Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Vegaaniset saippuat ja käsidesit - kootut vinkit verkkokauppoihin | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Vegaaniset saippuat ja käsidesit - kootut vinkit verkkokauppoihin

*mainoslinkki


Nyt jos koskaan on aika muistaa käsien pesemisen tärkeys. Jokainen varmasti jo tietää, että käsienpesu on tärkeimpiä asioita, mitä voi tehdä sairastumisen ehkäisemiseksi.

Kokosin tähän postaukseen vinkkejä vegaanisista, eläinkokeettomista ja luonnollispainotteisista saippuoista ja käsideseistä, joita voit hankkia kotimaisista verkkokaupoista.

On tärkeintä, että käsiä pesee suositusten mukaisesti millä vain toimivalla saippualla. Jos sinulla ei siis ole pääsyä tämän listan vegaanisiin saippuoihin, valitse mikä vain saippua, minkä saat helposti vaikka lähikaupastasi.

Mutta kun etsit tiettyjä vegaanisia ja luonnollisempia saippuavaihtoehtoja, löydät seuraavassa mainitsemiani saippuoita kotimaisista verkkokaupoista. Vegaanisia ja eläinkokeettomia saippuoita on olemassa muitakin kuin tällä listalla olevat, mutta tässä ovat omat kootut vinkkini.

Verkkokauppaostosten tekeminen onkin nyt fiksua, sillä ostokset hoituvat vaikka suoraan kotiovelle ilman tarpeetonta kaupoilla pyörimistä.

Kokosin listalle tarkoituksella kotimaisia verkkokauppoja ja kotimaisia yrityksiä, joita mielellän tuen etenkin näin kriisin aikana. Toivotaan, että kevään mittaan korona hellittää ja elämä normalisoituu!

vegaaninen saippua

Vegaaniset saippuat ja käsidesit - kootut vinkit verkkokauppoihin

Saippuasta voi tehdä epävegaanisen sen sisältämät eläinperäiset ainesosat - esimerkiksi eläinrasvat, hunaja ja maito (!) ovat yllättävän yleisiä saippuan ainesosia. Lisäksi moni saippuavalmistaja ei ole sitoutunut eläinkokeettomuuteen koko tuotantoketjun osalta. 

Nestemäiset saippuatDr Bronner's

Monitoimisaippuoiden kiistaton numero ykkönen valmistaa sekä nestemäisiä että palamuotoisia luonnollisia saippuoita. Dr Bronner'sin saippuoille on keksitty useita muitakin käyttökohteita kuin perinteinen käsipesu: saippuoilla voi kuuleman mukaan pestä myös pikapyykkiä ja niitä voi käyttää kodinpuhdistukseen ja tiskaamiseen. Mutta jo pelkästään käsien pesussa nämä supersaippuat ovat tehokkaita!

Dr Bronner'sin luonnonmukaiset nestesaippuat on pakattu kierrätysmuoviin, ja valittavana on lukuisia tuoksuvia ja tuoksuton versio. Tuotesarja on vahvasti vastuullinen, ja se on sitoutunut mm. reiluun kauppaan. Kaikki Dr Bronner'sin saippuat ovat vegaanisia ja tuotesarjalla on eläinkokeeton Leaping Bunny -sertifikaatti.

Tutustu *Dr Bronner's saippuoihin mm. House of Organicissa  ja *laajan valikoiman Bronnerseja löydät myös täältä TwistBestä.


Organic Shop

Organic Shop valmistaa edullisia ja *reilun kokoisiin purkkeihin pakattuja käsisaippuoita luonnonkosmetiikan kriteerein. Plussaa  raikkaista ja monipuolisista tuoksuista! Tutustu valikoimaan mm. *House of Organicissa ja *Biodellyssa.


Ole Hyvä 

Kotimainen Ole Hyvä tunnetaan luonnollisten ja ekologisten kodinpuhdistusaineiden edelläkävijänä.  Ole Hyvän tuotteet ovat kasviperäisiä, biohajoavia ja ekoenergialla tuotettuja. Tuoksut ovat peräisin eteerisistä öljyistä, ja myös *tuoksuton vaihtoehto löytyy. Ole Hyvän tuotteisiin on saatavilla myös *muovia säästäviä täyttöpakkauksia ja reilumpia pakkauskokoja!

Tuotteet netissä Hyvinvoinnin Tavaratalossa: *Ole Hyvä -käsienpesunesteet

ole hyva nestesaippua


Mummi ja Minä 

Mummi ja Minä -tuoteperhe on Ole Hyvän tavoin ekologista, kotimaista ja vegaanista, mutta tuotteissa on vielä astetta herkummat tuoksut piristämään käsienpesuhetkiä. Vai miltä esimerkiksi kuulostaa Sitruunasoodan tai *Polkkakarkin tuoksuinen käsienpesuaine? Mummin ja Minän valikoimasta löydät myös kodinpuhdistusaineita ja mm. pyykkietikan. Mummi ja Minä -tuotteisiin kuuluu myös *riittoisat saippuan täyttöpakkaukset.

Katso koko valikoima Hyvinvoinnin Tavaratalosta: *Mummi ja Minä -puhdistusaineet 

Avril 

Avrilin valikoimasta löydät edulliset luonnonkosmetiikan palasaippuat ja nestemäiset saippuat sitruksen, ruusun ja laventelin tuoksuissa. Kaikki Avrilin saippuat ovat vegaanisia, cruelty free -sertifioituja ja luonnonkosmetiikkaa. Nestemäiset saippuat: *katso valikoima täältä House of Organicista.

Lavera

Laveran nestesaippuat ovat luotettavan hyvää luonnonkosmetiikan laatua, ja niissä on panostettu etenkin hellävaraiseen koostumukseen. Esimerkiksi *Basis Sensitiv-nestesaippua on kehitetty erityisen herkälle käsien iholle.

Laveran nestesaippuat ovat juuri myös uusiutuneet, joten ehkäpä uudet versiot tulevat kauppoihin piakkoin.


dr bronner saippua

Palasaippuat

Suosin yksin asuvana henkilönä paljon palasaippuoita, sillä silloin tiedän varmasti niiden hygieenisyyden. Palasaipppualle on myös tärkeää löytää sopiva alusta, josta kosteus pääsee haihtumaan.


Catteco

Entinen Carita Cosmetiikka eli Catteco tunnetaan hyvistä palashampoistaan, mutta myös suolaa sisältävistä luonnonmukaisista saippuoistaan. Cattecon palasaippuoissa pidän erityisesti siitä, että ne ovat sopivat jämäköitä, eivätkä kulu pehmeiksi.

Koko valikoima netissä House of Organicissa:  *Catteco palasaippuat

Hetkinen 

Kun etsit kylpyhuoneeseesi jotain erityisen katseenkääntävää ja samalla ekologista, tsekkaa ihanat *pyöreän muotoiset Hetkinen-saippuat! Kotimainen Hetkinen-tuoteperhe hyödyntää pakatuissa tuotteissaan kotimaista mäntyä, ja kaikki tuotteet täyttävät luonnonkosmetiikan kriteerit. Koko Hetkinen-tuotesarja on vegaaninen.

Tuotteet netissä Hyvinvoinnin Tavaratalossa: *Hetkinen-saippuat 

Lue Hetkinen-kokemuksiani tästä postauksesta.


UpCircle 

UpCircle valmistaa saippuat ylijäämäraaka-aineita hyödyntäen! UpCirclen luonnonmukaisissa palasaippuoissa on käytetty esimerkiki elintarviketeollisuuden ylijäämäksi muutoin päätyviä teelehtiä, mausteita ja kahvia. Fiksu idea kardemumma- ja chai-saippuan pohjalle.

Tutustu valikoimaan Hyvinvoinnin Tavaratalossa: *UpCircle -saippuat 


Nurme palasaippuat

Käsintehdyt Nurme-palasaippuat on boostattu kasvimaailman raaka-aineilla, jotka samalla tuovat ripauksen hoitavuutta saippuapohjaan. Koko Nurmen valikoima ei ole vegaaninen, mutta esimerkiksi *koivunlehtisaippua, teepuusaippua ja porkkanasaippua sopivat vegaanille. Nurmen valikoimasta löydät myös vegaanisia shampoopaloja, kuorivia saippuoita ja sheivaussaippuan.

Katso valikoima mm. House of Organicista ja *Hyvinvoinnin Tavaratalosta täältä.

Lush 

Mitäpä olisi saippuavinkkaus ilman Lushia? Palasaippuoihin erikoistunut Lush tarjoaa takuulla mieltä piristäviä saippuoita eri väreissä, tuoksuissa ja muodoissa. Suurin osa Lushin tuotteista on vegaanisia, ja vaikka ainesosat eivät ole täyttä luonnonkosmetiikkaa, Lush painottaa vastuullisuutta läpi tuotantonsa mm. olemalla tiukasti eläinkokeeton, vähentämällä pakkausjätettä ja kierrättämällä tehokkaasti.

Lush tarjoaa tällä hetkellä myymälöissään maksuttoman käsipesun, ja Lushin verkkokauppa toimittaa ympäri Suomea.

Flow Cosmetics

Uudistunut kotimaisten palatuotteiden tunnettu edelläkävijä Flow Cosmetics tarjoilee luonnonmukaista luksusta saippuointiin. Valikoimasta löydät aromaterapeuttiset saippuat, joissa on bonuksena kauniit värit - sopivat myös todella hyvin lahjoiksi!

*Flow Cosmeticsin saippuat löydät esim. täältä TwistBestä.


Vegaaniset ja eläinkokeettomat käsidesit 

luonnonkosmetiikka kasidesi


Jos sinulla ei ole pääsyä käsien saippuapesuun, alkoholipohjainen käsidesi on toiseksi paras vaihtoehto. Seuraavat käsidesit voivat olla nopeasti loppu verkkokaupoista, mutta tarkasta ajankohtainen saatavuus tuotenimen kohdalla olevasta linkistä.


Sonett *desinfiointiaineet ja *käsidesit tuhoavat bakteereita alkoholipohjan ja luonnonmukaisten ainesosien voimalla, ja valittavana on myös suurkokoja. Tätä kirjoittaessa tuotteita on saatavilla!

*Dr Bronner'sin käsien desinfiointisuihke tuoksuu laventelille ja sisältää reilun kaupan ainesosia. Tätä on ainakin saatavilla!

Luonnonmukainen *Neal's Yard Remedies Organic Defense Hand Spray lupaa nujertaa 99% bakteereista.

The Body Shop - pienet käsienpuhdistusaineet on valittavissa eri tuoksuisina.

Lacto Line - kotimaisen Lacto Linen käsidesi on hajustamaton ja väriaineeton.Vegaaniset saippuat kootusti verkkokaupoissa:


House of Organic - *palasaippuat ja *käsisaippuat

Hyvinvoinnin Tavaratalo - *käsisaippuat ja *palasaippuat 

Biodelly  - *saippuat

Löydät vegaanisia saippuoita myös monista ekokaupoista, kivijalkakaupoista ja päivittäistavarakaupoista.

Kommentit

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^