Naturelle on kotimainen verkkokauppa, jolla on nopeat toimitukset, ja myös nyt epidemian aikaan toimitukset kulkevat normaalisti. Kannattaa tilata myös verkkokaupan uutiskirje, josta putkahtelee aika usein aletarjouksia tuotteisiin.


Meikki Ere Perez-tuotteilla. Meikkipohja: Oat Milk Foundation sävy Latte, Avocado-ripsiväri ja Olive Oil -huulipuna sävy Harmony.Kommentit

 1. Ihanan kuultava meikki! Itse käytän arkisin kuultavampaa meikkipohjaa, pitää olla nopea ja helppo levittää enkä niin kaipaa peittävyyttä. Iltamenoihin ja tapahtumiin laitan kuitenkin mattapohjan ja puuteroin kunnolla. Meikin pitää kestää yömyöhään asti ja käytän usein kissarajauksia ja punaisia mattahuulia, ne näyttävät omassa tyylissäni kivemmilta mattaisella iholla. En oikein kestä ihon kiiltämistä kun on niin isot ihohuokoset ja rasvoittuva iho :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Iltamenoissa mattapintainen on kyllä oikein perusteltu valinta. :) Sulla mattainen meikki näyttääkin tosi hyvältä!

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^