Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Värikäs meikki luonnonkosmetiikalla | Nui Cosmetics | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Värikäs meikki luonnonkosmetiikalla | Nui Cosmetics

Kaupallinen yhteistyö @Biodelly
*mainoslinkki


Valoisammat päivät, kevät sekä isot ja pienet juhlan aiheet ovat kaikesta huolimatta täällä. Kuten olen kertonut, kotoilun lomassa meikkaaminen on niitä asioita, jotka tuovat minulle iloa ja kaivattua rutiineita tämänhetkisiin kotipäiviin. Olen ihan eri ihminen peilissä ja etäpalaverissa, kun sipaisen meikkivoidetta, luomiväriä ja ripsaria!

Tänään sukellamme yhden suosikkimeikkisarjani all-time-suosikkeihini ja värikkäisiin uutuuksiin: Nui Cosmetics tarjoilee keväistä väritykitystä meikkiin, joka sopii niin kotoiluun, kesän juhliin ja kaikkialle, minne haluat kestävän, värikkään ja helpon meikkilookin - täysin luonnonkosmetiikalla.

Nui Cosmetics on berliiniläinen, luonnollinen ja täysin vegaaninen ja cruelty free -meikkisarja, joka kohahdutti Suomenkin green beauty -meikkiskeneä pari vuotta sitten, kun Biodelly otti tuotesarjan ensimmäisenä Suomessa valikoimaansa. Etenkin meikkivoide keräsi - ja kerää - suitsutusta toisensa perään!

nui cosmetics meikit

Värikäs ehostus luonnonkosmetiikalla - Nui Cosmetics


Nui Cosmetics sopii omaan meikkityyliini kuin nenä päähän, sillä meikit ovat äärimmäisen miellyttäviä koostumukseltaan (meikkivoide, say no more), helppokäyttöisiä ja väriskaalaltaan laajoja.

Olen aika huoleton ja simppeli meikkaaja, eli suosin yhden sävyn luomivärilookeja, punaisia huulia ja raikasta meikkipohjaa. Nuilta löytyy kaikki tähän settiin, ja näyttävän meikin saa helposti vaativankiin makuun, jos haluat tehdä enemmän korostuksia ja varjostuksia.

Kun etsit luonnonkosmetiikan meikkejä, joiden koostumukset, sävyt ja väriskaala muistuttavat mahdollisimman paljon "tavan synteettistä kosmetiikkaa", Nui on ehdottomasti parhaimpia suosituksiani.

Nui Cosmetics meikkivoide - luonnonkosmetiikan ykkönen


Olen jo aiemmin kertonut tämän olevan paras luonnonkosmetiikan meikkivoide, eikä mielipiteeni ole parin vuoden aikana muuttunut.

Nui Cosmeticsin meikkivoide on tittelinsä ansainnut: se levittyy silkkisesti vain sormin levittämällä, ei keräänny juonteisiin tai tee muuta jekkuja levittäessä, sulautuu iholle kauniisti ja on helposti kerrostettavissa ilman kakkumaisuutta.

Meikkivoide sopii etenkin pintakuivalle, normaalille ja sekaiholle. Kevyt koostumus on passeli myös rasvoittuvalle iholle, ja mattaisuutta saat lisää puuterilla (Nuilla on myös viimeistelypuuteri).

Lopputulos on yhdellä kerroksella puolipeittävä ja himmeästi valoa heijastava. Viimeistelin lookin puuterilla ja peiteaineella, jolloin lopputulos on enemmänkin täyspeittävä ja mattainen, mutta silti luonnollinen.

Jos etsit luonnollista meikkivoidetta, jonka koostumus on kuin "tavallisissa" meikkivoiteissa, ei ole Nuin voittanutta. Meikkivoiteen koostumus pohjautuu oliivi-skvalaaniin, mikä tekee notkean koostumuksen.

Valitsemani sävy on vaalein, Intense Kanapa, joka sopii etenkin hyvin vaalealle iholle.


peiteaine nui cosmetics

Cream Concealer - pigmenttinen voidemainen peiteaine

Vaikka meikkivoide jättää kauniin tasaisen sävyn, syvemmät silmänalusten tummentumat, näpyt ja arvet peitän aina peiteaineella, sillä täsmäisku peiteainetta peittää sitkeät paikalliset pigmentit aina meikkivoidetta paremmin. 

Nuin peitevoide levittyy niin ikään ihan vain sormella, ja sen koostumus on mukavan kermainen. Pigmenttiä tässä riittää, ja vähemmän on enemmän -sääntö pätee: pieni töpsäytys sormenpäällä riittää peittämään sitkeitä ihon ongelmakohtia. 

Vaalein sävy Kamaka on hyvin vaalea, mutta vielä häivyteltävissä tasaiseksi. Uskon, että myös toiseksi vaalein sävy Haimona sopii hyvin Intense Kanapa -meikkivoidesävyn kanssa yhteen.nui luonnonkosmetiikan luomivarit

Nui Cosmetis luomivärit - väriloistoa ja kaunista hohdetta  

Nui Cosmeticsin luomivärit ovat sanalla sanoen upeita. Pahvisiin pakkauksiin pakatut luomivärit ovat täynnä väriloistoa, kaunista hohdetta ja pigmenttiä. Kaikki valitsemani sävyt ovat hohtavia, mutta myös mattaisia on joukossa. Luomivärit näyttävät tositoimissa paljon upeammilta mitä pakkauksissa, mikä oli ihana yllätys.

Sävyjä voi käyttää myös kostealla siveltimellä, jolloin väri on intensiivisempi ja kestävämpi. Luomivärejä on yhteensä 18 erilaista sävyä.

Tapu - violettinen, luumunsävyinen tummempi luomiväri. Sopii passelisti etenkin ulkonurkan varjostuksiin.

Tohunga - kirkas, vaalean kerman ja aprikoosin värein hohtava sävy. Täydellinen liikkuvalle luomelle muiden luomivärien pohjustusväriksi sekä kulmaluulle.

Tiana - ruosteinen kupari, kauniisti valoa hohtava sävy. Upgreidaa arkimeikin sopivalla särmällä ja toimii yksinäänkin.

Kumara - sävyä kuvaillaan "vanhaksi kullaksi", mutta silmiini tämä on samalla myös syvänvihreä, kultaisella shiftillä. Joka tapauksessa, todella kaunis ja minulle uudenlainen sävy.


nui luomivari swatch

Voidemainen eyeliner - helppo levittää siveltimellä

Erillisellä siveltimellä levitettävä eyeliner on omiaan syvään, mutta utuisempaan silmänrajaukseen mitä nestemäisellä eyelinerilla tulisi. Nuin voidemainen eyeliner on ihanan pigmenttinen ja riittoisa, sekä armollinen meille, jotka emme ole tottuneet tarkkarajaisiin kissarajauksiin. Pakkaus ei sisällä sivellintä, mutta esimerkiksi Lily Lolon eyeliner-sivellin sopii tähän!Ripsiväri - tuuheuttava ja erotteleva

Nuin vegaanisen ripsivärin harja on ehkä hämmentävän lyhyt, mutta sepäs ei haittaa lopputulosta. En tiedä, miten tämä löytö on mennyt minulta edes ohitse?

Nuin ripsarin musta tuubi kätkee sisäänsä kuitenkin luonnonkosmetiikan huippuyksilön. Ripsari levittyy helposti, se tuuheuttaa ja pidentää räpsyjä. Pari kerrosta voi vetää huolella, ja ripset pysyvät eroteltuna! Pulloharjamainen harja nappaa väriä just sopivasti, ja massa on kosteampaa kuin kuivempaa - eri ripsari on parhaimmillaan noin viikko avaamisensa jälkeen.

Tämä löyty yllätti, sillä kuten tiedätte, vegaaninen luonnollinen ripsari ei noin vain löydykään näin laadukkaana.


nui eyeliner

Meikki Nuin luomiväreillä ja ripsivärillä: yläkuvassa Tohunga ja Kumara, alakuvassa Tohunga ja TianaVegaaninen huulipuna - kosteuttava ja voimakas

Huuh, vielä yksi Nui-hehkutus, jooko? Nimittäin Nuin  vegaaniset huulipunat, joiden sävyt ovat upeita - eivät vain luonnonkosmetiikaksi, vaan yksiselitteisen nättejä! Kymmenen sävyn valikoima ulottuu violetinsävyisistä aina korallin vivahteisiin puniin.

Jo pari vuotta omistamani Aroha-sävyinen huulipuna on nappivalinta klassisesta huulipunasävystä, joka mätsää monelle ihonsävylle. Jos tämä sävy ei piristä kevät- ja juhlameikkiä nopeasti, en tiedä mikä sen tekee. Tällaista klassista punaista punaa etsin myös pitkään vegaanisena, sillä useimmissa luonnonkosmetiikan punissa on muutoin mehiläisvahaa tai karmiinia.

Huulipunan kasviöljypohjainen koostumus liukuu huulilla lempeästi ja jättää pinnan, joka heijastaa aavistuksen valoa. Huulipuna ei välttämättä tarvitse rajauskynää, mutta jos huulten ympärillä on jo uurteita, kosteuttavampi huulipuna kestää paremmin rajauksen kanssa. 

Huulipuna ei näy meikkikuvissa, mutta kasvokuvassa kyllä. Meikki Nui Cosmeticsilla: Meikkivoide sävy Intense Kanapa (+ viimeistely Lily Lolon mineraalimeikkipuuterilla sävy China Doll), peitevoide sävy Kamaka, huulipuna sävy Aroha, luomiväri vihreäkultainen Kumara. 

Summaten: Nui Cosmetics on heittämällä parhaimpia ja suotta vähemmälle huomiolle jääneitä luonnonkosmetiikan meikkisarjoja, joiden tuotteiden monipuolisuus jopa yllätti minut tänä keväänä - tiesin kyllä, että meikkivoide on super, mutta että uudet luomiväritkin ja ripsari ovat todella premium-kamaa fiksuun hintaan.


Biodellyn pääsiäisalen poiminnat


Koko Biodellyn valikoima on 10. - 13.4. saakka vähintään -20% alennuksessa koodilla HELLOBUNNY. Nuin meikkien valikoimasta löydät myös mm. highlighterin, kivipuuterin ja kynämäisen eyelinerin.

Biodelly on laadukkaan luonnonkosmetiikan karkkikauppa, josta löydät kosmetiikkaa mm. Lily Lololta, Avrililta, Murumurulta, Whamisalta ja Madaralta - ja kymmeniltä muilta suosikkimerkeiltä.

Pääsin valitsemaan myös muutaman tuotteen,  jotka Biodelly nostaa pääsiäisen ekstra-aleen (= lisäale -20% alen lisäksi). Valitsin seuraavat tärpit:

*Lily Lolo mineraalimeikkipuuteri  - vakkarini jo pian 10 vuotta!

*Avril puhdistusvaahto - pesee tehokkaasti pois kaikki meikit

*Benecos kulmakynät - edullisia ja uskomattoman laadukkaita 

Kommentit

 1. Kiva varsinkin toi kultainen luomiväri. :)

  VastaaPoista
 2. Ihanat meikit! Kumara näyttää mielenkiintoiselta sävyltä ja sopiikin sulle ihan loistavasti <3 voisin itsekin tykätä siitä, samaten tuo meikkivoide on kiinnostanut jo tosi pitkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy myöntää, että mietin ensin aluksi itse, että apua, vihreä luomiväri, mutta se onkin tosi nätti luomella! Nyt onkin hyvä aika tutustua Nuihin alennuksen turvin. :)

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^