Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Luonnollinen hiustenhoito N.A.E. -tuotteilla | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Luonnollinen hiustenhoito N.A.E. -tuotteilla

Kaupallinen yhteistyö N.A.E. Naturale Antica ErboristeriaViimeiset viikot olen pessyt ja hoitanut hiuksiani itselleni uusilla luonnonmukaisilla hiustuotteilla, nimittäin edullisen N.A.E.  Naturale Antica Erboristerian uusilla shampoilla ja hoitoaineilla. Tuotesarjan edullinen hinta, kokonaan vegaaninen valikoima ja tarkka luonnonmukaisuus ovat vetäneet minua puoleensa jo aiemmin, ja olenkin käyttänyt aiemmin muutamaa N.A.E.:n kroppatuotetta, kuten suihkugeelejä.

Tuotemerkin purkit ovat näkyneet parissa sivulauseessa aiemminkin blogissani, mutta nyt on hyvä aika tsekata kattavamman testijakson tulokset uusista hiustuotteista.

Testasin  kahden viikon ajan N.A.E. Naturale Antica Erboristerian Riparazione-linjan shampoota, palashampoota, hiuksiin jätettävää hoitoainetta ja poispestävää hoitoainetta, jotka ovat kaikki suunnattu kuiville ja selvitystä kaipaaville hiuksille. Kolme neljästä osoittautuivat erittäin hyviksi tärpeiksi, ja pian selviää, mitkä ne ovat. Tsekataan siis käyttökokemuksiani!

nae cosmetics shampoo ja hoitoaineet

Luonnollinen hiustenhoito N.A.E Naturale Antica Erboristeria -tuotteilla


N.A.E. -kosmetiikka lyhyesti
 • Luonnonkosmetiikkaa hiuksille ja vartalonhoitoon
 • Edullinen hintahaitari: suurin osa tuotteista alle 10 e
 • Ecocert-sertifikaatti, selkeät vegaaniset merkinnät (tätä kirjoittaessa koko valikoima on vegaaninen)
 • Vaikuttavina ainesosina mm. kasviöljyt ja -uutteet (testituotteissa mm. luomuoliivi- ja basilikauutteita)
 • Purkit tehty osittain kierrätysmuovista tai kasviperäisestä muovista


Kaikki seuraavat tuotteet ovat N.A.E. Naturale Antica Erboristerian kosteuttavasta Riparazione-tuotelinjasta.


shampoo nae cosmetics


Repairing shampoo - hellävarainen kuiville hiuksille 

N.A.E.:n   nestemäinen shampoo on hellävarainen shampoo, joka vaahtoaa runsaasti hedelmäisen tuoksun saattelemana. Shampoo ei takuta hiuksia tai tee niistä "narskuvia", eli koostumus tuntuu toden totta astetta hellävaraisemmalta kuin esimerkiksi muutoin normaalisti käyttämieni rasvoittuvan päänahan shampoiden pesutuntuma.

Summaten nestemäinen shampoo on oivallinen valinta sinulle, joka etsit pesutuntumalta astetta pehmeämpää shampoota. Shampoo sisältää koko tuotelinjan tavoin hoitavaa luonnonmukaista luomuoliivi- ja basilikauutetta, mutta pesevyys perustuu tehokkaasti pesevään sulfaattiin.

nae cosmetics shampoopala

Tehokas palashampoo toistuvaan pesuun

N.A.E.:n kuiville hiuksille tarkoitettu palashampoo on tehokas tiheäänkin hiustenpesuun, ja kokonaisuudessaan oikein mainio luonnollinen shampoolöytö!

Palashampoo on pesevämpi kuin nestemäinen shampoo, ja shampoopalalla pesu jättää hiukset paljon ilmavammiksi ja "pöyhkeämmäksi" kuin nestemäisellä shampoolla.

Palashampoo onkin testaamistani N.A.E.-tuotteista suosikkini, sillä se on oikeasti oikein hyvä palashampoo, joita saisi olla markkinoilla enemmänkin. Se myös kiertää palashampoiden tyypillisen sudenkuopan, eli tämä palashampoo ei jätä hiuksia tahmaiseksi tai vaadi erillistä totutteluaikaa hiuspohjalle. Pidän tästä - mutkaton, hyväntuoksuinen ja simppelin toimiva.

Ja ekopisteistä palashampoo saa myös kiitosta. Pahvipakkaus on täysin kierrätettävä, joten kyseessä on muoviton ja täysin jätteetön tuote! Palashampoo on myös pihistelijän valinta, sillä yksi palashampoo vastaa ainakin kahta 250 millin kokoista nestemäistä shampoota.

Hiuksiin jätettävä hoitoaine 

Hiuksiin jätettävä hoitoaine on suihkepullossa oleva, pesun jäljiltä kosteisiin hiuksiin suihkittava hoitis. Luonnonkosmetiikasta on ollut haastava löytää edullista ja tarpeeksi selvittävää hoitosuihketta, mutta tämän lokeron N.A.E. täyttää erinomaisesti. Suihke on tarpeeksi hienojakoista, mutta tarpeeksi hoitavaa ja selvittävää, jotta se "tekee tarpeeksi". Hiuksiin jää kevyt hoidettu tuntu, ja ne selvittyvät nopeasti. Tykkään!

Olen aiemmin käyttänyt Urtekramin hiuksiin jätettävää hoitosuihketta, mutta N.A.E:n versio on astetta hoitavampi ja selvittävämpi, joten voin hyvillä mielin ottaa N.A.E:n vakkarikäyttöön.

nae hoitoaine


Repairing Conditioner - kevyesti hoitava hoitoaine

N.A.E.:n  poispestävä hoitoaine on ainesosiltaan jopa 98% luonnollinen ja siinä on hurmaavan hedelmäinen tuoksu, mutta jäin kaipaamaan siltä vielä pikkuisen enemmän hoitavuutta.

Suosittelen tätä luonnollista hoitoainetta oman kokemukseni perusteella enemmän normaalikuntoisille, kuin varsinaisen kuiville, korjausta kaipaaville tai helposti takkuuntuville hiuksille. Hoitavuus on kevyttä, ja hoitoainetta kannattaa pitää hiuksissa useampi minuutti, jotta se tehoaa parhaiten siloittamalla ja selvittämällä. Plussan N.A.E. Cosmeticsin hoitoaine saa hedelmäisestä tuoksusta, joka on raikas, eikä lainkaan "perinteisen luonnonkosmetiikkamainen".

Summaten: N.A.E. Naturale Antica Erboristeria valmistaa varsin tasalaatuista kosmetiikkaa, ja uskon että etenkin budjettitietoiset luonnonkosmetiikan kokeilijat innostuvat tuotesarjasta!

N.A.E. Naturale Antica Erboristeria -tuotteita voit ostaa mm. Tokmannista sekä Sokokselta ja myös valikoiduista Keskon myymälöistä. Voit tutustua tuotteisiin täällä netissä.

Kommentit

 1. Vaikuttaapa ihanilta tuotteilta! Tykkään myös tosi paljon noiden pullojen ulkonäöstä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista, tämä tuotesarja on kyllä hyvä ja edullinen! Myös tuoksut on hyviä. :)

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^